Marți, 22 August 2017
 

Politic

O nouă schimbare de componenţă la Consiliul Judeţean Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 26 July 2017 10:23  |  Category: Politic

Consiliul Judeţean Prahova a revenit în formulă completă, după validarea unui nou ales în urma demisiei fostului consilier judeţean PNL Gabriel Hornoiu.

Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: Premierul Mihai Tudose bagă mâna în buzunarele întreprinzătorilor români

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 25 July 2017 06:17  |  Category: Politic

Parlamentarul PMP de Prahova Cătălina Bozianu critică dur măsura adoptată, în ședința de săptămâna trecută, de Guvernul Mihai Tudose, referitoare la noul nivel al contribuțiilor percepute de la angajator, pentru salariații part-time și pentru cei cu plata în acord.

Declarație comună PSD - ALDE, pe tema fondurilor din PNDL pierdute de Ploiești: "Incompetență, numele tău este… Adrian Dobre!"

Written by Ioana Popa  |  Created on Saturday, 22 July 2017 13:55  |  Category: Politic

Conducerile organizațiilor județene ale PSD și ALDE au transmis, sâmbătă, o declarație politică asumată la comun, ca urmare a situației în care a ajuns Ploieștiul, după ce nu i-a fost aprobată finanțarea niciunui proiect, prin PNDL (VEZI DETALII), dar și ca replică la cererea edilului, privind retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul George Pană (VEZI DETALII).

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu apreciază că primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, este principalul responsabil pentru situația actuală, în care Ploieștiul a rămas fără niciun ban din Programul Național de Dezvoltare Locală.

Iulian Dumitrescu, mesaj dur pentru șeful PSD: "Domnule Dragnea, nu vopsiți avioanele în roșu!"

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 21 July 2017 09:47  |  Category: Politic

Ministerul Apărării Naționale nu a invitat, joi, la manifestările de Ziua Aviației Române, mai multe personalităţi publice. Dintr-o eroare, cum a fost catalogată situația într-un comunicat oficial al MApN, inclusiv președintele Klaus Iohannis a fost sărit din schemă. PNL Prahova, prin vocea președintelui Iulian Dumitrescu, a avut reacție dură față de cele întâmplate. Nici liderul liberalilor din județ nu s-a aflat pe lista de invitați, deși este și președintele Comisiei de apărare din Senat.

Bogdan Toader, preşedintele CJ: Angajaţii Primăriei sunt de vină pentru problemele din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 18:46  |  Category: Politic

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi al organizaţiei judeţene a PSD, Bogdan Toader, a criticat astăzi în termeni duri funcţionarii din Primăria Ploieşti şi în special şefii unor direcţii interne care au blocat mai multe proiecte importante sau care nu au urmărit corespunzător lucrările derulate în ultimii ani, afirmând că multe dintre probleme oraşului pleacă de la aşa-zisul aparat de specialitate al Primăriei, care nu îşi face treaba cum trebuie.

Ganea, despre eşecul PNDL: Este vina primarului Ploieştiului şi a directorilor puşi în funcţii de el

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 16:48  |  Category: Politic

cristian ganea adrian dobreAbsenţa Ploieştiului de pe lista localităţilor care vor primi fonduri în perioada 2017-2020 de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, devine principalul motiv de scandal al momentului, primarul Dobre dând vina în totalitate pe viceprimarul din partea ALDE, George Pană. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar celălalt viceprimar, social-democratul Cristian Ganea, spune că acest eşec a fost rezultatul unei lipse de profesionalism cu care este condusă instituţia de către Adrian Dobre.

Reacţie dură a primarului Ploieştiului după eşecul PNDL. Dobre cere demiterea unui viceprimar

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 16:31  |  Category: Politic

Supărat că proiectele propuse de Primăria Ploieşti nu au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, primarul Adrian Dobre acuză jocuri "politice meschine" şi cere schimbarea din funcţie a viceprimarului din partea ALDE, George Pană, pe care l-a etichetat drept unic vinovat pentru acest eşec al administraţiei locale.

Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean pentru primarii din Prahova, după aprobarea PNDL

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 12:53  |  Category: Politic

Ministerul Dezvoltării a anunţat ieri proiectele de modernizare din toată ţara care vor primi finanţare guvernamentală, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în perioada 2017-2020. În Prahova urmează să ajungă aproape 770 de milioane de lei, pentru 155 de proiecte propuse de primării şi de Consiliul Judeţean. Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a salutat acest anunţ, avertizând totodată că primarii au acum responsabilitatea să se ocupe de implementarea cât mai rapidă a acestor obiective de investiţii.

Dragnea premier? O nouă lege le-ar putea permite condamnaţilor să facă parte din Guvern

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 12 July 2017 13:39  |  Category: Politic

Legislaţia actuală din România nu le permite persoanelor care au primit condamnări penale să facă parte din Guvern, însă acest lucru ar putea să se schimbe. Cabinetul Tudose pregătește un proiect de lege prin care persoanele care au suferit condamnări penale pot face parte din Guvern, dacă au fost reabilitate,

Ludovic Orban cere demiterea de urgenţă a preşedintelui ANAF, după descinderea în redacţia RISE Project

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 07 July 2017 16:06  |  Category: Politic

ludovic orbanPartidul Naţional Liberal solicită demiterea “de urgenţă” a preşedintelui ANAF şi a responsabililor care au dispus descinderea în redacţia RISE Project, la câteva ore după anunţarea unor dezvăluiri despre liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.