iulian dumitrescu ID162Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, continuă seria declarațiilor privind prioritățile liberalilor, în special cu privire la crearea unui climat favorabil pentru mediul de afaceri. Un neajuns identificat de acesta, care îi blochează pe antreprenori, este reprezentat de haosul legislativ, rezultate din prevederile contradictorii.

"Într-o economie sănătoasă, dezvoltarea este dată de multe ori de simplitate și de reguli clare. Principala grijă a antreprenorilor trebuie să fie regulile pieței, nu ale statului. Reglementările sunt bune atât timp cât nu îngrădesc libera inițiativă, sunt clare și oferă șanse egale tuturor. Din păcate, în România s-a ajuns să avem multe norme și legi care se bat cap în cap. De multe ori, reglementările, normele interne sau chiar legile se modifică atât de des încât nu mai pot fi urmărite de nimeni. Oamenii de afaceri trebuie să producă bani și plus valoare, nu trebuie să fie juriști. De aceea, trebuie să punem cap la cap toate aceste norme, legi și reguli interne pentru ca ele să nu mai fie contradictorii sau suprapuse. Trebuie să punem ordine în haosul legislativ!

Acestea trebuie să devină priorități ale PNL!", a transmis Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Joomla SEF URLs by Artio