Ludovic Orban este noul președinte al PNL

Category: Politic Created: Saturday, 17 June 2017 18:23

Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, noul președinte al PNL, devenind primul lider ales după unificarea PDL cu PNL.

Orban a câștigat președinția partidului, fără emoții, în urma congresului de sâmbătă, cu 3.324 voturi, față de numai 884 ale contracandiatului său, Cristian Bușoi. De altfel, multe filiale din țară anunțaseră deja că îl susțin în cursa pentru funcția de șef al partidului.
"Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr- un nou USL sau prin contractări pe care să le facem cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre şi pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă este să susţinem ceva, să susţine anticipate, să facem opoziţie pe toate fronturile, la baionetă, luptă de la om la om cu cei care astăzi îşi bat joc de România", a declarat Ludovic Orban, în discursul pe care acesta l-a avut la Congresul PNL, pentru susținerea moțiunii sale.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.