Politic

Politic

autorizatii sanitare scoliSituația unităților de învățământ din județul Prahova nu este nici pe departe una bună, înainte de începerea anului școlar 2018 - 2019. 80 de clădiri - școli, grădinițe, săli de sport, un atelier și un internat -  nu au atorizație de securitate la incendiu, iar 11 unități de învățământ nu au autorizație sanitară de funcționare.

Read more: 80 de unități de învățământ din Prahova nu au autorizație de securitate la incendiu, iar 11 școli...
Politic

liviu dragnea3Președintele PSD Liviu Dragnea a avut, marți seară, prima apariție publică după protestele violente din 10 august, care s-au lăsat cu acuzații grave împotriva jandarmilor, după modul în care au acționat aceștia. Liderul social-democrat vorbește, însă, referitor la evenimentele de acum aproape două săptămâni, acuzând o tentativă de "lovitură de stat" și susține că anul trecut a fost "ținta unei tentative de asasinat".

Read more: Liviu Dragnea, în prima apariție publică după 10 august: "Anul trecut am fost ținta unei tentative...
Politic

liviu popSenatorul PSD Liviu Pop a comentat pe marginea scrisorii trimise de premierul Viorica Dăncilă către Comisia Europeană, referitor la evenimentele din 10 august (VEZI DETALII). Acesta a spus că nu are nicio îndoială că documentul ar conține și "elemente neadevărate".

Read more: Senatorul PSD Liviu Pop, despre scrisoarea trimisă de premier către CE: "Nu mă îndoiesc că ar fi...
Politic

andronescuDupă ce marţi a publicat o scrisoare deschisă în care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, senatorul PSD Ecaterina Andronescu l-a atacat din nou pe acesta într-o emisiune difuzată de Digi 24, în care a afirmat că, sub comanda lui Dragnea, formaţiunea politică a ajuns la 45% şi apoi a scăzut brusc şi "inacceptabil" până la 25% în ultimele sondaje de opinie.

Read more: Ecaterina Andronescu îi cere lui Dragnea să facă un pas în spate: E inacceptabil să ajungem de la...
Politic

guvernul viorica dancila foto gov roPremierul României a trimis o scrisoare preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene după protestul încheiat cu violenţe pe 10 august. În scrisoarea publicată de jurnalistul Ovidiu Vanghele de la Centrul de Investigaţii Media se arată că sunt încercări de înlăturare violentă a Guvernului legitim şi că preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel la continuarea protestelor.

Read more: Dăncilă s-a plâns la Comisia Europeană că se doreşte înlăturarea violentă a Guvernului legitim şi...
Politic

fara penali genericInițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice” a strâns peste 700.000 de semnături, depășind numărul cerut de lege pentru ca referendumul să poată avea loc. Organizatorii au reuşit să strângă cel puțin 20.000 de semnături în 21 de județe, însă USR a anunțat însă că va profita de ultimele zile pentru a strânge un milion de semnături.

Read more: Campania "Fără penali" a strâns numărul necesar de semnături. Iniţiatorii speră să ajungă la un...
Politic

dumitrescu iulian pnl prahovaSenatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, subliniază, într-o declarație, rolul deosebit pe care liberalii îl au pe scena politică, partidul lor fiind, În opinia sa, singurul care poate "coagula forțele de opoziție". Purtând o asemenea responsabilitate, "PNL trebuie să propună un protocol de colaborare a forțelor de opoziție", consideră liderul liberal.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: "Suntem singurul partid care poate coagula forțele de...
Politic

andronescuUn mesaj surprinzător și deosebit de dur a fost lansat de senatorul PSD Ecaterina Andronescu, aceasta cerând demisia Guvernului Dăncilă și solicitându-i lui Liviu Dragnea să renunțe la șefia partidului. Imediat au venit și reacțiile din partea social democraților.

Read more: Ecaterina Andronescu cere demisia Guvernului Dăncilă și a lui Liviu Dragnea. Lideri PSD ies la...
Politic

catalina bozinu liga alesilor localiAceastă etapă anunțată de conducerea PMP Prahova a încheiat formarea organizației județene. Din conducerea Ligii Aleșilor Locali fac parte un consilier județean și aleși din Blejoi și Boldești-Scăeni.

Read more: PMP Prahova anunță constituirea Ligii Aleșilor Locali. Cătălina Bozianu: "Este structura de...
Politic

iohannis dragnea tariceanu consultariLiderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Read more: Dragnea analizează depunerea unei plângeri penale împotriva preşedintelui Iohannis: "Documentul...