Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că au fost strânse 115 semnături pentru a depune o moţiune de cenzură, după asumarea răspunderii Guvernului privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

 

„Erau 115 semnături. Cu alte cuvinte, suficiente pentru a depune moţiunea”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, informează Digi24. Întrebat dacă are susţinerea lui Victor Ponta la moţiunea de cenzură, el a spus că a avut astfel de discuţii cu preşedintele Pro România şi speră să ajungă la o concluzie comună. Întrebat dacă toţi parlamentarii PSD vor vota moţiunea, liderul PSD a replicat: „Eu cred că suntem oameni serioşi, ne ţinem de treabă şi cred, de asemenea, că cine a avut de plecat, a plecat”.

„Până acum doar PSD şi UDMR doresc să facă acest demers. Mai este până la moţiune, mai este până la vot, vom vedea care dintre parlamentari vor veni alături de noi. Vă reamintesc, nici Guvernul Orban nu a avut matematic numărul suficient nici pentru a schimba Guvernul Dăncilă, nici pentru a intra dânşii la guvernare, deci jocul este deschis şi vom vedea. În cazul în care moţiunea nu trece, vom ataca la CCR”, a declarat preşedintele interimar al PSD.

Joomla SEF URLs by Artio