Discuțiile în spațiul public, inclusiv la nivel instituțional, referitoare la poluarea Ploieștiului, au devenit tot mai dese, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, s-au înregistrat episoade din ce în ce mai grave. Deputatul PNL Roberta Anastase a avut una dintre cele mai clare poziții în raport cu acest subiect, somând Ministerul Mediului să facă publice măsurile concrete adoptate, pentru combaterea poluării, dar și pentru reducerea efectelor pe care aceasta le are asupra populației.

 

În cadrul sesiunii dedicate întrebărilor şi interpelărilor adresate membrilor Guvernului, deputatul Roberta Anastase i-a solicitat ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, să facă publice măsurile întreprinse de instituția pe care o coordonează în urma dezastrului ecologic provocat de incendiul ce a izbucnit în Parcul Industrial Brazi. Cu acest prilej, parlamentarul PNL de Prahova a somat public Ministerul Mediului să facă publice rapoartele elaborate de Garda de Mediu Prahova şi Agenţia de Mediu în urma acestui incident.

Recent, într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a taxat-o pe Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, și pentru lipsa de reacție a instituțiilor din subordinea acesteia în episodul poluării Ploieștiului, de acum câteva zile (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio