Politic

Politic

Ionescu GeorgeNumele deputatului George Ionescu apare în cadrul emisiunii "Dosar de politician", de la postul Realitatea TV, fiind legat de mafia produselor petroliere. De asemenea, jurnaliştii Realităţii TV spun că Ionescu s-a implicat personal - în calitate de membru al comisiei de industrii - în modificarea, mai exact în "masacrarea legii taximetriei", aflată în discuţii la Camera Deputaţilor. "Asociaţia profesională a taximetriştilor l-a acuzat de un evident conflict de interese", titrează realitatea.net.

Articolul integral AICI

Read more: Deputatul George Ionescu, vedetă la Realitatea TV pe subiectul mafiei produselor petroliere /...
Politic

vot parlamentCurtea Constituţională a decis, miercuri, că noul statut al parlamentarilor este neconstituţional. CCR a declarat neconstituţional articolul care prevedea că parlamentarii pot contesta în 45 de zile raportul ANI privind incompatibilitatea. Sesizarea a fost făcută de PDL şi PP-DD. În urma deciziei Curţii, legea privind statutul deputaţilor şi senatorilor se întoarce în Parlament.

Read more: CCR a decis: Noul statut al parlamentarilor este NECONSTITUŢIONAL
Politic

auras-dragomirLa şedinţa de Consiliu Judeţean de luni, unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a fost şi cel privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean al consilierului Dragomir Florin Auraş, fost vicepreşedinte a CJ Prahova, ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului pe a cărui listă a fost ales, şi declararea vacantării locului de consilier judeţean. Foştii colegi de la PP-DD încearcă de aproximativ trei luni de zile să-l scoată pe Auraş Dragomir din Consiliu Judeţean Prahova după ce partidul i-a retras sprijinul politic. Nici de această dată nu au avut succes, Comisia Juridică motivând că nu poate să dea niciun aviz în privinţa încetării mandatului consilierului respectiv. Aşa că proiectul a fost scos de pe ordinea de zi. Consilierul (încă) Auraş Dragomir nici nu s-a prezentat la şedinţă.

Politic

crin antonescu 1Moţiunea prezentată de Crin Antonescu în cadrul Congresului PNL a fost aprobată cu majoritate zdrobitoare de voturi, liderul PNL fiind reales cu 1434 de voturi. Împotriva fostului şi actualului şef al PNL au votat doar 44 dintre delegaţii prezenţi. "Mă adresez dumneavoastră cu emoţie, fiind conştient că este ultima dată când particip la un congres PNL din postura de preşedinte de partid", şi-a început preşedintele PNL discursul de mulţumire în faţa delegaţilor prezenţi.

Politic

gratiela gavrilescuInvitată într-o emisiune la Realitatea TV, deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu (PNL) şi-a exprimat convingerea că actualul lider al PNL, Crin Antonescu, va ieşi învingător în cadrul alegerilor din partid. Totodată, Gavrilescu este convinsă că liderul PNL, Crin Antonescu, va deveni preşedintele României la alegerile din 2014.

Read more: Graţiela Gavrilescu: "Crin Antonescu va fi preşedintele României"
Politic

crin antonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a ironizat pe cei din gruparea Tăriceanu-Chiliman-Orban pentru faptul că nu au avut curajul să candideze pentru conducerea partidului. Statutul PNL a fost adoptat, existând doar trei voturi împotrivă şi peste 1.400 pentru.

Read more: Cugetările lui Antonescu de la Congresul PNL: "În viaţă nu este groaznic să pierzi, este groaznic...
Politic

sondajUn sondaj de opinie făcut de GSS 2000 că la capitolul încredere Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea îi devansează pe actualii preşedinţi ai PNL şi PDL, titrează România TV. Chiar dacă politicienii nu recunosc veridicitate datelor, sociologii confirmă totuşi tendinţa reala a acestora.

Read more: SONDAJ / Tăriceanu şi Udrea prezintă mai multă încredere decât actualii preşedinţi ai PNL şi PDL
Joomla SEF URLs by Artio