Politic

Politic

ahmed-garbea-starchiojdPrezent la conferinţa de presă susţinută miercuri, 7 martie, primarul Starchiojdului, Ahmed Gârbea a recunoscut că va candida pentru un nou mandat la Primăria Starchiojd din partea PDL. El a invitat presă să vină la Starchiojd pentru a vedea realizările sale fiind nemulţumit de cum a fost reprezentată comuna în mass-media.
Politic

cristian_burlacuDeputatul Cristian Burlacu (Colegiul Valea Prahovei) critică autorităţile din Sinaia pentru proasta gestionare a serviciului de apă potabilă pentru populaţie. De asemenea, Burlacu afirmă, într-o declaraţie trimisă presei, că serviciul asigurat către populaţie de Hidro Prahova, furnizorul aflat în subordinea CJ Prahova, este specific standardelor secolului XIX, afirmând că există riscul de îmbolnăvire a consumatorilor. Deputatul de Valea Prahovei spune că apa se întrerupe permanent în zona Sinaia, chiar în plin sezon turistic.

Read more: Deputatul Cristian Burlacu critică Hidroprahova şi Primăria Sinaia pentru calitatea proastă a...
Politic

savu_danielSenatorul PSD Daniel Savu consideră că apariţia şefilor CNAS şi ANAF la tv, simultan cu premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu, este o strategie de imagine prin care se transmite, subliminal, faptul că cei doi au deplinul sprijin al primului-ministru.

„M-aş fi aşteptat ca premierul României să anunţe încă dinainte de Colegiul Director al PDL demiterea din funcţie a celor doi. În loc de aceasta, am aflat că premierul le analizează activitatea şi va lua, undeva, cândva, o decizie. Asta, în timp ce domnii Duţă şi Blejnar îl secondau pe premier la televizor, la ore de maximă audienţă, susţinând fie că românii şi-au închipuit că a existat o criză a citostaticelor, fie ameninţând în continuare liderii opoziţiei.

Mihai Răzvan Ungureanu nu poate din păcate să se atingă de cei doi. Interesele care îi susţin pe aceştia exced autoritatea lui Ungureanu. Fără o decizie în cazul celor doi, nu pot afirma decât că, prin pasivitate, primul ministru girează acţiunile domnilor Duţă şi Blejnar şi a mafiilor din spatele celor doi. Mai mult, apariţia simultană a celor trei lasă impresia că s-a dorit transmiterea semnalului că şefii ANAF şi CNAS au deplina susţinere a premierului”, a spus Daniel Savu.

Politic

badescu„Nimeni nu a știut de „procedurilor de restructurare" ale „Mundifarma", firma care asigură morfina pentru cei peste 500.000 de bolnavi de cancer din România! Șoc, panică și teroare. Ca de obicei, o noua criză ce necesită bani din eternul Fond de Rezerva al Guvernului, cel folosit de atâtea ori, într-o formă sau alta, drept „atenție" și „cadou" pentru protejații Puterii", declară senatorul Iulian Bădescu (PSD), într-un comunicat trimis presei.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu despre numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu: „Aceeaşi Mărie cu altă pălărie"
Politic

lungu_horghidan_pnl_2203 tineri membri ai organizaţiei de studenţi şi ai organizaţiilor de tineret de la nivelul municipiului Ploieşti şi al judeţului Prahova şi-au dat demisia din Partidul Naţional Liberal. Anunţul fost făcut astăzi prin intermediul unui comunicat trimis presei. De asemenea, în cursul zilei de ieri, 27 februarie 2012, atât Răzvan Lungu, preşedinte al organizaţiei de Tineret al PNL Prahova, cât şi Cătălin Radu, preşedintele Clubului Studenţesc Liberal - Filiala Prahova şi Radu Simionescu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Ploieşti, şi-au dat demisia din Partidul Naţional Liberal.

„Este decizie pe care o luăm cu tristeţe şi părere de rău. Suntem nevoiţi să părăsim Partidul Naţional Liberal din cauza unei conduceri de partid care nu mai respectă statutul, nu mai respectă libertatea de alegere, nu mai respectă democraţia, valori în care liberalii cred şi pentru care noi ne-am înscris în acest partid.

