Politic

Politic

Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, anunțul fiind făcut vineri de președintele partidului, Eugen Tomac.

Read more: Transferuri la PMP. Eugen Tomac a anunțat recrutarea deputatului Ion Cupă (ex-ALDE) și a fostului...
Politic

Fostul primar şi senator ploieştean Andrei Volosevici a reacţionat oficial astăzi, după apariţia unor informaţii privind o presupusă trecere a sa la PSD. Politicianul a dezminţit zvonul şi a declarat că nu a luat nicio decizie privind apartenenţa politică.

Read more: Andrei Volosevici dezminte zvonurile care-l dădeau trecut la PSD
Politic

La aproximativ un an de când intra în Partidul Social Democrat, Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, a demisionat din formaţiunea politică, invocând motive personale. Acesta a detaliat că nu s-a hotărât în ce partid va activa pe viitor şi că îl va sprijini pe fostul primar Andrei Volosevici.

Read more: Un fost prefect şi deputat a demisionat din PSD Ploieşti, anunţând că se alătură proiectului lui...
Politic

Deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu dezminte informaţia apărută recent în spaţiul public privind o presupusă trecere a sa la Partidul Social Democrat. Actualul prim-vicepreşedinte de la Forţa Naţională spune că, totuşi, va exista o colaborare între cele două formaţiuni politice la alegerile din acest an.

Read more: Graţiela Gavrilescu, reacţie oficială după presupusa trecere la PSD
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase  a adresat ministrului Sănătății o întrebare cu privire la măsurile luate sau planificate pentru țara noastră, în condițiile în care, potrivit unor statistici oficiale la nivelul UE, 80% din decesele produse în țara noastră puteau fi evitate dacă spitalele ar fi beneficiar de dotări adecvate.

Read more: Ministerul Sănătății a prezentat, la solicitarea deputatului Roberta Anastase, măsurile luate...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă i-a cerut ministrului Sănătății, Victor Costache, o prezentare clară a situației sistemului sanitar românesc, cu accent pe măsurile luate pe eliminarea dezechilibrelor existente în prezent și mai ales a reducerii deficitului de personal.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a solicitat Ministerului Sănătății să prezinte public...
Politic

Pornind de la anunțul ministrului Mediului, Costel Alexe, privind schimbarea Gabrielei Dorojan  din funcția de comisar general al Gărzii de Mediu, în contextul scandalului privind gradul de poluare din București, deputatul USR de Prahova de Prahova Dan Rădulescu îi atrage atenția oficialului și asupra situației din Prahova.

Read more: Apelul deputatului Dan Rădulescu, pentru ministrul Mediului: "Nici în Ploiești aerul nu este...
Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu trage linie, la finalul unui an greu, cu "două rânduri de alegeri naționale și o schimbare de guvern prin votul Parlamentului", iar pentru 2020 anunță priorit[ățile în interesul ploieștenilor și al locuitorilor județului, dar și surprize majore din partea formațiunii politice pe care o reprezintă.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu anunță că "PMP Prahova va furniza surpriza anului 2020"
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu face un bilanț al poluării din zona Ploieștiului, unul care, din păcate, reprezintă deja sinteza situației dintr-un deceniu întreg. Potrivit parlamentarului, conform măsurătorilor, singurul an mai puțin poluat din ultimii 10 a fost 2015. În rest, față de acum cinci ani, unele valori au crescut chiar și de patru ori, atrage atenția acesta.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu: "10 ani de când se monitorizează, în Ploiești, benzenul și...
Politic

În timp ce ploieștenii alergau încolo și-ncoace după cadouri pentru cei dragi, poluatorii își vedeau de treabă. Drept dovadă, și pe final de an, stațiile de monitorizare a calității aerului au continuat să înregistreze valori record.

Read more: "Darul" poluatorilor pentru ploieşteni, în luna cadourilor. Deputatul Dan Rădulescu a prezentat...
Joomla SEF URLs by Artio