Iulian Dumitrescu: După PSD, economia va arăta ca după un război nuclear. PNL trebuie să vină rapid cu un program pentru România

Written by Administrator Category: Politic Created: Tuesday, 10 October 2017 23:19

dumitrescu-iulian-pnl-prahovaPreședintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a lansat un apel la coeziune către liberali prin construirea unei politici de „alianțe pragmatice", afirmând că PNL trebuie să își prezinte cât mai curând un program de viitor pentru România.

"Dacă PSD guvernează încă 3 ani şi 3 luni, până la următoarele alegeri, în felul în care guvernează acum, economia României va arăta ca după un război nuclear, iar noi vom guverna peste o economie în ruine. PNL are nevoie de o politică de alianţe pragmatică, pe termen scurt şi mediu, pentru a prelua, în orice moment, guvernarea din mâinile PSD. Altfel riscăm să rămânem mult timp, de acum încolo, în opoziţie.

PNL trebuie să vină cât mai curând în faţa românilor cu viziunea noastră referitoare la modernizarea României, cu un program care să conţină poziţii clare ale PNL pe marile teme ale societăţii. Nici o temă sensibilă nu trebuie ocolită. Trebuie să venim cu propuneri care să-i convingă pe oameni că ştim ce avem de făcut şi că suntem capabili să le schimbăm viaţa în bine".

Sursa: Iulian Dumitrescu/facebook.com

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.