Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu pune la îndoiala eficiența cursurilor on-line, în primul rând din cauza infrastructurii precare și a mijloacelor tehnice de care dispun - sau mai bine zis nu dispun - multe cadre didactice și numeroși elevi.  De asemenea, acesta punctează că totul s-a făcut peste noapte, fără o minimă instruire a dascălilor și cu o susținere aproape inexistentă în ceea ce privește îndrumarea către ceea ce prea să fie școala on-line.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Perioada pe care o trăim - un timp experimental pentru unii copii, o...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă susține decizia președintelui României, Klaus Iohannis, de a prelungi starea de urgență, cu încă 30 de zile, măsură pe care o consideră necesară în actualul context epidemiologic.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă: "Prelungirea stării de urgență - o măsură absolut necesară...
Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, i-a criticat dur pe reprezentanţii PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, după apariţia unor informaţii că socioal-democraţii nu vor vota în Parlament decretul prezidenţial pentru prelungirea stării de urgenţă. Deputatul ploieştean spune că o poziţie de acest gen ar reprezenta "o ticăloşie", reclamând şi problemele din sistemul sanitar rămase în urma guvernării PSD.

Read more: Roberta Anastase, despre Ciolacu: "Să faci asta în plină pandemie este o ticăloșie"
Politic

Programul guvernamental IMM INVEST ROMÂNIA va putea fi accesat începând de vineri, 17 aprilie, urmând să asigure lichidități, în vederea derulării activității curente sau pentru investiții, pentru peste 40.000 de întreprinderi mici și mijlocii, a anunțat deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase îndeamnă antreprenorii să se înscrie în programul...
Politic

Partidul Mişcarea Populară va vota prelungirea stării de urgență și totodată propune Guvernului un set de măsuri pentru protejarea populației în fața amenințărilor pandemiei Covid-19, precum și de resetare a economiei României.

Read more: PMP a anunțat că va vota în favoarea prelungirii stării de urgenţă
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a făcut o analiză, din perspectiva sa, de cadru didactic, a măsurilor anunțate de Ministerul Educației, pentru finalizarea anului școlar 2019 - 2020, în condițiile în care cursurile în învățământul preuniversitar sunt suspendate, din 11 martie, iar școlile vor rămâne închise cel puțin până la jumătatea lunii mai.

Read more: Părerea unui dascăl, despre măsurile anunțate de Ministerul Educației: "Sunt uimit de nonșalanța...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher îi încurajează pe oameni să cumpere produse românești, fiecare comandă fiind un sprijin uriaș pentru cei care traversează, în contextul crizei actuale, o perioadă foarte dificilă, întrucât au probleme mari la desfacerea produselor.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher susține micii producători din județ
Politic

De anul viitor, autoritățile locale nu vor mai putea subvenționa prețul gigacaloriei, ceea ce av avea un impact uriaș asupra veniturilor populației. O întrebare pe acest subiect a fost adresată de deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă ministrului Economiei, Virgil Popescu. Răspunsul nu a fost formulat nici până acum, la mai bine de o lună de la transmiterea acesteia.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă lansează un avertisment cu privire la impactul eliminării...
Politic

Partidul Mişcarea Populară a lansat astăzi un apel către toţi liderii politici din România pentru elaborarea şi adoptarea unui Pact Naţional pentru Sănătate. Demersul a fost inițiat în contextul crizei declanșate de actuala pandemie, care pune o presiune uriașă pe sistemul sanitar.

Read more: PMP propune un pact național pentru sănătate. Cele 10 măsuri indicate pentru îmbunătățirea...
Politic

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a făcut apel la partidele politice, "să acționeze pentru a lua cele mai bune decizii pentru cea mai mare parte a membrilor societății românești".

Read more: Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu: "În acest moment, partidele sunt datoare să treacă...
Joomla SEF URLs by Artio