Politic

Politic

Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională s-au întâlnit miercuri, pe 10 aprilie, cu reprezenţii Misiunii SUA la NATO, eveniment derulat inclusiv în prezența unor jurnalişti din presa internaţională.

Read more: Deputatul de Prahova Răzvan Prișcă a participat la întrevederea Comisiei pentru apărare, ordine...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a criticat abordarea Guvernului în raport cu situația bolnavilor de cancer, subliniind diferențele între politica reală dusă în acest domeniu și principiile enunțate de programul prezentat de partidul aflat la guvernare.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase, reacție privind măsurile care limitează accesul bolnavilor...
Politic

La Ploiești are loc, marți după-amiază, ședința de îndată a Consiliului Local Ploiești, în cadrul căreia se dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea măsurilor necesare asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiului Ploiești.

Read more: Anunț al președintelui ALDE Prahova, cu privire la acordul privind termoficarea: "Consilierii ALDE...
Politic

Discuțiile în spațiul public, inclusiv la nivel instituțional, referitoare la poluarea Ploieștiului, au devenit tot mai dese, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, s-au înregistrat episoade din ce în ce mai grave. Deputatul PNL Roberta Anastase a avut una dintre cele mai clare poziții în raport cu acest subiect, somând Ministerul Mediului să facă publice măsurile concrete adoptate, pentru combaterea poluării, dar și pentru reducerea efectelor pe care aceasta le are asupra populației.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase continuă acțiunile privind combaterea poluării în...
Politic

Deputatul PNL de Prahova i-a transmis ministrului român al Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, o întrebare referitoare la subiectul mutării Ambasadei României de la Tel Aviv a Ierusalim, mai ales în contextul, la momentul apariției în spațiul public a acestei variante, în prima parte a anului trecut, subiectul a iscat discuții aprinse.

Read more: Deputatul Răzvan Prișcă îl interpelează pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pe tema mutării...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a transmis către ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, o întrebare solicitând detalii privind fuziunea dintre TAROM și Blue Air, care ar fi pregătită de autoritățile române în această perioadă.

Read more: Deputatul de Prahova Răzvan Prișcă solicită lămuriri de la ministrul Transporturilor, pe tema...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a comentat, vineri, vizita efectuată, de dimineață, la două rafinării din Ploiești, de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Acesta i-a recomandat oficialului să vină în control și noaptea, când va vedea și simți cu totul altceva.

Read more: Recomandarea deputatului Dan Rădulescu pentru ministrul Mediului, după vizita la Ploiești: "După...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a dat publicității concluziile analizelor efectuate la apa de ploaie recoltată din Ploiești în iulie 2018. Parlamentarul spune că a fost vorba despre o "ploaie acidă" cauzată de "prezența în atmosferă a acidului sulfuric, a acidului sulfuros și a hidrogenului sulfurat".

Read more: Rezultate șocante prezentate de deputatul USR Dan Rădulescu, după analizele la "ploaia acidă" din...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a reacționat, vineri, după vizita ministrului Educației la Ploiești, apreciat că Ecaterina Andronescu a bifat mai degrabă o acțiune cu iz electoral.

Read more: Teme lansate de deputatul PMP Cătălina Bozianu pentru ministrul Educației, după vizita Ecaterinei...