Interzicerea condamnaților penal la funcții publice. Deputatul Dan Rădulescu anunță: Strângem semnături pentru acest proiect

Written by Administrator Category: Politic Created: Wednesday, 08 November 2017 18:55

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul Dan Rădulescu (USR) anunță demararea unei campanii de strângere de semnături pentru interzicerea, prin Constituție, a condamnaților penali la funcții publice.

„Am intrat în politică impulsionat de dorința de a lupta, cu toate armele, împotriva corupției.

Astăzi, ne aflăm în fața unei șanse unice de schimbare în istoria contemporană a României: USR demarează procedura de strângere de semnături pentru a interzice, prin Constituție, accesul condamnaților penal în funcții publice – o situație firească în alte țări europene precum Polonia, Danemarca, Luxemburg sau Estonia.

Respectându-ne promisiunea de a prelua mesajele oamenilor din stradă și a le aduce în Parlament pentru a deveni propuneri legislative, încercăm să schimbăm modul de a face politică în România, în colaborare cu societatea civilă, pentru binele tuturor, și nu pentru interesele personale și de partid, așa cum ne-a obișnuit, până acum, sistemul politic românesc", scrie deputatul prahovean Dan Rădulescu pe pagina personală Facebook.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.