Politic

Politic

Liberalul Dan Nicodim, candidatul aflat pe a doua poziție în cadrul listei PNL pentru Consiliul Local Ploiești, îi reproșează public lui Mihai Polițeanu (USR) lipsa de preocupare a acestuia pentru susținerea unei campanii bazate pe proiecte dedicate comunității, liberalul susținând faptul că liderul USR Prahova preferă “să construiască atacuri” la adresa lui Andrei Volosevici. Reacția liderului consilierilor PNL vine după ce Mihai Polițeanu a promovat o postare la adresa lui Volosevici, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești.

Read more: Dan Nicodim (PNL), către Mihai Polițeanu: Principala preocupare este construirea unor atacuri la...
Politic

Dezvoltarea județului Prahova, modernizarea spitalelor, a infrastructurii rutiere, a unităților de învățământ special, dar și restaurarea unor importante unități de cult  sunt obiective pentru care Consiliul Județean Prahova, sub conducerea președintelui Bogdan Toader, a reușit să acceseze fonduri europene de o valoare impresionantă: peste 150 de milioane de euro!

Read more: Bogdan Toader: Prahova este LIDER regional în absorbția de fonduri europene, cu peste 150 de...
Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, reacţionează după ce operatorul de salubritate Rosal a început să trimită notificări către asociaţiile de proprietari în care anunţă că nu va mai lua gunoiul din camerele de precolectare ale blocurilor turn. Dumitrescu susţine că problema, care în ultimii ani a făcut obiectul unui litigiu, pleacă de la actuala conducere PSD a Consiliului Judeţean şi de la modul în care au fost făcute contractele de salubritate. "După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați", promite preşedintele PNL Prahova.

Read more: Iulian Dumitrescu, mesaj ferm către Rosal după scandalul camerelor de precolectare: "Ori faceți...
Politic

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a fost prezent sâmbătă în Ploieşti, pentru o acţiune de campanie electorală, înaintea alegerilor din 27 septembrie. Într-o conferinţă de presă organizată în faţa Palatului Administrativ, Cioloş şi-a declarat încrederea în şansele candidaţilor USR-PLUS pentru consiliile locale şi pentru primăriile din Ploieşti, Câmpina şi celelalte localităţi din Prahova, vorbind despre intenţia alianţei de a face o "breşă" în administraţia locală.

Read more: Cioloş, prezent la Ploieşti pentru a susţine candidaţii USR-PLUS: "Vrem o administraţie cinstită,...
Politic

Candidatul PNL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici, şi-a prezentat o parte din proiectele pe care le propune pentru următorul mandat, insistând foarte mult, pe lângă obiectivele de investiţii precum spitalul municipal, parcări supraetajate sau amenajarea spaţiilor verzi, pe rezolvarea unor lucruri elementare precum curăţenia, marcajele rutiere sau iluminatul public. "Când am părăsit mandatul, în 2012, nu mi-am închipuit că astfel de lucruri elementare pot deveni o problemă. Sunt sigur că pot fi primarul care să împingă Ploieştiul spre normalitate", promite Volosevici.

Read more: Andrei Volosevici: “Este inadmisibil ca Ploieștiul să fie orașul gunoaielor. Trebuie să revenim la...
Politic

Candidatul Partidului Prahova în Acţiune pentru Primăria Ploieşti, Răzvan-Toma Stănciulescu, propune o regândire a sistemului de colectare a deşeurilor din municipiu, cu platforme mai multe, mai mari şi mai moderne, care să fie dotate nu numai cu sisteme de supraveghere video, dar şi cu apă curentă, panouri solare sau staţii de încrăcare a vehiculelor electrice.

Read more: Propunerile lui Răzvan Stănciulescu pentru gestionarea deşeurilor din Ploieşti
Politic

Incidentul de miercuri dimineață, asumat ulterior de Petrotel-Lukoil (VEZI DETALII), a fost taxat de deputatul de Prahova Dan Rădulescu, cel mai activ parlamentar din județ în campaniile împotriva poluării.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, după incidentul de miercuri dimineață: "Ploieștenii au mai murit puțin"
Politic

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și candidat al Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat la conducerea CJ, solicită Direcției de Sănătate Publică, Ministerului Sănătății și, nu în ultimul rând, Instituției Prefectului Prahova să găsească soluții concrete, cât mai urgent, pentru situația de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Read more: Bogdan Toader: "DSP, Prefectura, Ministerul Sănătății să demonstreze eficiență pentru a nu...
Politic

Un miros puternic de sulf s-a resimțit, miercuri dimineață, în aproape tot Ploieștiul, dar și în localitățile limitrofe (VEZI DETALII). După incidentul de miercuri, Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea CJ Prahova, a trage atenția că, în Prahova, lucrurile la acest capitol "s-au înrăutățit simțitor", ceea ce afectează grav sănătatea locuitorilor județului.

Read more: Iulian Dumitrescu, candidatul PNL - USR - PLUS la conducerea CJ Prahova: "Poluarea acută resimţită...
Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul alianței PSD - PPU-SL - Pro România la conducerea CJ Prahova, a anunțat că sute de sesizări au ajuns, în primele ore ale zilei, la Consiliul Județean din cauza mirosului greu resimțit în Ploiești, dar și în localități din apropierea municipiului (VEZI DETALII).

Read more: Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, solicită răspunsuri urgente de la instituțiile abilitate,...
Politic

Primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni care au trecut la alte partide înaintea alegerilor locale din această lună riscă să îşi piardă mandatele de drept, cu doar câteva săptămâni înainte ca ele să se fi încheiat oricum la termen. Explicaţia ţine de faptul că numele respectivilor aleşi locali au apărut pe listele de candidaţi, dându-le vechilor partide dovada oficială de care aveau nevoie pentru a putea sesiza Prefectura.

Read more: Mai mulţi primari şi consilieri locali şi judeţeni din Prahova riscă pierderea mandatelor, după ce...
Joomla SEF URLs by Artio