Politic

Politic

Cosma_MirceaPSD Prahova s-a grăbit să dezmintă, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţiile prezentate de pedelişti conform cărora primăriţa comunei Călugăreni, Ileana Cârlan, va candida din partea PDL pentru un nou mandat. „PDL dezinformează, primarul comunei Călugăreni este în continuare membru PSD şi va candida pentru un nou mandat din partea USL", transmite comunicatul de presă al PSD Prahova.

Read more: Cosma îi răspunde Robertei: „PDL dezinformează"
Politic

primarita-calugareniIleana Cârlan care ocupă funcţia de primar al comunei Călugăreni din partea PSD, va candida la alegerile din 2012 pe listel PDL. Acest anunţ a fost făcut de Cristian Apostol într-o conferinţă de presă, acesta spunând că a avut mai multe discuţii cu edilul-şef.
(sursă foto: ziarulprahova.ro)
Politic

cristian-apostolCristian Apostol, secretar de stat în Ministerul Mediului şi al Pădurilor a declarat la Ploieşti că va candida pentru un post de deputat pe colegiul nr. 8 Mizil împotriva lui Adrian Năstase. "Am ales acest colegiu pentru că vreau să candidez împotriva lui Adrian Năstase. Sper să-l prind căci am auzit că s-ar putea să nu mai candideze", a declarat Cristian Apostol.
Politic

pdl-colegiul7-si-8Într-o conferinţă de presă susţinută la PDL Prahova, Cristian Apostol a prezentat candidaţii la funcţia de primar pentru colegiile 7 şi 8. Este vorb doar de primarii în funcţie urmând ca la o dată ulterioară să fie prezentaţi şi cei care candidează în localităţile unde nu au primari sau viceprimari în funcţie. Candidaţii sunt următorii:

Colegiul nr. 7

Constantin Safta - Iordăcheanu

Colegiul nr. 8 Mizil

Boldeşti Grădiştea – Emil Ionescu

Ceptura – Gheorghe Pană

Colceag - Gabriel Papainog

Draganeşti - Ion Dumitrache

Gura Vadului - Marius Nicolae Sora - viceprimar în funcţie

Râfov - Mircea Chiuvu

Sălciile - Nistor Stan

Vadu Săpat - Vasile Zamfirescu

Politic

florin-anghel3Prezent la Ploieşti, deputatul Florin Anghel a declarat că este exclus să mai candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Întrebat dacă va mai candida pentru postul de parlamentar la toamnă, Florin Anghel a răspuns: "Este prematur să dau un răspuns acum, nu ştim care va fi legea, câţi vom fi, există şi presiunea referendumului, vom vedea ce va fi". Reamintim că Florin Anghel a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în perioada 2004-2008.
Politic

melescanuDirectorul SIE, Teodor Meleşcanu, a fost exclus luni din PNL de către Delegaţia Permanentă a partidului, cu 90 de voturi “pentru”, 6 abţineri şi 10 voturi anulate.

Anunţul a fost făcut la finalul reuniunii DP a PNL de către deputatul Cristian Adomniţei. Meleşcanu a fost exclus din partid la cererea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, după ce fostul senator PNL nu s-a consultat cu nimeni din partid în privinţa acceptării funcţiei de şef al SIE care i-a fost propusă de preşedintele Traian Băsescu. (realitatea.net)
Joomla SEF URLs by Artio