Duminică, 23 Iulie 2017
 

Politic

Roberta Anastase, despre poluarea din Ploiești: Fac apel la Ministerul Mediului să nu mai ignore problema. Orașul este otrăvit!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 22 March 2017 15:41  |  Category: Politic

anastase parlament discursDeputatul Roberta Anastase a susținut ieri, în plenul Camerei Deputaţilor o declaraţie politică având ca temă poluarea din Ploieşti. Prin acest demers, deputatul ploieștean a atras atenția tuturor parlamentarilor că problema poluării zilnice a orașului Ploiești este o temă care necesită luarea de măsuri concrete din partea organismelor de resort din subordinea Ministerului Mediului. Roberta Anastase l-a somat pe vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Mediului, să ia toate măsurile care se impun, pentru ca ministerul pe care îl conduce și agențiile din subordinea lui să treacă la acțiuni concrete de identificare și sancționare a poluatorilor.

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a susținut o declarație politică de la tribuna Camerei Deputaților în care subliniază că anunţata creştere substanţială a salariilor personalului medical este o condiţie necesară, dar nu suficientă, pentru a-i convinge pe medicii noştri să rămână acasă. Ea trebuie dublată de salarizarea în funcţie de dificultatea specializării şi de performanţele medicului.

botez ganea oprea paraschivCristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, a declarat că proiectul de buget pentru anul 2017 reflectă faptul că Ploieștiul nu este în faliment, asigurând că anul acesta vor fi realizate investiții, în special prin creditul pe care Primăria Ploiești l-a accesat de la Exim Bank. Ganea spune că bugetul Ploieștiului este „ușor dezechilibrat" în urma măsurilor obligatorii de mărire a salariilor pe care municipalitatea trebuie să le implementeze, în urma deciziilor hotărâte la nivel guvernamental. Viceprimarul social-democrat crede că investițiile din Ploiești sunt cele propuse de echipa PSD la alegerile locale de anul trecut, social-democrații declarându-se „fericiți" că administrația Dobre pune în aplicare foarte multe dintre propunerile făcute de ei în cadrul alegerilor.

Senatorul Iulian Dumitrescu vrea cursuri obligatorii de prim ajutor în școli: După Colectiv, societatea a cerut acest lucru

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 21 March 2017 18:53  |  Category: Politic

iulian dumitrescuPreședintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a inițiat alături de alți parlamentari un proiect de modificare a Legii Educaţiei Naţionale în sensul introducerii în programa școlară a unor cursuri de prim ajutor. Dacă proiectul va deveni lege, cursurile de prim ajutor vor deveni disciplină obligatorie în școli.

roberta anastase interpelare 21 martie 2017Prin intermediul unei interpelări adresate ministrului, deputatul Roberta Anastase solicită Ministerului Sănătății rezolvarea "în cel mai scurt timp" a problemei lipsei unei ambulanțe speciale pentru nou născuții prematur din Prahova.

Deputatul penal cu mitralieră se autosuspendă din PSD

Written by Radu Danciu  |  Created on Monday, 20 March 2017 17:32  |  Category: Politic

radulescu deputatDeputatul Cătălin Rădulescu a anunțat luni, într-un comunicat transmis presei locale din Argeș, că se autosuspendă din PSD, scrie Digi 24.

orban dumitrescu ionescu dobre priscaLudovic Orban a fost prezent joi la Ploiești pentru a discuta cu membrii organizației PNL Prahova, în contextul viitoarelor alegeri la nivel național din partid care vor avea loc în data de 17 iunie, în cadrul cărora Orban candidează la funcția de președinte.

Fostul senator PSD Georgică Severin, propus în Consiliul de Administraţie al TVR

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 13:09  |  Category: Politic

georgica-severinFostul senator PSD Georgică Severin a fost propus de premierul Sorin Grindeanu pentru un post de membru titular în Consiliul de Administraţie al TVR şi urmează să fie validat de plenul reunit al Parlamentului miercurea viitoare, informează news.ro

Cătălina Bozianu (PMP): Parlamentul trebuie să-şi recâştige respectul şi de la Guvern. Acum sunt spectatori ai deciziilor politice

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 11:39  |  Category: Politic

catalina bozianu 3Deputatul PMP Cătălina Bozianu a susținut o declarație politică la tribuna Parlamentului în care răspunde majorității parlamentare PSD-ALDE pe subiectul votului în plen asupra oricărui act legislativ „comandat" de Guvern, care, în opinia deputatului prahovean, este „executat mecanic". „Pentru mine, ca parlamentar debutant, în cele aproape trei luni scurse de la debutul legislaturii, a fost o surpriză neplăcută să văd cum Parlamentul este transformat în fiecare zi în „spectator al unor decizii politice" chiar de către parlamentarii puterii, la comanda politică a partidelor din care fac parte", susține Cătălina Bozianu.

Deputatul penal cu mitralieră acasă a fost reclamat la Parchet

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 09:14  |  Category: Politic

radulescu deputatAsociaţia 21 Decembrie 1989 anunţă că a cerut Parchetului General punerea sub acuzare a deputatului PSD Cătălin Rădulescu, în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Craiolguța, după ce a ucis limba engleză la ONU: M-am prezentat decent!

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 08:59  |  Category: Politic

olgutaOlguţa Vasilescu reacţionează, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „ Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (...) m-am prezentat decent", spune ea.