Fostul preşedinte al PLUS Prahova, Marius Fenichiu, îndepărtat acum câteva luni de la conducerea organizaţiei, a comentat în termeni duri gestul de astăzi al colegilor de alianţă de la USR, care au deşertat mai multe tomberoane de deşeuri în faţa sediului Rosal.

 

Într-un mesaj acid publicat pe Facebook, Fenichiu a apreciat că episodul a avut doar rolul de a căuta senzaţionalul şi a atrage atenţia presei, reclamând că gestul a fost unul electoral. Reacţia vine în contextul în care, luni, preşedintele USR Prahova, Mihai Poliţeanu, candidat al alianţei USR-PLUS pentru un loc în Consiliul Local, a susţinut o conferinţă de presă în faşa firmei de salubritate din Ploieşti, însoţit de încă un candidat la CL şi unul la Consiliul Judeţean, cei trei aducând tomberoane pline cu gunoaie şi deşertându-le lângă intrarea în sediul Rosal.

Pe acelaşi subiect: 

"Nesimţirea USR Prahova nu are limite! Au dus gunoiul de acasă şi l-au aruncat pe domeniul public, invocând un protest, căutând în realitate senzaţionalul, pentru a apărea în media şi în atenţia opiniei publice, gestul lor fiind în realitate un circ, aşa cum fac de obicei, pentru a se mai vorbi puţin despre ei în această perioadă electorală de dinaintea alegerilor locale. Este evident că ROSAL nu îşi face treaba pentru care încasează o grămada de bani de la municipalitate, dar dacă aceşti circari cred că vor câştiga susţinerea ploieştenilor aruncând gunoiul pe stradă, sunt mai proşti decât par. Să vă fie ruşine USR Prahova! Prahovenii şi ploieştenii nu asta aşteaptă de la politicieni care vor să conducă administraţia prahoveană şi ploieşteană", a declarat Marius Fenichiu.

Joomla SEF URLs by Artio