Politic

Politic

pdl_pungi_electoraleBiroul de presă al PSD Ploieşti a publicat un comunicat în care acuză PDL că a împărţit, vineri, sacoşe electorale în care se găseau alimente. Conform informaţiilor oferite de PSD, preluate şi pe pagina de Facebook a senatorului social-democrat Iulian Bădescu, alimentele s-au împărţit în colegiile parlamentare ale deputaţilor Roberta Anastase, Sever Voinescu şi Andrei Sava.

'' în cursul după-amiezii de vineri, 10 februarie 2012, mai mulți locuitori ai Ploieștiului au sesizat faptul că deputatul PDL, Roberta Anastase, și-a transformat cabinetul parlamentar în depozit de alimente, care au fost ambalate în pungi de plastic cu sigla PDL. Pungile conțineau pâine, o pungă de lapte, o cutie cu pate de ficat, pui și ulei.

În colegiul Robertei Anastase, pungile conțineau pui și ulei, în timp ce în zonele de sud, nord și centru ale Ploieștiului, unde se află colegiile lui Sever Voinescu și Andrei Sava, criza s-a făcut simțită și în pungile electorale. Acestea conțineau doar lapte, pâine și pate de ficat.

Distribuția s-a realizat cu autoturisme înmatriculate cu numerele B-155-MIC, B-26-SOK, PH-69-SHW, PH-10-NGT, PH-34-SIL, PH-11-GHI, PH-08-UIX, PH-05-HNL și PH-83- LGA. Toate pungile conțineau fluturași alb-negru, cu adresele cabinetelor parlamentare ale deputaților PDL, Roberta Anastase și Sever Voinescu, precum și programul de audiențe al președintelui PDL Ploiești, primarul Andrei Volosevici'', scrie Bădescu, pe pagina de socializare, citând comunicatul PSD.
Politic

badescuSenatorul Iulian Bădescu (PSD) critică, într-un comunicat trimis presei, demersul Ministerului Comunicaţiilor şi societăţii Informaţionale privitor la semnarea controversatului tratat al Acordului Comercial împotriva Contrafacerii (ACTA). Senatorul consideră că statul român trebuia să organizeze o consultare publică, înainte să accepte semnarea tratatului, nu să informeze publicul român după semnarea acestuia.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu: ACTA, încălcarea intimităţii, fără consultarea românilor
Politic

sorin_chivuSenatorul prahovean Sorin Chivu îl laudă, astăzi, într-un comunicat de presă, pe noul prim-mi¬nistru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, amintind, totodată, că premierul desemnat va întâmpina o poziţie dură din partea opoziţiei atunci când se va prezenta, pentru investitură, în faţa parlamentului. Chivu îl atacă, în respectivul comunicat de presă, pe liderul PNL, Crin Antonescu, catalogându-l drept „pueril" şi condus de o „încăpăţânare juvenilă".

Read more: Senatorul Sorin Chivu despre Crin Antonescu: „Pueril şi stupid"
Politic

badescuSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) a adresat o interpelare reprezentanţilor Guvernului prin care critică atitudinea statului, în ceea ce priveşte aplicarea legii privitoare la sancţionarea pentru neplata rovinietei, subliniind că ordonanţa sancţionează, în mod abuziv, nerespectarea pentru fiecare zi a obligaţiei de a plăti rovinieta, instituind, în acelaşi timp, cu rea-voinţă, şi obligaţia zilnică de plată a contravalorii anuale a rovinietei de către contravenienţi.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu: „În ceea ce priveşte rovinieta, actul normativ nu vizează decât banii...
Politic

semcu_pnlVicepreşedintele Consiliului judeţean Prahova, Adrian Semcu, pare să fi depăşit frustrările legate de înlăturarea sa din funcţia de preşedinte al PNL Prahova de către un grup de pucişti din partid, în frunte cu fostul său protejat Mircea Roşca, actual preşedinte interimar la organizaţia judeţeană a PNL PH. Semcu declară, într-un comunicat de presă, că Roşca are toată susţinerea sa pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Read more: BLAT PENTRU MANDAT / Adrian Semcu îl susţine pe Mircea Roşca pentru funcţia de vicepreşedinte al...
Politic

ionescu_gabrielInvitat la Alpha TV, în cadrul emisiunii „Direct la Subiect" moderată de jurnalistul Marius Nica, consilierul Gabriel Ionescu (PSD) a declarat că posturile sunt tranzacţionate pe bani grei în interiorul partidului, iar PSD Ploieşti este, în acest moment, populat de personaje dubioase. Totodată, Ionescu l-a atacat pe senatorul Iulian Bădescu, declarând că refuză să asculte de cineva care, în trecut, a coordonat campaniile electorale ale PDL.

Read more: Consilierul Gabriel Ionescu: „Posturile de conducere în PSD Ploieşti se cumpără cu bani grei!"
Politic

catalina_bozianu1Biroul Municipal Interimar al PNL Ploieşti a decis aseară retragerea sprijinului politic a viceprimarului Cătălina Bozianu (foto 1), consilierului Costel Horghidan şi preşedintele TNL Ploieşti, Radu Simionescu. Aceştia au fost acuzaţi că fac jocurile politice ale primarului Volosevici şi PDL. 

observatorulph.ro titrează că, în cazul lui Radu Simionescu (foto 2), motivația este de-a dreptul puerilă. "Domnul Simionescu a participat la emisiuni televizate în timp ce 1.200 de liberali protestau în stradă și a criticat noua conducere a PNL Prahova", a declarat președintele interimar Roșca făcând referire la participarea lui Simionescu la emisiunea Direct la Subiect difuzată de Alpha TV în ziua mitingului liberalilor.

radu_simionescuRadu Simionescu a declarat pentru sursa citată că ar fi participat la miting dacă ar fi fost invitat: "În primul rând am participat la emisiune la ora 21.00 iar mitingul s-a terminat la ora 19.00. Nu știu la ce miting au participat ei la ora 21.00".
Politic

cristian_burlacuDeputatul Cristian Ion Burlacu (foto 1) s-a adresat, în scris, Ministrului Dezvoltării şi Turismului, Preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi primarului municipiului Braşov, George Scripcaru (foto 2), cerându-le precizări în legătură cu stadiul în care se află pregătirea infrastructurii pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (F.O.T.E. februarie 2013) şi o mai serioasă implicare pentru ca obligațiile asumate la începutul Proiectului să poată fi respectate.

Read more: Scripcaru vrea să scoată stațiunile prahovene din calendarul Festivalului Olimpic al Tineretului...
Politic

baconschiTeodor Baconschi nu face deloc paşi înapoi. El a declarat, ieri, după anunţul demiterii sale, că termenii folosiţi în postarea de pe blogul său personal, pe tema protestelor, erau "deosebit de blânzi" pentru a califica un început de mişcare violent anarhistă.

Read more: Baconschi a ŞTERS de pe BLOG postarea pentru care a fost demis. Vezi AICI ce conţinea
Joomla SEF URLs by Artio