Consiliul Național de Conducere al PNL a ales, duminică, cei patru prim-vicepreședinți. Unul dintre ei este liderul liberalilor prahoveni.

 

Președintele organizației Prahova a PNL este, de duminică, noul prim-vicepreședinte pentru mediul de afaceri și societatea civilă în cadrul Partidului Național Liberal. După anunțarea rezultatului, Iulian Dumitrescu le-a mulțumit celor care l-au votat și a anunțat că de luni toată lumea se apucă de treabă.

Într-un discurs care a precedat scrutinul din acest weekend, Iulian Dumitrescu a atras atenția asupra faptului că "astăzi capitalul străin este avantajat în faţa capitalului românesc, că firmele străine sunt avantajate în faţa firmelor româneşti, şi de aceea noi, liberalii, trebuie să luăm măsurile necesare ca românii să fie măcar egali cu străinii în ţara noastră. Eu spun că astăzi, când străinii cumpără de zor terenurile noastre agricole având în spate bănci străine, noi, liberalii, trebuie să luăm măsurile necesare ca românii să îşi păstreze pământurile. Eu spun că astăzi,când aproape toate băncile sunt în mâinile străinilor, noi, liberalii, trebuie să luăm măsurile necesare ca dependenţa românilor de băncile străine să scadă".

"Eu cred şi spun că acum, la aproape 30 ani de la Revoluţie, este momentul unei Redeşteptări Economice Naţionale «Prin Noi Înşine», într-o variantă modernă, pentru că noi, românii, ne cunoaştem cel mai bine nevoile", le-a transmis Dumitrescu colegilor săi din PNL.

La alegerile de duminică, Iulian Dumitrescu a fost susținut de noul preeșdinte al PNL, Ludovic Orban.

Joomla SEF URLs by Artio