Parlamentarii au supus la vot, marți după-amiază, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Majoritatea din Legislativ a funcționat, iar Executivul există și astăzi, în aceeași formulă, după ce Opoziția a adunat, în favoarea moțiunii, doar 200 de voturi.

 

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a caracterizat, episodul de ieri, drept o încercare a opoziţiei care a eșuat  "lamentabil".

"Sub diferite pretexte populiste, nesusţinute însă şi de soluţii sau argumente temeinice, opoziţia a atacat încă o dată, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori, guvernul care a reuşit să aducă creştere economică şi bunăstare pentru romani. Sub falsul pretext ca Guvernul nu mai are legitimitate, confundând alegerile pentru Parlamentul European cu alegerile parlamentare, au încercat să inducă în eroare cetăţenii şi opinia publică. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru români şi România, moţiunea de cenzură nu şi-a atins scopul", a transmis Laura Moagher, după anunțarea rezultatului votului din Parlament.

Joomla SEF URLs by Artio