Politic

Politic

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul în fața jurnaliștilor acreditați la Parlament, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat. „Hai în baie cu mine, puiule! Hai în baie, că îți ies poze ca lumea acolo. Ce dracu'!”, i s-a adresat Liviu Dragnea unui jurnalist care îl fotografia.

 

Read more: Liviu Dragnea, nervos în fața jurnaliștilor acreditați la Camera Deputaților: „Hai cu mine în...
Politic

Niciun reprezentant al Guvernului nu a anunţat că intenţionează să includă un omagiu în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv în programul său de azi. Rovana Plumb s-a limitat în a spune că nu îşi doreşte ca o astfel de tragedie să se mai întâmple vreodată în România. De altfel, preşedintele Klaus Iohannis este singurul reprezentant al statului care a fost azi la locul tragediei, notează digi24.ro

 

Read more: Între indiferență și intoleranță. Ar face față România unui nou Colectiv? Răspunsul ministrului...
Politic

Salariul minim pe economie va fi majorat, cel târziu la începutul anului viitor, dar măsura, anunțată cu mare tam-tam de Guvern, le dă fiori agenților economici din mediul privat. Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu consideră că aceasta este doar o "invenție populistă a guvernării incompetente Liviu Dragnea-PSD" care va reprezenta "lovitură grea dată celui mai dinamic segment al economiei românești".

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: "Majorarea salariului minim pe economie, o...
Politic

Florin Iordache, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor și fost ministru al Justiţiei, a declarat miercuri seara că şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va fi evaluat, "exact" cum s-a întâmplat cu procurorul general, Augustin Lazăr.

Read more: Florin Iordache: "Exact ca la Augustin Lazăr, fără îndoială şi domnul Toader va fi evaluat"
Politic

Legea offshore a fost adoptată, miercuri, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional. Actul reglementează condițiile de exploatare a rezervelor de gaze naturale din Marea Neagră și a fost susținut de toate partidele, cu excepția USR.

Read more: Legea offshore, un pas important către independența energetică a României. Argumentele deputatului...
Politic

Este limpede că, de o vreme bună deja, o mare parte a dezbaterilor publice se duce în mediul on-line, rețelele de socializare fiind inclusiv platforma folosită de oamenii politici și instituțiile publice, pentru comunicarea unor informații oficiale sau opinii pe probleme de actualitate. Motivul este simplu, însă efectele nu sunt pe placul tuturor. Fenomenul a fost constatat de Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, care a abordat acest aspect într-o declarație politică depusă la Senat.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, acuză încercări de modificare, în funcție de...
Politic

Anunțul Executivului, potrivit căruia salariul minim pe economie ar putea fi majorat de la 1 noiembrie, adică săptămâna viitoare, a stârnit deja reacții negative. Graba guvernanților a fost criticată de secretarul general al TNL Prahova, Răzvan Constantin, care solicită renunțarea la această variantă, în opinia sa una cu efecte dezastruoase pentru mediul economic și în special pentru tinerii antreprenori.

Read more: TNL Prahova avertizează că majorarea salariului minim pe economie de la 1 noiembrie îi distruge pe...
Politic

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost prezent, marți, în Comisia de specialitate din cadrul Camerei Deputaților, unde a fost audiată de parlamentarii din cadrul acestui for.

Read more: Ministrul Fondurilor Europene a fost interpelat, marți, de deputatul Roberta Anastase, în comisia...
Politic

Președintele Klaus Iohannis va organiza, miercuri după-amiază, consultări la Cotroceni, cu reprezentanții partidelor parlamentare. Întâlnirile sunt convocate pe tema Legilor Justiției.

Read more: Președintele Klaus Iohannis a anunțat consultări cu partidele, la Cotroceni, pe tema Legilor...
Politic

Canalul de televiziune ARTE a prezentat în emisiunea „28 de minute” portretul unui „păpușar” care e în prim-planul actualității. E nimeni altul decât Liviu Dragnea, pe care îl înfățișează, cu ajutorul satirei, drept „tipul rău” care stă în spatele Vioricăi Dăncilă. La rândul ei, premierul României este prezentată ironic în scheci drept o păpușă, manevrată după bunul plac de Liviu Dragnea. Prezentatorul se întreabă dacă „păpușa” n-ar trebui pusă „sub lacăt”.

 

Read more: Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, protagoniștii unei emisiuni de satiră pe canalul francez ARTE....