Duminică, 28 Mai 2017
 

Politic

Premierul Grindeanu îi va cere demisia ministrului Justiției

Written by Radu Danciu  |  Created on Monday, 06 February 2017 08:18  |  Category: Politic

grindeanu 2Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că va cere demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, ca urmare a modului deficitar de a comunica pe tema OUG pe Justiţie, el arătând că i-a ''lăsat'' câteva zile necesare pentru a trece bugetul de Parlament.

#protestez. Viitorul începe azi

Written by Radu Danciu  |  Created on Friday, 03 February 2017 09:29  |  Category: Politic

copii protestCum să numim mai bine această mișcare de stradă a românilor?

România riscă să piardă dreptul la vot în UE din cauza ordonanței

Written by Radu Danciu  |  Created on Friday, 03 February 2017 07:04  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuDacă Guvernul Grindeanu nu retrage ordonanţa referitoare la modificarea Codului Penal, România riscă să-şi piardă dreptul de vot în UE! Conform Digi24, avertismentul vine de la preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german (Bundestag), Gunther Krichbaum.

Dragnea: PSD nu organizează o contramanifestație

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 02 February 2017 18:48  |  Category: Politic

Liviu DragneaPSD nu va organiza o contramanifestație, a anunțat președintele partidului, Liviu Dragnea. Declarația sa vine după ce mai mulți lideri social-democrați au făcut această propunere.

DECLARAȚII Liviu Dragnea, după ședința CExN al PSD

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 02 February 2017 17:07  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuDupă ședința Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea a anunțat că liderii din teritoriu susțin guvernul Grindeanu și măsurile adoptate. Totodată, Dragnea este de părere că oamenii care contestă ordonanța de modificare a Codului Penal sunt dezinformați.

Iordache: “Nu retrag nicio ordonanță, nu-mi dau nicio demisie!”

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 02 February 2017 16:41  |  Category: Politic

florin iordache juramantMinistrul Justiției a declarat, în urmă cu câteva momente, că nu va retrage ordonanța de modificare a Codului Penal.

Fost ministru PSD: “Au făcut la ceas de noapte o hoție, ca să poată fura mai departe”

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 02 February 2017 13:55  |  Category: Politic

cristea 1Fostul ministrul Aurelia Cristea, care a demisionat miercuri din PSD, a declarat la RFI că în partid este „dictatură" de când a preluat Liviu Dragnea conducerea. De asemenea, ea a precizat că, de când a demisionat, este sunată de foștii ei colegi, îngrijorați de ce se întâmplă în Guvernul României și în PSD.

Bozianu, PMP: Susținem moțiunea împotriva Guvernului. Revolta oamenilor este justificată

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 01 February 2017 23:55  |  Category: Politic

catalina bozianu 3Președintele PMP Prahova anunță că partidul din care face parte va susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu alături de PNL, susținând că revolta cetățenilor este justificată. Cătălina Bozianu spune că trebuie să existe o dezbatere rațională pe aceste teme din spațiul public, astfel încât să existe un echilibru între lupta anticorupție și drepturile omului. Trebuie luciditate și responsabilitate, astfel încât modul de acţiune al guvernului PSD să nu degenereze într-un pericol la adresa stabilităţii României, crede Bozianu.

catalina bozianu pmpCătălina Bozianu, liderul PMP Prahova, anunță că va depune un amendament la Legea Bugetului de Stat pe anul 2017, pentru alocarea a 25 de milioane de euro din fondurile Ministerului Sănătăţii, în scopul finanţării proiectului de construire, la Ploieşti, a unui spital de pediatrie cu 150 de paturi.

Mihai Apostolache, analiză asupra temei referendumului consultativ legat de amnistie și grațiere

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 January 2017 19:05  |  Category: Politic

 

mihai apostolache lansare carte legea 215Conferențiarul universitar doctor Mihai Apostolache a comentat subiectul fierbinte al momentului, analizând tema referendumului consultativ propus de președintele Klaus Iohannis privitor la ordonanța de urgență legată de amnistie și grațiere. Mihai Apostolache este conferențiar universitar doctor în cadrul UPG Ploiești, ocupând și poziția de director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul Universității de Petrol-gaze Ploiești.

Postarea lui Mihai Apostolache pe pagina personală Facebook

Și PSD vrea să facă referendum. Anunțul lui Liviu Dragnea

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 24 January 2017 08:39  |  Category: Politic

Liviu DragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni seara, la un post de televiziune, că social-democraţii intenţionează să organizeze, în această primăvară, două referendumuri, unul pe tema familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie şi altul despre eliminarea imunităţii, inclusiv pentru preşedintele României.