Politic

Politic

virgil-guranAlianta pentru o Românie Curată a lansat duminică prima baza de date, alcatuită împreună cu jurnaliştii colaboratori şi voluntarii săi, prin care poate fi verificată integritatea candidaţilor eligibili.

Read more: Alianta pentru o Românie Curată a lansat o bază de date prin care poate fi verificată integritatea...
Politic

sebastian-ghitaPotrivit hotnews.ro, premierul Victor Ponta a plecat, joi în jurul prânzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, în delegaţia premierului numărându-se, între altii, Sebastian Ghiţă, patronul postului de televiziune România TV. Informaţia a fost confirmată pentru HotNews.ro de surse din aeroportul Băneasa şi de surse de la Bruxelles.

CITEŞTE MAI MULT pe hotnews.ro

Politic

mihai-apostolacheDeputatul Mihai Apostolache (foto), candidat ARD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 îl acuză pe directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova că ameninţă agenţii comerciali care ar avea simpatii pentru ARD. Redăm mai jos comunicatul de presă:

Read more: Mihai Apostolache îl acuză pe directorul adjunct al DSv că ameninţă simpatizanţii ARD
Politic

bani-leiEcontext.ro a realizat un top ce cuprinde 55 de nume, un top 55 al politicienilor (funcţionari, consilieri, primari, deputaţi, miniştri etc.) care au încălcat legea privind compatiblitatea funcţiei publice cu funcţii în alte companii, privind conflictul de interese sau abuzul în serviciu.

Read more: Viceprimarul din Albeşti Paleologu apare într-un top al politicienilor care iau bani ilegal din...
Joomla SEF URLs by Artio