Politic

Politic

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a reacționat, miercuri, la informațiile apărute în spațiul public, privind alianța formată la nivel județean, între PNL și USR-PLUS.

Read more: Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atacă USR-PLUS prin prisma alianței nou formate cu PNL:...
Politic

Deputatul USR Dan Rădulescu a anunțat încheierea perioadei de consultări privind propunerile de reorganizare a instituțiilor cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu anunță concluziile consultării privind reorganizarea...
Politic

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, cere verificări după ce, în weekend, primarul din Teișani a organizat, în comună, spectacole de circ pentru copii. Toader consideră că evenimentele au avut miză electorală și punctează că acestea s-au derulat în condițiile în care, la numai 20 de kilometri distanță, o altă localitate se afla deja în carantină.

Read more: Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, acuză dubla măsură aplicată în județ, în privința...
Politic

După ce a semnalat în mai multe rânduri probleme legate de condiţiile de muncă asigurate angajaţilor Transport Călători Express Ploieşti, deputatul USR Dan Rădulescu a transmis un nou mesaj, luni, adresat Guvernului, în care cere sprijin pentru remedierea problemei legate de lipsa toaletelor la capetele de linii. Reacţia vine după ce sindicaliştii din cadrul societăţii de transport în comun a municipalităţii trimiseseră o scrisoare deschisă pe aceeaşi temă.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu solicită implicarea Guvernului pentru a rezolva lipsa toaletelor publice...
Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova, acuză PNL că urmărește "interese politice" și aplică "măsuri abuzive". Liderul organizației județene a reacționat astfel după instituirea carantinei zonale în localitatea prahoveană Gornet.

Read more: Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, în urma carantinării localității Gornet: "Nu sănătatea...
Politic

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, acuză Guvernul Orban că este mai preocupat de campania electorală decât de criza din sănătate, resimțită în contextul pandemiei, și consideră că această atitudine "ne izolează ca țară și pune în pericol cetățenii".

Read more: Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader: "Sănătatea este mai importantă decât campania electorală,...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a lansat o serie de propuneri cu privire la reorganizarea activității în sectorul protecției mediului, inițiative care, în opinia sa, ar duce la măsuri mai eficiente, rezultate din trasarea unor atribuții mai clare autorităților responsabile.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu propune desființarea Agenției pentru Protecția Mediului:...
Politic

Demisia din PSD, anunţată săptămâna trecută, riscă să ducă şi la încetarea mandatului de consilier local pentru Cristian Ganea şi, automat, pierderea funcţiei de viceprimar. În aceeaşi situaţie este şi consilierul local ploieştean Sanda Dragulea.

Read more: Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului, riscă să-şi piardă mandatul după demisia din PSD
Politic

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și șeful organizației județene a Partidului Social-Democrat, a criticat, miercuri, limita de îmbolnăviri de la care autoritățile au posibilitatea să decidă plasarea în carantină a unor localități sau cartiere. Acesta acuză Guvernul liberal că a stabilit un prag în funcție de care, în curând, măsura va fi instituită în întreaga țară, și reclamă scopul cu care s-a luat o asemenea decizie.

Read more: Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, contestă limita în funcție de care s-ar putea carantina...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, speră ca, până în 2024, tot județul să fie cadastrat, în condițiile în care, până la acest moment, 64 din cele 104 localități au fost incluse în programul de cadastrare gratuită susținut de Guvernul PNL.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: "Peste 60% din localitățile prahovene vor beneficia...
Politic

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean și al PSD Prahova, a reacționat public după ce unul dintre contracandidații săi la preşedinţia instituţiei a lăudat Guvernul pentru alocarea unor fonduri către Spitalul Judeţean. Toader reclamă că Guvernul a alocat o sumă de aproape trei ori mai mică decât cea solicitată de autorităţile din Prahova şi notează că, în ultimii patru ani şi jumătate, instituţia pe care o conduce a făcut investiţii masive în infrastructura de sănătate.

Read more: Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: "Consiliul Judeţean a investit peste 91 de milioane de...
Joomla SEF URLs by Artio