Politic

Politic

Victoria Simion este considerată de PMP unul dintre "oamenii buni pentru Prahova", aceasta urmând să candideze, din partea formațiunii politice amintite, pentru funcția de primar al comunei Chiojdeanca.

Read more: PMP propune drept candidat pentru Primăria Chiojdeanca o absolventă a Universității din Liverpool
Politic

Partidul Social Democrat a restrâns la două persoane lista de potenţiali candidaţi pentru funcţia de primar în Ploieşti şi anunţă că a demarat un sondaj de opinie, în urma căruia va lua o decizie oficială. Cei doi social-democraţi aflaţi în competiţia internă sunt senatorul Radu Oprea şi actualul viceprimar Cristian Ganea.

Read more: PSD îşi va alege candidatul la Primăria Ploieşti din două variante, după un sondaj care să arate,...
Politic

Mai multe modificări importante la Legea educației naționale au fost adoptate luni, de Senat, ca for decizional (VEZI DETALII). În calitate de parlamentar, dar și de cadru didactic, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a lăudat multe dintre schimbările făcute în beneficiul elevilor, dar critică noile prevederi privind conducerea universităților.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, despre una dintre modificările majore aduse Legii...
Politic

Conducerea Partidului Naţional Liberal a anunţat că premierul desemnat îi va propune în noul cabinet, care urmează să intre pentru votul de încredere în Parlament, tot pe miniştrii de până acum, demişi la moţiunea de cenzură. În încercarea deja asumată public de a genera dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate, liberalii mai anunţă şi că nu-şi vor vota propriile propuneri. În faţa acestui caz fără precedent, rivalii politici anunţă că vor sesiza Curtea Constituţională.

Read more: Guvernul Orban 2 va fi acelaşi ca Guvernul Orban 1. PNL îl propune dar nu-l votează, PSD sesizează...
Politic

Preşedintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a anunţat că formaţiunea va avea candidaţi la primării în toate cele 104 localităţi ale judeţului, declarând că mulţi dintre aceştia sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum şi care au intrat în partid cu gândul să schimbe în bine comunităţile în care locuiesc.

Read more: Cătălina Bozianu anunţă că PMP va avea candidaţi la toate primăriile din Prahova
Politic

După numeroasele semnale de alarmă transmise cu privire la poluarea din zona Ploieștiului, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu lansează o nouă campanie, despre siguranța copiilor în școli. Și nu, nu este vorba neapărat despre paza în unitățile de învățământ sau certuri între elevi, ci înainte de toate despre chestiuni cu care se confruntă mii de școli și grădinițe din din toată țara, cum ar fi lipsa autorizațiilor de securitate la incendiu, lipsa autorizațiilor sanitare, a rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu deschide din nou cutia Pandorei: "Copiii care învață în cele 4.204 școli...
Joomla SEF URLs by Artio