parcari otopeni bussiness magazinDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu îi cere ministrului Transporturilor, Lucian Șova, să prezinte public proiectele pe care le are pentru extinderea parcărilor de la Aeroportul Otopeni.

Cătălina Bozianu a făcut interpelarea având în vedere că parcările de pe Aeroportul Otopeni sunt, în prezent, supraaglomerate, mai ales în sezonul turistic, iar soluționarea acestei probleme a fost prinsă în programul de guvernare.

"Domnule ministru,

Aeroportul Internațional «Henri Coandă» din Otopeni este principala poartă aeriană de intrare în țară. Actualmente, locurile de parcare de care aeroportul dispune pentru pasageri și pentru însoțitorii acestora este foarte mic, insuficient pentru volumul traficului aeroportuar. În programul de guvernare pe care Cabinetul Dăncilă a primit votul de învestitură al Parlamentului recunoașteți această stare de fapt și vă angajați ca, în intervalul 2018-2020, să realizați noi parcări la Aeroportul Internațional «Henri Coandă».

Vă rog să precizați câte asemenea proiecte ați demarat până în prezent și care este stadiul acestora", i-a cerut parlamentarul PMP de Prahova ministrului Transporturilor.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Foto: businessmagazin.ro

Joomla SEF URLs by Artio