Senatorul de Prahova Teodor Meleșcanu, fost ministru al Afacerilor Externe, l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că partidul nu a fost consultat în ceea ce privește susținerea oferită de ALDE lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Atacul vine în contextul în care formaţiunea condusă de Tăriceanu a ieşit recent de la guvernare, trecând în opoziţie, acesta a renunţat şi la conducerea Senatului, în timp ce Meleşcanu şi-a anunţat candidatura la aceeaşi funcţie, ignorând recomandările din partid.

 

Teodor Meleșcanu a povestit într-o emisiune la Digi24 cum „s-a ajuns” la sprijinirea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

„E o întrebare excelentă, pentru că nimeni nu știe cum s-a ajuns și nimeni nu a discutat în forurile partidului despre această temă. Sunt vicepreședinte al ALDE și am aflat întâmplător, într-o discuție care nu îmi era destinată mie și am făcut ochii foarte mari. Atunci am aflat de această decizie. Sigur, ulterior ea a fost ratificată, pentru că lucrurile nu aveau cum să se mai întoarcă înapoi”, a relatat Teodor Meleșcanu.

Joomla SEF URLs by Artio