Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul în fața jurnaliștilor acreditați la Parlament, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat. „Hai în baie cu mine, puiule! Hai în baie, că îți ies poze ca lumea acolo. Ce dracu'!”, i s-a adresat Liviu Dragnea unui jurnalist care îl fotografia.

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut, miercuri, o reacţie nervoasă în faţa jurnaliştilor, după ce un reporter l-a întrebat despre legea care spune că cei care au pedepse de până la cinci ani de închisoare le pot executa la domiciliu, şi care l-ar putea favoriza. „Cu ce dracu mă ajută pe mine, domnişoară?!”, a spus Dragnea, afirmând că s-a săturat şi nu mai vrea să răspundă la astfel de prostii.

 

Preşedintele PSD le-a spus jurnaliştilor să-i ceară preşedintelui Iohannis să dea un decret şi să-l împuşte.

„În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectuv îmi ajunge să răspund la aceste prostii” (...) „Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a spus Dragnea.

 

 

Joomla SEF URLs by Artio