Politic

Politic

AndreiSava_PDLDeputatul prahovean Andrei Sava (PDL) critică reacţia lui Victor Ponta avută ieri, 22 decembrie a.c., în Parlamentul României, în contextul respingerii moţiunii îndreptate de USL împotriva Guvernului, ca urmare a asumării răspunderii pentru legea comasării alegerilor în anul 2012.

Read more: Deputatul Andrei Sava (PDL): „Victor Ponta, demn de apelativul micul Hrusciov"
Politic

semcu_pnlCNeX al PNL a decis, cu 25 de voturi pentru şi trei împotrivă, demiterea lui Adrian Semcu din funcţia de preşedinte al PNL Prahova. Acelaşi for va stabili şi componenţa Biroului Interimar Judeţean al PNL Prahova, după ce, în aceeași ședință terminată cu puțin timp în urmă, s-a votat și dizolvarea Biroului Politic Teritorial. Cu alte cuvinte, liberalii prahoveni intră într-o etapă de pregătire pentru alegeri în organizaţia prahoveană.

Read more: Consiliul Naţional Executiv al PNL l-a demis pe Adrian Semcu
Politic

MONICA-MACOVEIEurodeputatul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, afirmă, pe blog, că aşteaptă soluţia finală în dosarul "Mătuşa Tamara", menţionând că Adrian Năstase are încă de dat explicaţii despre milionul de euro despre care presa a scris ca a fost trecut de premier în declaraţia de avere din 2005.

Read more: Monica Macovei, despre decizia în dosarul Tamara: Rămân cel puţin două necunoscute: Dispariția...
Politic

semcu_pnl„A fost un puci pentru un singur scop: accesul la ciolan", a susţinut Adrian Semcu într-o conferinţă de presă organizată ieri în sediul PNL Ploieşti. Liderul liberal susţine că a ales locaţia organizaţiei municipale Ploieşti, pentru că la judeţ nu mai are acces.

Read more: Adrian Semcu contraatacă: „Puciul din cadrul PNL Prahova nu este altceva decât o luptă pentru...
Politic

badescu_voloseviciSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) a sesizat, la sfârşitul lunii august, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu realizarea contractului de finanţare pentru amenajarea şi construirea Parcului Municipal Vest. Instanţa Curţii de Apel Ploieşti, unde a fost trimis dosarul spre soluţionare, şi-a declinat competenţa, acum două săptămâni, către DNA Ploieşti.

Read more: Bădescu vs Volosevici / Drumul Parcului Municipal Vest trece pe la DNA
Politic

melescanuSenatorul liberal Teodor Meleşcanu, unul dintre susţinătorii lui Adrian Semcu în războiul grupărilor din PNL Prahova, a declarat astăzi, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea Proces Verbal moderată de jurnalistul Bogdan Enache, de pe postul Wyl TV că, în cazul în care revenirea lui Semcu asupra demisiei nu va fi acceptată în cadrul forului naţional de conducere al PNL, s-ar putea situa printre candidaţii înregistraţi la viitoarele alegeri din cadrul filialei judeţene a PNL Prahova.

 „Dacă nu se va accepta revenirea domnului Adrian Semcu în funcţia de conducere a organizaţiei, voi putea fi tentat să candidez pentru preşedinţia PNL Prahova", a declarat Teodor Meleşcanu.
Puteţi urmări emisiunea Proces Verbal de la ora 21.00, în această seară, la postul de televiziune WYL TV.
Politic

Sigla_pnlScandalul din rândul liberalilor prahoveni continuă. Dacă aseară, Adrian Semcu a anunţat, în sediul PNL Prahova, că s-a răzgândit în privinţa demisiei din fruntea organizaţiei judeţene, contestatarii acestuia îl susţin, în continuare, pe interimarul aflat, de ieri, în fruntea organizaţiei.

Read more: Gruparea anti-Semcu, primul comunicat: „A trecut vremea manevrelor de culise în interes personal,...
Politic

roberta_anastase2Invitată în cadrul unei emisiuni la postul Realitatea TV, Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor a criticat discursurile liderilor Opoziţiei legate de bugetul anului 2012, catalogându-le drept „fără substanţă" şi „scrise pe genunchi".
Anastase nu a uitat să îl atace şi pe Victor Ponta, preşedintele PSD, declarând că liderul social-democrat „nu a înţeles nimic" din demersurile României la Bruxelles.

Read more: Roberta Anastase: „Liderii opoziţiei şi-au scris discursurile pe genunchi. Anul acesta nu se mai...
Politic

catalina_bozianuAstăzi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în sediul PNL Prahova, Adrian Semcu, preşedintele organizaţiei judeţene, a anunţat demisiile viceprimarului Cătălina Bozianu şi a directorului RASP Răzvan Lungu din funcţiile administrative ocupate. Conform declaraţiilor lui Semcu, gestul celor doi lideri va fi urmat de toţi reprezentanţii PNL ce ocupă funcţii importante în administraţia locală. Demisia viceprimarului municipiului Ploieşti aduce, după sine, retragerea sprijinului politic oferit tacit, până acum, de reprezentanţii PNL primarului Andrei Volosevici şi reprezentanţilor PDL, în cadrul Consiliului Local Ploieşti.

Read more: PNL Ploieşti intră în opoziţie, după trei ani de pactizat cu PDL / Viceprimarul Cătălina Bozianu...
Politic

ponta_badescu_psdSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) atacă dur, într-o declaraţie politică, coaliţia de guvernământ, acuzând că alegerile sunt „pregătite", iar pentru obţinerea unui rezultat favorabil pentru cei care „vor să se lipească cu super glue de scaunul puterii", anumite instituţii ale statului au pregătite bugete generoase, care nu se pot justifica pertinent decât prin acţiunea de pregătire a alegerilor viitoare.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu critică proiectul bugetului de stat / Guvernanţii super glue şi bugetele...
Politic

william_branzaCea de-a zecea gală a premiilor TVR Internaţional s-a transformat sâmbătă seară într-o tribună a recunoştinţei pentru PDL, parlamentari, miniştri şi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu adjudecându-şi, la oră de maximă audienţă, premiile canalului public de televiziune, titrează gandul.info.

Read more: Partidul, William, România! / Pedeliştii Brânză şi Riceard stârnesc „plinătăţi şi combustii"
Joomla SEF URLs by Artio