Membrii PSD Ploieşti au ales, marţi seară, noua echipă de conducere a organizaţiei locale. Preşedintele din ultimii ani al filialei, viceprimarul Cristian Ganea, a fost reconfirmat în funcţie, în timp ce la nivelul Biroului Local au apărut mici modificări.

 

Conform votului de ieri, PSD Ploieşti va avea nouă vicepreşedinţi, majoritatea consilieri locali. Acestea funcţii vor fi ocupate de George Botez, Ştefan Dănescu, Rareş Enescu, Gheorghe Andrei, Nicolae Oprea, Raul Petrescu, Vasile Robescu, Marilena Stanciu şi Robert Vîscan. De asemenea, deputatul Răzvan Ursu, fost viceprimar al Ploieştiului, a fost ales în funcţia de secretar al organizaţiei municipale.

În Biroul de conducere al PSD Ploieşti mai apar, ca simpli membri, Sofia Cioc, Marcian Cosma, Alin Dănilă, Daniela Denghel, Marius Dinu, Sanda Dragulea, Eduard Focşeneanu, Eugenia Frusinoiu, Ion Ionică, Gabriel Minea, Nicoleta Naforniţă, Constantin Popa, Florina Sorescu, Cristinel Şchiopu, Mircea Tănase şi Valeriu Robescu.

Reconfirmat în funcţia de preşedinte, Cristian Ganea le-a mulţumit colegilor, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook: "Mulţumesc tuturor colegilor din PSD Ploiesti pentru încrederea acordată votându-mă pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale! Le mulțumesc prietenilor mei, miniștrii Daniel Suciu, Robert Cazanciuc, Radu Oprea, dar și parlamentarilor de Prahova, Laura Moagher, Rodica Paraschiv, Razvan Ursu si Andrei Nicolae pentru că au fost alaturi de mine la Conferinta de Alegeri a PSD Ploiesti. Am fost onorat să îi am alaturi de mine și pe Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, dar și pe Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele CJ Prahova, și Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova. Mulțumesc întregii echipe de la sediul PSD Ploiesti! Felicitări colegilor mei care fac parte din noul Birou Municipal al organizaţiei! Împreună suntem o echipă puternică! Împreună luptăm pentru prosperitatea și demnitatea tuturor ploieștenilor".

"Felicitări domnule Cristian Mihai Ganea! Ore, zile de muncă încununate de succes! Calitatea muncii este confirmată de rezultatul de astăzi. Prezenţa colegului nostru, a domnului deputat Daniel Suciu,confirmă că Organizaţia PSD Ploieşti, condusă de Preşedintele Ganea, duce mai departe principiile partidului: prosperitate,solidaritate, demnitate", a transmis şi deputatul Laura Fulgeanu-Moagher.

În PSD continuă alegerile interne. Următoarea etapă este la nivelul organizaţiei judeţene. Conferinţa pentru alegerea noii conduceri a PSD Prahova, după ce precedentele mandate au expirat, e programată joi seară, iar actualul lider, Bogdan Toader, este singurul candidat anunţat pentru funcţia de preşedinte.

Joomla SEF URLs by Artio