Protestul nostru de ieri, 27 februarie 2012, de la sediul central al PNL din Bucureşti, s-a dorit a fi un ultim semnal de alarmă transmis preşedintelui Crin Antonescu, faţă de o încălcare grosolană a libertăţii noastre de alegere, abuz comis de conducerea interimară a filialei Prahova, cu complicitatea secretariatului general al partidului.

Ieri, la Bucureşti, i-am cerut lui Crin Antonescu să-şi respecte cuvântul dat atunci când a cerut impunerea conducerii interimare: organizarea conferinţei judeţene de alegere a liderilor PNL-Prahova în termenul prevăzut de statut, de trei luni de zile. Adică, cel mai târziu, pe 10 martie.

Domnul Crin Antonescu a ratat şansa de a acţiona ca garant al respectării regulilor, a democraţiei şi a libertăţii în interiorul PNL şi a decis să încalce în continuare statutul Partidului Naţional Liberal.

Din păcate, Crin Antonescu a luat această decizie cu preţul pierderii a 203 tineri care au lucrat, din 2007 încoace, la toate campaniile PNL şi care au pus umărul la transformarea organizaţiei Prahova într-una dintre cele mai performante organizaţii liberale din ţară.

Este vorba de aceiaşi tineri care au lucrat şi la campania domnului Antonescu din 2009, asigurându-i cel mai bun scor la nivel naţional - 28% în Municipiul Ploieşti.

Ne pare rău că domnul Crin Antonescu nu s-a trezit la timp şi am ajuns la această situaţie, care face rău organizaţiei pentru care am muncit cu toţii ani la rândul, mai ales acum, în prag de alegeri locale.

Suntem mândri că am fost parte a Partidului Naţional Liberal atât timp cât s-au respectat libertatea şi democraţia şi dezamăgiţi că suntem nevoiţi să îl părăsim pentru că actuala conducere a anulat aceste principii în interiorul PNL", se încheie comunicatul de presă semnat de cei 203 demisionari.
Politic

CRIN_SEMCU_8Adrian Semcu, fostul preşedinte al PNL Prahova, a atacat, prin intermediul unui comunicat, actualul birou interimar de conducere al PNL Prahova, acuzându-l de incompetenţă şi iresponsabilitate. Semcu şi-a exprimat, totodată, dezacordul, faţă de hotărârea Biroului Permanent Central al PNL de a hotărî data alegerilor din PNL Prahova într-o delegaţie permanentă convocată în 12 martie.

Read more: ATAC LA CRIN / Adrian Semcu: „Conducerea interimară impusă de la Bucureşti este incompetentă şi...
Politic

socoleanuSâmbătă, 25 februarie în cadrul ADUNĂRII GENERALE A ORGANIZAȚIEI JUDEȚENE PRAHOVA A P.P.- D.D. a fost ales Radu Socoleanu în funcţia de președinte la filiala judeţeană a partidului. Totodată, Partidul Poporului – filiala Prahova și-a desemnat şi membrii Biroului Permanent Județean.

Read more: TOŢI OAMENII DOMNULUI DAN / Radu Socoleanu este preşedinte la Partidul Poporului – filiala Prahova
Politic

daniel_niculae_unpr1„Poate astfel ar fi arătat și imaginea României, dacă Guvernul Boc nu și-ar fi asumat măsurile de austeritate luate încă de acum doi ani, poate nu. Cert este doar că acestea au făcut posibilă o traiectorie economico-financiară scutită de frecvențe acute, iar sacrificiile se vor dovedi, pe termen mediu și lung, că n-au fost făcute în van. Toate acestea ar trebui recunoscute și de opoziție, nu ca merite, ci așa cum sunt – ca fapte asumate, în interesul României și a românilor, pentru un viitor prosper, ca stat membru al unei Uniunii Europene stabile", se afirmă într-un comunicat de presă al UNPR Prahova. Comunicatul progresiştilor apără măsurile demarate cu doi ani în urmă de Guvernul Boc, amintind de situaţia Greciei care nu a reuşit să se reformeze, conform opiniei reprezentanţilro UNPR.

Read more: UNPR Prahova apără măsurile de austeritate ale Guvernului / Opoziţia să mediteze mai mult la...
Joomla SEF URLs by Artio