Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu se va alătura, miercuri seară, protestatarilor care vor mărșălui în Ploiești, în cadrul unui protest împotriva poluării din municipiu și împrejurimi.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu și-a anunțat participarea la protestul împotriva poluării organizat...
Politic

La Parlament se derulează, miercuri, o nouă rundă de audiere, în comisiile de specialitate, a miniștrilor desemnați să facă parte din Cabinetul lui Ludovic Orban. Doi dintre cei propuși vor sta față în față și cu parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, membru în comisia care îl audiază pe ministrul desemnat la Educație:...
Politic

Comisiile reunite pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională au avizat favorabil, marți, propunerile PNL pentru preluarea portofoliilor de la Ministerul Apărării Naţionale şi al Afacerilor Interne.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă, în comisia de audiere a miniștrilor desemnați la Apărare...
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat guvernarea PSD, duminică, la prezentarea programului „Împreună pentru România normală”. După ani de zile  în care a fost condusă de către PSD,  România este în continuare prima la sărăcie şi pe ultimul loc în ceea ce priveşte protecţia persoanelor vulnerabile dintre toate statele UE, a acuzat Klaus Iohannis. El a vorbit și despre modul în care poate fi reconstruită România.

Read more: Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial “Împreună pentru România normală”
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD că „a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme”. Șeful statului a afirmat că PSD, dinspre care vine un „iz de comunism”,  este „înşurubat” în toate structurile statului. Numai prin vot România se poate elibera de „rămăşiţele comunismului”, a fost mesajul preşedintelui Klaus Iohannis la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal.

Read more: Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea...
Politic

Odată cu premierul desemnat, Ludovic Orban, am avut parte şi de o premieră ȋn politica românească. Ludovic Orban a devenit primul premier care s-a întâlnit, ȋnainte de votul de ȋnvestitură, cu reprezentanţii Băncii Naţionale, ai societăţii civile, ai mediului academic, ai mediului de afaceri,  ai patronatelor şi ai sindicatelor.  Liderul PNL a dorit să identifice, împreună cu cei vizați, soluții la problemele societății și să pună bazele viitoarei colaborări. În 30 de ani de democraţie niciun alt premier desemnat nu a mai făcut aşa ceva.

Read more: Ludovic Orban, primul premier desemnat care consultă societatea civilă ȋnainte de ȋnvestitură
Politic

În primul mandat la Cotroceni Klaus Iohannis a pus fundația României normale blocând încercările PSD de a anula independența justiției și de a scoate țara noastră de pe traiectoria euro-atlantică. În al doilea mandat, Klaus Iohannis își propune să realizeze ”România normală”, prin profesionalizarea administrației publice, continuarea luptei anticorupție, simplificarea și clarificarea legislației.

Read more: România normală înseamnă continuarea luptei anti-corupție
Politic

Parlamentarul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a comentat situația de la Tarom, apărută în urma dezvăluirilor făcute de fosta șefă a companiei, care acuză că a fost pusă să țină avioane la sol, în ziua moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, reacționează în scandalul național privind...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a comentat cele întâmplate luni, la Camera Deputaților, unde trei inițiative legislative ale formațiunii politice au fost respinse de Comitetul liderilor de grup, astfel că nu mai pot ajunge pe ordinea de zi.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu: "Inițiativele noastre sunt inamicul public nr. 1". Trei proiecte ale...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a fost prezent, în studioul unei televiziuni centrale, de unde i-a transmis premierului demis Viorica Dăncilă că ar fi fost "mai util" să respecte legea și să fi venit deja cu draftul Legii de buget pe anul 2020, în loc să vehiculeze ipoteze precum suspendarea președintelui Iohannis.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă: "Viorica Dăncilă să ne explice cum îndeplinim ținta de deficit de 3%....
Joomla SEF URLs by Artio