Politic

Politic

gratiela gavrilescuInvitată într-o emisiune la Realitatea TV, deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu (PNL) şi-a exprimat convingerea că actualul lider al PNL, Crin Antonescu, va ieşi învingător în cadrul alegerilor din partid. Totodată, Gavrilescu este convinsă că liderul PNL, Crin Antonescu, va deveni preşedintele României la alegerile din 2014.

Read more: Graţiela Gavrilescu: "Crin Antonescu va fi preşedintele României"
Politic

crin antonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a ironizat pe cei din gruparea Tăriceanu-Chiliman-Orban pentru faptul că nu au avut curajul să candideze pentru conducerea partidului. Statutul PNL a fost adoptat, existând doar trei voturi împotrivă şi peste 1.400 pentru.

Read more: Cugetările lui Antonescu de la Congresul PNL: "În viaţă nu este groaznic să pierzi, este groaznic...
Politic

sondajUn sondaj de opinie făcut de GSS 2000 că la capitolul încredere Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea îi devansează pe actualii preşedinţi ai PNL şi PDL, titrează România TV. Chiar dacă politicienii nu recunosc veridicitate datelor, sociologii confirmă totuşi tendinţa reala a acestora.

Read more: SONDAJ / Tăriceanu şi Udrea prezintă mai multă încredere decât actualii preşedinţi ai PNL şi PDL
Politic

Klaus-JohannisKlaus Johannis, primarul Sibiului, a anunțat că va deveni membru al Partidului Național Liberal. 

Klaus Johannis este primar al Sibiului din anul 2000 și președintele al Forumului Democrat al Germanilor din România.

Anul trecut, Iohannis şi Ponta au discutat despre posibilitatea ca primarul Sibiului să preia un prtofoliu în guvern. El a respins însă această posibilitate.


 

Politic

calin popescu tariceanuFostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat luni, după şedinţă Biroului Politic Central al PNL, că are "vagă senzaţie" că la nivelul comisiei care se ocupă de modificarea Statutului PNL au fost aduşi consultanţi străini din Coreea de Nord care să implementeze "principii democratice sănătoase".

Read more: Tensiuni în PNL / Tăriceanu: "am vaga senzaţie că la nivelul comisiei de revizuire a Statutului au...
Politic

gabriel sanduFostul ministru Gabriel Sandu analizează, într-un comentariu din Actualitatea Prahoveană, culisele actualului scandal din PNL, dar şi mecanismele interne de funcţionare ale partidului, de la momentul desprinderii grupării Stolojan până în prezent. Gabriel Sandu îl critică dur pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, spunând că acesta şi-a atribuit în mod incorect gloria de care se bucura partidul în 2006, iar imaginea pozitivă a PNL se datora, de fapt, conducerii lui Theodor Stolojan. Gabriel Sandu afirmă că perioada în care Tăriceanu se afla la conducerea partidului a fost una de „dictatură", punând în antiteză modelul „Tăriceanu" cu mecanismul implementat la vârful PNL de actualul lider al partidului, Crin Antonescu.

Read more: EXCLUSIV APH / Fostul ministru Gabriel Sandu: „Tăriceanu şi-a atribuit incorect gloria de care se...
Politic

socoleanuConform unor surse ale stiri.ph, Radu Socoleanu a fost schimbat din funcția de președinte a filialei prahovene PP-DD. Conform sursei citate, decizia de înlăturare din funcţie a fost luată ieri seară, într-o ședință fulger a Biroului Permanent Național a PP-DD. În urma discuțiilor, liderii partidului l-au numit pe Radu Orzață, președinte al filialei prahovene a partidului, cu titlu interimar, până la alegerile interne.

Radu Orzață este vicepreședinte al PP-DD și responsabil cu orgazarea partidului pe zona sud-Muntenia.

Sursa: stiri.ph

Joomla SEF URLs by Artio