Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a vorbit vineri, într-o conferinţă de presă, despre sosirile mai multor primari de la PSD, declarând că aceştia susţin proiectul său, dar încă n-au semnat oficial şi adeziuni, pentru a nu risca pierderea mandatelor. Întrebat de ce au fost acceptaţi în partid, senatorul liberal a vorbit despre mândria de a fi prahovean, declarând că pentru dezvoltarea judeţului e nevoie de aportul cât mai multor politicieni.

 

Dumitrescu a recunoscut că primarii din Ciorani, Păuleşti şi Poseşti au venit alături de PNL Prahova şi spune că edilii care vor să pună umărul la viitoarea construcţie politică sunt bineveniţi.

"Sunt oameni gospodari, pe care îi apreciez şi a fost o discuţie politică în care eu le-am spus cum cred că ar trebui să arate judeţul pe viitor. Fac o paranteză, totuşi suntem judeţul Prahova, toţi de aici avem o mândrie. Credeţi că mi-e uşor, când mă duc la Bucureşti, să spună lumea că la Cluj au Arena, au echipă de fotbal, au festivaluri, iar aici nu avem cine ştie ce? Nu e greşti să nu avem un parteneriat pe mediu cu Lukoil şi Petrom şi toate marile corporaţii? Toate îşi trag seva de aici, din Prahova, peste tot marile corporaţii au o dimensiune socială, dar la noi, din  cauza faptului că administraţia a fost blocată, imobilizată pe tot felul de interese, în loc să facă ceea ce trebuie pentru judeţ şi să deschidă uşile investitorilor şi să aibă şi această componentă socială, aici lucrurile au evoluat într-o cu totul şi cu totul altă direcţie. Cine vrea să schimbe judeţul şi să aducă Prahova pe primul loc e bine primit aici. O să vorbim de transferuri de la PSD la PNL când se vor întâmpla, deocamdată sunt doar discuţii", a răspuns preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

"Nu mai vrem să vorbească toată lumea doar de Sibiu, Timişoara şi Cluj-Napoca sau de judeţele respective, vrem să vorbească lumea şi de noi, nu doar de republica de la Ploieşti, să vorbească de noi pentru că aici putem să dezvoltăm şi să reglementăm multe, de la transportul judeţean până la o sumedenie de alte lucruri", a mai declarat senatorul de Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio