style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3370920017102995"
data-ad-slot="2226387873"
data-ad-format="auto">

Ludovic Orban vs. Cristian Bușoi, sâmbătă, în lupta pentru șefia PNL. Către cine merge susținerea din Prahova

Category: Politic Created: Saturday, 17 June 2017 10:57

Liberalii își aleg noul lider sâmbătă. În jur de 5.000 de delegați decid cine va prelua șefia PNL.

 

În cursa pentru funcția de președinte al partidului s-au înscris Ludovic Orban, cu moțiunea "Partidul Naţional Liberal - Forţa Dreptei", şi Cristian Buşoi, cu moţiunea"PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată şi puternică!". Moţiunea "Politica naţională - Calea liberală", depusă de Viorel Cataramă, nu a fost validată de Comitetele Directoare Judeţene din cel puţin 10 filiale ale partidului, condiţie necesară pentru a fi supusă dezbaterii şi votului în Congresul PNL, așa că acesta nu a mia putut candida.
Majoritatea filialelor din țară și-a declarat susținerea pentru Ludovic Orban. Și președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a exprimat în acest sens.
Duminică, în cadrul PNL va avea loc Consiliul Naţional de Coordonare, pentru alegerea celor patru prim-vicepreşedinţi, secretarului general, a celor 16 vicepreşedinţi şi 16 membri pentru Biroul Executiv, trezorierului şi membrilor comisiilor CA şi CNRC.
Prahova are un candidat pentru una dintre funcțiile de prim-vicepreședinte (VEZI DETALII) și doi pentru funcții de vicepreședinți (VEZI DETALII).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.