Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a reacționat, vineri dimineață, la anunțul că liberalii îl vor susține pentru funcția de premier pe Florin Cîțu, actualul ministru de Finanțe.

 

Parlamentarul de Prahova, membru al Camerei Deputaților în mandatul 2016 - 2020 și viitor senator de Prahova, consideră că, prin deciziile luate, “Dreapta Unită – PNL-USRPLUS-UDMR – reîntoarce România la coșmarul CDR-ist”

„Nu oamenii contează, nu faptul că e o criză cumplită în Sănătate – cu sute de morți și mii de noi cazuri COVID zilnic, că în economie se extinde dezastrul! Pentru ei, noul CDR, nu mai există pandemie în țară, au uitat de cei ce se zbat între viață și moarte în spitale, au uitat de HoReCa, au uitat de producătorii români, au uitat de tot! Tot ceea ce contează acum este împărțirea ministerelor, înmulțirea acestora să facă loc tuturor pentru a-și plăti datoria față de clientela politică. De ce Cîțu premier?! Asta cer băncile? Să ne împrumutăm în continuare în același ritm în care a făcut-o Cîțu în ultimul an?!”, a comentat deputatul PSD de Prahova Laura Moagher.

Moagher declară că “PSD are la cheie nu doar programul de guvernare, ci și un plan coerent, făcut de specialiști, care să combată real și eficient pandemia și să redea oamenilor accesul la serviciile medicale spitalicești de care au nevoie”.

„PSD are cel mai potrivit prim-ministru pentru actuala situație a României-profesorul Rafila, un epidemiolog veritabil și manager cu experiență, care știe precis ce e de făcut”, a mai spus parlamentarul prahovean.

Joomla SEF URLs by Artio