Deputatul liberal de Prahova Răzvan Prișcă a catalogat drept Răzvan Prişcă o "şmecherie ieftină" noua abordare a social-democraților, cu privire la recursul compensatoriu.

 

Parlamentarul de Prahova a declarat, la un post central de știri, că "elementele astea pe care le-au pus cei de la PSD reprezintă o şmecherie foarte ieftină. Au fost puse efectiv la mişto. Noi ne-am bătut pentru toate aceste lucruri timp de peste doi ani de zile. Iniţiativa este la votul final. Ce au pus ei acum vine după doi ani în care ne-au ignorat complet".

Înaintea votului, liderul de grup al PSD de la Camera Deputaților anunța că și social-democrații din Comisia Juridică vor vota pentru abrogare și anunța că noul președinte al PSD, Marcel Ciolacu,  susține abrogarea de urgență a recursului compensatoriu, chiar cu riscul de a plăti despăgubiri.

Și deputatul de Prahova Roberta Anastase a vorbit, după votul din Parlament, despre noua atitudine a PSD, arătând că "PSD a acceptat introducerea subiectului pe ordinea de zi doar după ce Guvernul Ludovic Orban a anunțat angajarea răspunderii pentru abrogarea recursului compensatoriu" (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio