Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "PNL trebuie să ofere soluții realiste pentru haosul fiscal și investițional al PSD"

Written by Ioana POPA Category: Politic Created: Thursday, 12 July 2018 10:26

dumitrescu iulian pnl prahovaCeea ce social-democrații numesc implementarea programului de Guvernare este caracterizat de liderul liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, drept un "haos fiscal și investițional".

Într-un comentariu făcut inclusiv în calitate de prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, senatorul de Prahova Iulian Dumitrescu punctează perspectiva eronată a guvernanților asupra strategiei de dezvoltare economică. "Economia României și bunăstarea românilor sunt amanetate prin măsuri nesustenabile, prin blocarea investițiilor. În varianta PSD, creșterea economică este un efect al creșterii consumului bazat pe creditare, nu al valorii adăugate generate de antreprenoriat sau de cheltuieli guvernamentale sănătoase", a comentat Iulian Dumitrescu, arătând că, în aceste condiții, "PNL trebuie să ofere soluții realiste pentru haosul fiscal și investițional al PSD".

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.