Politic

Politic

daniel_niculae_unpr1Liderul UNPR Prahova, Daniel Niculae, a declarat că formaţiunea din care face parte va face demersuri, în Parlament, prin reprezentanţii săi, pentru introducerea unui amendament la legea de revizuire a Constituţiei în sensul extinderii dreptului de vot a persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani.

Read more: Daniel Niculae, preşedintele UNPR Prahova „Dorim extinderea dreptului de vot până la limita de 16...
Politic

avocat-george-botezAvocatul George Botez a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă a USL Prahova, că i-a făcut o plângere penală primarului Andrei Volosevici, notează portalul de ştiri PH-ONLINE. Motivul: Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Ploieşti, de astăzi, în care se discută prelungirea contractul cu Luxten privind iluminatul public.
Contractul actual expiră pe 15 ianuarie, iar primăria vrea să ofere acest serviciu propriei firme, Servicii de Gospodărire Urbană SA.

Potrivit sursei citate, Primăria Ploieşti a anulat fără motiv, acum un an, licitaţia pentru acest serviciu, atribuind în mod direct către prestator acest serviciu public.

Sursa: ph-online.ro
Politic

nastaseFostul premier al României, Adrian Năstase, actual deputat de Prahova (PSD) a lansat un atac, pe propriul blog, împotriva preşedintelui Traian Băsescu, declarând că, din scandalul dintre Băsescu şi Raed Arafat reiese clar un „complex de inferioritate" al preşedintelui în ceea ce îi priveşte pe intelectuali.

Read more: Cu dedicaţie, de la Năstase de pe blog: „Băsescu are un grav complex de inferioritate"
Politic

pnl-ploiestiDupă o ședință care a durat mai bine de două ore, Biroul Municipal al PNL Ploiești a fost dizolvat, ca urmare a prezentării demisiilor a șase membri, informează observatorulph.ro AICI.
Politic


radu_simionescu_1O fotocopie a unei note trimise în atenția Biroului Politic Teritorial al PNL Prahova a circulat, astăzi, prin mailurile redacțiilor prahovene. În document, membri ai actualei conduceri interimare a PNL Prahova sunt acuzaţi că au folosit mijloace de presiune şi ameninţare asupra preşedintelui organizaţiei municipale de tineret (TNL Ploiești), Radu Simionescu.


Read more: SCANDAL în PNL Prahova / Preşedintele TNL Ploieşti, Radu Simionescu: „George Sorin Botez a făcut...
Politic

MONICA-MACOVEI_1Monica Macovei a publicat pe propriul blog informaţii legate de două decizii ale Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) în care instituţia a declarat inadmisibile pe 6 decembrie cererile făcute de doi reclamanţi români care s-au adresat Curţii împotriva tăierilor salariale ale bugetarilor cu 25%, invocând articolul 1, referitor la protecţia proprietăţii, din Protocolul Adiţional nr. 1 la Convenţia Europeana a Drepturilor Omului.

Read more: Monica Macovei: USL a minţit populaţia cu privire la jurisprudenţa CEDO. Năstase şi Athanasiu,...
Politic

semcu_pnlÎntr-o declarație oferită în exclusivitate site-ului observatorulph.ro, fostul președinte al liberalilor prahoveni, Adrian Semcu, a spus că intenționează să rămână în funcția de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova cel puțin până la sfârșitul lunii februarie, lună în care liberalii prahoveni ar trebui să organizeze alegeri interne.

Semcu a exclus posibilitatea de a-și da demisia la cererea Biroul Politic Teritorial Județean Interimar.
Vineri, Biroul Judeţean al PNL a solicitat demisiile lui Semcu și ale altor trei membri ai organizației din funcțiile pe care aceștia le dețin "în administrația publică a Municipiului Ploiești și a Județului Prahova". Este vorba despre Cătălina Bozianu - viceprimar al Primăriei Municipiului Ploiești, Răzvan Lungu - director al RASP Ploiești și Cristian Grozavu - director adjunct al S.C. Hale și Piețe Ploiești, colaboratori apropiați ai fostului președinte al liberalilor prahoveni.
Ştirea integrală pe observatorulph.ro
Joomla SEF URLs by Artio