Ludovic Orban cere demiterea de urgenţă a preşedintelui ANAF, după descinderea în redacţia RISE Project

Written by Anca Visan Category: Politic Created: Friday, 07 July 2017 16:06

ludovic orbanPartidul Naţional Liberal solicită demiterea “de urgenţă” a preşedintelui ANAF şi a responsabililor care au dispus descinderea în redacţia RISE Project, la câteva ore după anunţarea unor dezvăluiri despre liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 

“Partidul Naţional Liberal solicită demiterea de urgenţă a preşedintelui ANAF pentru încălcarea în mod grosolan a libertăţii presei prin folosirea abuzivă a unei instituţii a statului împotriva unei publicaţii de investigaţii. Un astfel de comportament este intolerabil în orice ţară care garantează drepturile şi libertăţile fundamentale. Nu putem considera drept o coincidenţă descinderea reprezentanţilor ANAF în redacţia RISE Project, la câteva ore după anunţarea unor dezvăluiri despre preşedintele partidului de guvernământ, liderul PSD Liviu Dragnea”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Investigaţie Rise Project despre afacrile lui Dragnea, drumurile în Brazilia şi încrengăturile din PSD

Rise Project, controlat de ANAF. Reacția lui Liviu Dragnea și precizările Fiscului

Ludovic Orban a susţinut că a tolera comportamentul ANAF „înseamnă a tolera un precedent" care aduce atingere libertăţii de exprimare garantate de Constituţie.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.