Membrii Plus Prahova și-au ales, weekend-ul trecut, conducerea pentru următorii doi ani.

 

Ședința Convenției Județene Plus Prahova a avut loc pe 3 august, la Ploiești, principalul punct pe ordinea de zi fiind alegerea conducerii filialei județene PLUS Prahova, pentru următorii doi ani.

Biroul Filialei Județene PLUS Prahova ales în cadrul convenției, are în componență opt membri. Tot cu acest prilej a fost ales și președintele filialei, în persoana lui Ion Marius Fenichiu. Patru dintre membrii biroului au fost propuși de acesta și votați împreună cu el, iar ceilalți patru, au fost aleși fiecare prin vot direct.

Componența biroului ales în cadrul alegerilor este următoarea:

Președinte: Ion-Marius Fenichiu

Membrii aleși pe listă cu președintele:

Secretar General: Silviu Adrian Boroșteanu

Responsabil comunicare: Ioana Minerva Dinescu

Trezorier: Marius Anghelescu

Responsabil strângere de fonduri: Cosmin Ghimpu

Membrii aleși prin vot direct:

Bogdan Duță

Mircea-Ioan Crisbășanu

Nicolae Ion Apetre

Răzvan Gabriel Ștefănoiu  

"Votul colegilor mei mă onorează și mă determină să duc mai departe speranța tuturor cetățenilor care își doresc ca în Prahova și în întreaga țară să domnească legea și normalitatea. Fiecare dintre noi este dator să lupte pentru aceste principii, singurele care pot asigura, prin respectarea lor, speranța de mai bine pentru societatea românească și pentru generațiile viitoare. Continuăm lupta pe care am început-o în condiții grele, împotriva unor adversari politici puternici care nu doresc schimbarea în bine, ci blocarea României într-un proiect de tip medieval, unde statul de drept să fie doar o glumă, pentru ca ei să fure în continuare și să distrugă țara. Continuăm o bătălie grea, împotriva acestor grupuri infracționale care au acaparat statul, cu speranța în suflet că putem oferi copiilor noștri și generațiilor viitoare o țară mai bună”, a declarat președintele PLUS Prahova, Ion Marius Fenichiu.

Ion-Marius Fenichiu, Președintele Plus Prahova.   

Joomla SEF URLs by Artio