Mesajul președintelui PNL Prahova, pentru elevi, dascăli și nu numai, la început de an școlar

Written by Ioana POPA Category: Politic Created: Tuesday, 11 September 2018 10:02

dumitrescu iulian pnl prahovaIulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a transmis, la început de an școlar, un mesaj adresat nu doar actorilor direct implicați în sistemul de învățământ, elevi și cadre didactice, ci mai ales celor de ale căror decizii depinde buna desfășurare a procesului instructiv-educativ.

"Alocarea unor sume importante de bani pentru crearea unui sistem de învățământ performant, adaptat nevoilor actuale ale societății, este o investiție în educația copiilor noștri, o investiție în viitorul lor și al societății în care trăim. «Învăţat este omul care se învaţă necontenit pe dânsul şi învaţă necontenit pe alţii» - Nicolae Iorga. Succes în noul an școlar tuturor elevilor și tuturor dascălilor!", a transmis senatorul liberal Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL pentru societate civilă și mediul de afaceri.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.