Într-un discurs susținut în weekend, la Botoșani, liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat pe oameni să voteze cu USR - Plus dacă nu mai vor case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze. Replica lui Dacian Cioloș nu a întârziat.

”Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Așa pare. (…) Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze, e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să adopte OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program“, a declarat Liviu Drangea, la Botoșani, scrie HotNews.

"Am zis atunci că aceste alegeri se vor câștiga în Moldova și cred în continuare asta, oricâte spaime cu dispariția de frigidere și „aragaze“ încearcă Dragnea să arunce spre oameni.

Pentru cineva care se teme atât de tare de răcoare, obsesia recentă a domnului Dragnea pentru frigidere este cel puțin ciudată. Ce-i drept, nici nu am avut răgaz să-mi pese ce tot inventează despre noi, pentru că eram ocupat să mă întâlnesc cu românii muncitori din diaspora. Printre ei, mulți meseriași care i-ar putea repara frigiderul defectat de vizitele catastrofale din Moldova.

Apropo de proprietăți, domnu' Dragnea, vom recupera doar proprietățile furate de la stat. Începem cu Belina, continuăm cu tot ce v-ați luat pe semnătură prin guvern din proprietatea publică și ați trecut pe firmele voastre.

În ultimele zile toată lumea a văzut că PSD a pierdut deja aceste alegeri în nordul Moldovei cu toți bodyguarzii, fanfara și tromboanele aduse la manifestații.

Liviule, nici nu știi cât de #nimic începi să fii", i-a răspuns Dacian Cioloș liderului PSD.

Joomla SEF URLs by Artio