Politic

Politic

badescuSenatorul PSD Iulian Bădescu a chemat în judecată Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, dar şi firma deţinătoare a panourilor stradale care a girat publicitatea negativă la adresa acestuia.
Bădescu spune că îi este afectată reputaţia profesională şi imaginea publică. Senatorul social-democrat consideră că întreaga campanie pornită împotriva sa este ilegală, încadrându-se în rândul acţiunilor electorale, interzise de lege în afara perioadei prevăzute pentru campania electorală.

Read more: Afişele anti-Bădescu ajung în instanţă / PDL este dat în judecată de senatorul Iulian Bădescu /...
Politic

ofl-prahova"Ca și în cazul organizației de tineret a Partidului Național Liberal Prahova, în care au fost anunțate un număr de 203 demisii pentru ca acestea, în realitate, să fie în număr extrem de mic, și în cazul organizațiilor de femei PNL Prahova și, respectiv, PNL Ploiești, situația este identică, înregistrându-se un număr de numai 4 demisii din zecile anunțate.
Read more: PNL Prahova dezminte faptul că 24 de femei şi-au dat demisia din partid/Vezi comunicatul de presă
Politic

george-ionescu-pdlÎntr-o conferinţă de presă ce a avut loc la PD-L Prahova, George Ionescu, deputat Colegiul nr. 9 a prezentat primarii care vor candida la alegerile din 2012 din partea partidului. Printre aceştia se numără şi un viceprimar PSD, Constantin Niţoi din Măneşti, primarul din Filipeştii de Târg, Aurelian Manole care a câştigat pe listele PNG şi Nicolae Drăgan de la Târgşoru Vechi care este membru PNŢCD. Ceilalţi candidaţi sunt: Bărcăneşti - Gheorghe Dima, Brazi - Ilie Radu, Cocorăşti Colţ - Doru Bardaş, Gorgota - Veronica Diaconu, Puchenii Mari - Constantin Negoi, Şirna - Preda Gheorghe şi Tinosu - Iulian Gabriel Andrei.
Politic

ahmed-garbea-starchiojdPrezent la conferinţa de presă susţinută miercuri, 7 martie, primarul Starchiojdului, Ahmed Gârbea a recunoscut că va candida pentru un nou mandat la Primăria Starchiojd din partea PDL. El a invitat presă să vină la Starchiojd pentru a vedea realizările sale fiind nemulţumit de cum a fost reprezentată comuna în mass-media.
Politic

cristian_burlacuDeputatul Cristian Burlacu (Colegiul Valea Prahovei) critică autorităţile din Sinaia pentru proasta gestionare a serviciului de apă potabilă pentru populaţie. De asemenea, Burlacu afirmă, într-o declaraţie trimisă presei, că serviciul asigurat către populaţie de Hidro Prahova, furnizorul aflat în subordinea CJ Prahova, este specific standardelor secolului XIX, afirmând că există riscul de îmbolnăvire a consumatorilor. Deputatul de Valea Prahovei spune că apa se întrerupe permanent în zona Sinaia, chiar în plin sezon turistic.

Read more: Deputatul Cristian Burlacu critică Hidroprahova şi Primăria Sinaia pentru calitatea proastă a...
Joomla SEF URLs by Artio