Miercuri, 18 Octombrie 2017
 

Politic

badescuSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) a adresat o interpelare reprezentanţilor Guvernului prin care critică atitudinea statului, în ceea ce priveşte aplicarea legii privitoare la sancţionarea pentru neplata rovinietei, subliniind că ordonanţa sancţionează, în mod abuziv, nerespectarea pentru fiecare zi a obligaţiei de a plăti rovinieta, instituind, în acelaşi timp, cu rea-voinţă, şi obligaţia zilnică de plată a contravalorii anuale a rovinietei de către contravenienţi.

BLAT PENTRU MANDAT / Adrian Semcu îl susţine pe Mircea Roşca pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Prahova

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 29 January 2012 17:32  |  Category: Politic
semcu_pnlVicepreşedintele Consiliului judeţean Prahova, Adrian Semcu, pare să fi depăşit frustrările legate de înlăturarea sa din funcţia de preşedinte al PNL Prahova de către un grup de pucişti din partid, în frunte cu fostul său protejat Mircea Roşca, actual preşedinte interimar la organizaţia judeţeană a PNL PH. Semcu declară, într-un comunicat de presă, că Roşca are toată susţinerea sa pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Consilierul judeţean Bogdana Stroe a demisionat din CJ Prahova / Vezi motivele!

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 28 January 2012 15:27  |  Category: Politic
bogdana_stroeConsilierul județean democrat-liberal Bogdana Stroe și-a dat demisia din funcție, decizia fiind anunţată printr-o cerere depusă la secretariatul Consiliului Judeţean Prahova.

Consilierul Gabriel Ionescu: „Posturile de conducere în PSD Ploieşti se cumpără cu bani grei!"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 26 January 2012 12:28  |  Category: Politic
ionescu_gabrielInvitat la Alpha TV, în cadrul emisiunii „Direct la Subiect" moderată de jurnalistul Marius Nica, consilierul Gabriel Ionescu (PSD) a declarat că posturile sunt tranzacţionate pe bani grei în interiorul partidului, iar PSD Ploieşti este, în acest moment, populat de personaje dubioase. Totodată, Ionescu l-a atacat pe senatorul Iulian Bădescu, declarând că refuză să asculte de cineva care, în trecut, a coordonat campaniile electorale ale PDL.

catalina_bozianu1Biroul Municipal Interimar al PNL Ploieşti a decis aseară retragerea sprijinului politic a viceprimarului Cătălina Bozianu (foto 1), consilierului Costel Horghidan şi preşedintele TNL Ploieşti, Radu Simionescu. Aceştia au fost acuzaţi că fac jocurile politice ale primarului Volosevici şi PDL. 

observatorulph.ro titrează că, în cazul lui Radu Simionescu (foto 2), motivația este de-a dreptul puerilă. "Domnul Simionescu a participat la emisiuni televizate în timp ce 1.200 de liberali protestau în stradă și a criticat noua conducere a PNL Prahova", a declarat președintele interimar Roșca făcând referire la participarea lui Simionescu la emisiunea Direct la Subiect difuzată de Alpha TV în ziua mitingului liberalilor.

radu_simionescuRadu Simionescu a declarat pentru sursa citată că ar fi participat la miting dacă ar fi fost invitat: "În primul rând am participat la emisiune la ora 21.00 iar mitingul s-a terminat la ora 19.00. Nu știu la ce miting au participat ei la ora 21.00".
cristian_burlacuDeputatul Cristian Ion Burlacu (foto 1) s-a adresat, în scris, Ministrului Dezvoltării şi Turismului, Preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi primarului municipiului Braşov, George Scripcaru (foto 2), cerându-le precizări în legătură cu stadiul în care se află pregătirea infrastructurii pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (F.O.T.E. februarie 2013) şi o mai serioasă implicare pentru ca obligațiile asumate la începutul Proiectului să poată fi respectate.

Baconschi a ŞTERS de pe BLOG postarea pentru care a fost demis. Vezi AICI ce conţinea

Written by Administrator3  |  Created on Tuesday, 24 January 2012 08:30  |  Category: Politic
baconschiTeodor Baconschi nu face deloc paşi înapoi. El a declarat, ieri, după anunţul demiterii sale, că termenii folosiţi în postarea de pe blogul său personal, pe tema protestelor, erau "deosebit de blânzi" pentru a califica un început de mişcare violent anarhistă.

Sever Voinescu: Avem nevoie de o schimbare foarte serioasă în expresia politică a partidului nostru

Written by Administrator  |  Created on Monday, 23 January 2012 21:41  |  Category: Politic
sever_voinescu_1"Aşa cum spuneam, schimbările de care avem nevoie şi noi, şi guvernul sunt mult mai cuprinzătoare, mai serioase şi cu mult mai ample", a declarat, pentru gândul.info, vicepreşedintele PDL Sever Voinescu, deputat de Prahova.

Unul dintre cei care în urmă cu un an a susţinut schimbarea premierului din funcţie pentru a rezolva problema deficitului de imagine al partidului şi guvernului, liderul democrat-liberal spune că discuţia rămâne de actualitate. "Sunt convins cum am spus, tot spun acest lucru avem nevoie de o schimbare foarte serioasă în expresia politică a partidului nostru şi exprimarea politică a partidului nostru în acest moment este guvernul", a spus vicepreşedintele PDL citat de gandul.info.

Sentința lui Năstase mai așteaptă până în 30 ianuarie

Written by Administrator  |  Created on Monday, 23 January 2012 21:27  |  Category: Politic
nastaseSentința în cazul Adrian Năstase a fost amânată pentru 30 ianuarie. Potrivit reprezentanților ICCJ completul de judecată are nevoie de timp pentru deliberări, informează HOTNEWS.RO.

Daniel Niculae, preşedintele UNPR Prahova „Dorim extinderea dreptului de vot până la limita de 16 ani"

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 22 January 2012 23:13  |  Category: Politic
daniel_niculae_unpr1Liderul UNPR Prahova, Daniel Niculae, a declarat că formaţiunea din care face parte va face demersuri, în Parlament, prin reprezentanţii săi, pentru introducerea unui amendament la legea de revizuire a Constituţiei în sensul extinderii dreptului de vot a persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani.

TSD Prahova: „Dacă se doresc anticipate, se pot organiza în aprilie"

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 21 January 2012 18:15  |  Category: Politic
alegeri_urnaReprezentanţii organizaţiei tineretului social-democrat, filiala Prahova, afirmă, într-un comunicat de presă, că anticipatele se pot organiza în aprilie, „dacă acestea se doresc".