Politic

Politic

Într-o scrisoare deschisă publicată vineri, conducerea PSD Prahova reclamă că Guvernul a repartizat cu "rea voinţă", la începutul acestei luni, fondurile către primării pentru plata indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi asistenţilor personali, argumentând că banii s-au ajuns pentru toate primăriile conduse de edili de la PNL, dar nu şi pentru cele cu primari de alte culori politice.

Read more: PSD Prahova reclamă repartizarea discriminatorie a fondurilor pentru persoane cu handicap şi...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a reacționat, vineri dimineață, la anunțul că liberalii îl vor susține pentru funcția de premier pe Florin Cîțu, actualul ministru de Finanțe.

Read more: Laura Moagher, parlamentar de Prahova: “Dreapta Unită – PNL-USRPLUS-UDMR – reîntoarce România la...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a continuat, pe pagina sa de Facebook, dezvăluirile din bilanțul acțiunilor de control întreprinse de autoritățile de mediu la rafinăriile din județ. Acesta a prezentat, într-o postare recentă, situația rafinăriei Petrobrazi (OMV Petrom).

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: Rafinăria Petrobrazi, verificată de patru ori în 2020. A fost dată o...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher consider că premierul propus de social-democrați este cea mai bună variantă dintre toate nominalizările făcute până acum de partidele politice.

Read more: Laura Moagher: “PSD e gata de guvernare! Premierul cu care mergem la consultările cu președintele...
Politic

Alegerile parlamentare aduc reconfigurări şi în Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti, în condiţiile în care doi actuali consilieri, ambii preşedinţi de filiale judeţene, sunt pe poziţii eligibile pentru a deveni deputaţi. La CJ, după ce fostul preşedinte Bogdan Toader va deveni parlamentar, PSD va rămâne cu 4 dintr-un total de 36 de consilieri.

Read more: Reconfigurări după alegerile parlamentare, în Consiliul Local Ploieşti şi Consiliul Judeţean
Politic

 

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Dan Nicodim, a comentat demisia lui Ludovic Orban din funcţia de prim-ministru, apreciind că acesta a ajutat ţara să treacă printr-o "criză teribilă".

Read more: Dan Nicodim, viceprimarul Ploieștiului, reacție după demisia lui Orban: României îi va lipsi un...
Politic

Pentru un mandat de deputat întreg sunt necesare 9% din voturi. Conform rezultatelor pe județ, PSD are trei mandate, PNL - trei, USR - unul și AUR - unul. Acestora li se vor adăuga trei mandate, la redistribuire.

Read more: REZULTATE FINALE în Prahova, pentru Camera Deputaților. Cine ajunge în Parlament
Politic

PSD a câștigat alegerile, în Prahova, la mică distanță distanță de al doilea clasat, PNL. Însă liberalii pot sta liniștiți, din perspectiva alianței cu USR-Plus. Împreună, locurile 2 și 3 adună peste 45% din voturi la Senat și peste 42% la Camera Deputaților.

Read more: REZULTATE PRAHOVA: Cum s-a votat în județ, la alegerile parlamentare
Joomla SEF URLs by Artio