Politic

Politic

Peste 500 de membri ai ALDE Prahova, conduși de președintele filialei, deputatul Grațiela Gavrilescu, și membrii Biroului Politic,  s-au alăturat, duminică, miilor de participanți la MARȘUL DEMNITĂȚII, organizat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- ALDE, la Brașov, pe traseul urmat de muncitorii Întreprinderii de Autocamioane, în 15 noiembrie 1987, în semn de protest față de abuzurile regimului comunist.

Read more: Membrii ALDE Prahova au luat parte, duminică, la Brașov, la Marșul Demnității
Politic

În plan legislativ, în luna aprilie, activitatea deputatului PNL de Prahova Roberta Anastase s-a concentrat asupra dezbaterilor organizate în cadrul sesiunilor plenare ale Camerei Deputaţilor şi ale comisiilor de specialitate. De asemenea, parlamentarul liberal a avut în vedere două subiecte de importanță majoră pentru prahoveni.

Read more: Sistemul Electronic Integrat pentru ONRC și fondurile alocate spitalelor din Prahova, în atenția...
Politic

Parlamentarul liberal de Prahova Roberta Anastase a continuat, în săptămânile trecute, demersurile pentru combaterea poluării din Ploiești și din împrejurimi. În plan local, deputatul PNL a participat și la o serie de dezbateri publice pe teme de maxim interes pentru cetățenii municipiului.

Read more: Deputatul PNL Roberta Anastase a participat, în aprilie, la dezbateri cu ploieștenii, pe tema...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, inițiator a numeroase acțiuni dedicate tinerilor, punctează rolul incontestabil al noii generații în dezvoltarea țării. Mesajul este transmis cu prilejul Zilei Naționale a Tinerilor, celebrate anual pe data de 2 mai.

Read more: Mesajul deputatului de Prahova Laura Moagher pentru noua generație, de Ziua Națională a Tineretului
Politic

Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu anunță că pleacă din PSD și se înscrie în Pro România, despre care spune că respectă „principiile social-democrate adevărate”. Mai mulți deputați PSD au renunțat în ultimele luni la acest partid pentru a se înscrie în formațiunea lui Victor Ponta.

Read more: PSD pierde încă un deputat. „Sunt dezamăgit că am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate...
Politic

Într-un discurs susținut în weekend, la Botoșani, liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat pe oameni să voteze cu USR - Plus dacă nu mai vor case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze. Replica lui Dacian Cioloș nu a întârziat.

Read more: Dragnea: "Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze, votați USR - Plus!"...
Politic

După consultarea publică organizată în această săptămână, vizând sistemul de sănătate, Partidul Naţional Liberal pregăteşte o nouă dezbatere pentru săptămâna viitoare, dedicată de data aceasta poluării din Ploieşti.

Read more: PNL organizează o dezbatere privind poluarea din Ploieşti. Roberta Anastase, Adina Vălean şi...
Politic

PNL Prahova a organizat joi seară, la Ploiești, dezbaterea “Politici de sănătate în Uniunea Europeană. Oportunități pentru România”, un eveniment care a adus, față în față cu cetățenii, lideri locali, județeni și naționali ai Partidului Național Liberal, pentru o discuție sinceră pe una dintre cele mai importante și delicate teme de pe agenda publică românească.

Read more: Parlamentarii PNL Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase au participat joi seară, la Ploiești, la...
Politic

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției , Tudorel Toader, după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD, potrivit surselor citate de presa centrală.

Read more: PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Cine sunt înlocuitorii propuși la Justiție,...