Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunţat miercuri, la Ploieşti, începerea oficială a cursei pentru alegerile europarlamentare programate la finalul acestei primăveri. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate de PSD Prahova, la care au mai luat parte deputatul Eugen Nicolicea, Bogdan Toader, preşedintele organizaţiei judeţene de partid, şi parlamentarii de Prahova Emanoil Savin, Laura Fulgeanu-Moagher, Rodica Paraschiv şi Andrei Nicolae.

Discursurile celor doi lideri PSD veniţi de la Bucureşti s-au concentrat pe pregătirile pentru europarlamentare şi pe sistemul de justiţie şi în special activitatea DNA Ploieşti, Ştefănescu afirmând că anchetele derulate aici în ultimii ani au "nenorocit" foarte mulţi oameni nevinovaţi şi că "PSD Prahova trebuie să aibă un rol extrem de important în aceste alegeri, pentru că mesajul va fi că aici trebuie să înceapă dezrobirea. Băieţii aceştia care au format sistemul (n.r. cu referire la procurorii de la DNA Ploieşti şi protocoalele de colaborare cu SRI) în Prahova trebuie să dispară pur şi simplu, iar asta se va vedea la vot. Un vot masiv pentru PSD este un mesaj către acest sistem odios că oamenii nu-l doresc".

La rândul său, deputatul de Prahova Laura Fulgeanu-Moagher a publicat pe contul său de Facebook, la finalul conferinţei, un mesaj despre pregătirile pentru europarlamentare, afirmând că PSD va propune candidaţi care să apere la Bruxelles interesele ţării. "În cadrul conferinţei de presă de astăzi, susţinută la sediul PSD Prahova, în cadrul căreia au fost prezenţi dl Secretar general Codrin Ştefănescu şi dl vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, s-au discutat aspecte legate de viitoarele alegeri europarlamentare în cadrul cărora candidaţii vor fi aleşi din rândurile românilor care să îşi apere ţara, să lupte pentru ea, care să demonstreze că România este a românilor şi trebuie respectată peste hotare!", a afirmat deputatul prahovean.

Joomla SEF URLs by Artio