Premierul Viorica Dăncilă a participat marți dimineață, la Ploiești, la festivitatea organizată de Universitatea Petrol-Gaze pentru a marca deschiderea anului universitar 2019 - 2020. În sală au fost prezente mai mult oficialități, inclusiv primarul municipiului, Adrian Dobre, al cărui discurs s-a încheiat cu un mesaj în care îl ironiza pe prim-ministrul care a ieșit în evidență, în repetate rânduri, prin greșelile făcute odată ce lua cuvântul.

 

Adrian Dobre a vorbit despre simbolul reprezentat de UPG la Ploiești și oportunitatea pe care o tinerii admiși în această universitate: “Dragi studenţi, nu uitați,  voi sunteți cei care puteți duce prestigiul acestei universități mai departe și, totodată, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiești, ca un oraș unde industria petrolieră s-a dezvoltat. Mi-aș dori foarte mult ca voi să vă implicați, prin idei, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității ploieștene, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității prahovene și, în aceeași măsură, puteți să îl luați ca pe un sfat, să vă pregătiți foarte bine! Nu uitați că astfel vă puteți dezvolta profesia, nu uitați că astfel puteți să dezvoltați comunitatea ploieșteană, prahoveană sau cea românească. Și totodată, atunci când vă pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de lucrul acesta pentru a putea duce această țară mai departe".

Dobre și-a încheiat discursul cu un atac la premierul care se afla în sală. "Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!” le-a transmis edilul studenților.

"Prezenţa doamnei Dăncilă la Ploiești este încă o dovadă că PSD “fură” și nu-i este jenă să apară la locul faptei. Guvernul condus de dânsa a “furat” peste 70 de milioane de lei din bugetul Municipiului Ploieşti prin tăierile repetate operate de PSD. Acest Guvern reprezintă o adevărată molimă pentru oraşul nostru şi abia aştept ca moţiunea de cenzură să treacă şi lucrurile să revină la normal", și-a continuat atacul Adrian Dobre, într-o declarație dată după ceremonia de la UPG.

Joomla SEF URLs by Artio