Politic

Politic

Camera Deputaților nu a avut cvorumul necesar, marți, pentru a vota vacantarea mandatului deputatului PSD Octavian Goga, venit de la PMP, condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare. Au fost prezenți 157 deputați, iar pentru a fi întrunit cvorumul era nevoie de 165. Ședința a fost suspendată. Goga urma să fie înlocuit de un membru PMP, Alexandru Teacă, care trebuia să depună jurământul. O astfel de mișcare ar fi însemnat un vot în plus pentru moțiunea de cenzură inițiată de liberali.

Read more: PMP va avea un nou deputat, după ce un coleg plecat la PSD a fost condamnat penal
Politic

Parlamentarul liberal Răzvan Prișcă, deputat de Prahova, a cerut pe cale oficială Ministerului Sănătății să prezinte public strategia și calendarul implementării proiectului privind construirea de spitale regionale.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă solicită Ministerului Sănătății date clare despre proiectul...
Politic

Deputatul USR de Prahova lansează un nou semnal de alarmă cu privire la efectele cumplite pe care poluarea cu care se confruntă Ploieștiul și împrejurimile le au asupra sănătății populației. La cât benzen este în aer, mii de cazuri de leucemie pot fi puse pe seama acestui fenomen, atrage atenția parlamentarul de Prahova.

Read more: Efecte cutremurătoare, în cel mai mare oraș din Prahova. Deputatul Dan Rădulescu: "Din cauza...
Politic

Situația proiectului de construire a autostrăzii Proiect - Brașov, unul dintre cele mai așteptate și necesare obiective de infrastructură de la momentul actual, se află în continuare în atenția deputatului PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase reia dezbaterile cu privire la autostrada Ploiești -...
Politic

Situația în care se află municipiul Ploieștiului, din cauza gradului ridicat de poluare, a fost adusă din nou în atenția parlamentarilor de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase duce din nou problema poluării din Ploiești în...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă i-a adresat ministrului pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat un set de întrebări referitoare la programul național "Start-up Nation", unul pe care îl consideră "perfectibil", dar, totodată, având "potenţialul de a oferi un impuls mediului de afaceri românesc".

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă, despre programul "Start-up Nation": "Poate fi perfectibil....
Politic

Parlamentarul PNL de Prahova Roberta Anastase i-a transmis, în luna septembrie, ministrului Sănătății, două întrebări legate de gradul de finanțare a spitalelor și efectele pe care bugetul Sănătății, aflat sub media europeană, îl are asupra oamenilor. Deputatul a făcut trimitere la analiza recentă realizată de Eurostat potrivit căreia 4 din 5 decese înregistrate în România, în anul 2016, puteau fi evitate dacă spitalele din țara noastră ar fi beneficiat de aparatura necesară.

Read more: Bugetul alocat Sănătății și efectele asupra populației, în atenția deputatului PNL de Prahova...
Politic

Președintele Klaus Iohannis s-a referit la accidentul din Ialomiţa, soldat cu moartea a zece persoane, el afirmând că lipsa de infrastructură ucide la fel cum şi corupţia ucide şi că „această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi”. Aflat la Iași, președintele a promis că viitorul guvern liberal va construi autostrada spre Moldova.

Read more: Lipsa de infrastructură ucide. Nepăsarea criminală a PSD-iştilor costă vieţi
Politic

Din postura de președinte al României în spațiul public apar adesea fotografii oficiale cu președintele Klaus Iohannis. Însă dincolo de imaginea de șef de stat, care participă la întâlniri oficiale, Klaus Iohannis”dezvăluie” pe site-ul de campanie câteva momente inedite din trecutul său.

Read more: Din trecutul necunoscut al președintelui Klaus Iohannis – Fotografii inedite
Politic

PNL a transmis un punct de vedere ca urmare a cazului din Prahova, privind amenințarea unui polițist și vandalizarea mașinii acestuia (VEZI DETALII), ținta ultrajului fiind agentul care, cu două săptămâni în urmă, l-a amendat pe Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești și, la momentul respectiv, consilier parlamentar la cabinetul deputatului PSD Laura Moagher.

Read more: PNL reacționează după ce un polițist din Prahova a fost amenințat, apoi s-a trezit cu mașina...
Joomla SEF URLs by Artio