Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Politic

PSD a găsit scuza perfectă ca să renunțe la mitingurile împotriva „statului paralel”

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 05 December 2017 15:56  |  Category: Politic

miting psdIntens susţinute de unii reprezentanţi ai Partidului Social Democrat şi criticate, mai cu perdea, de alţi membri, mitingurile împotriva aşa-zisului stat paralel nu vor mai fi organizate în următoarea perioadă. Partidul Social Democrat a anunțat într-un scurt comunicat de presă că a anulat mitingul ce urma să aibă loc la Craiova, pe 9 decembrie, și renunță la organizarea celor care erau discutate să aibă loc în alte orașe, în contextul decesului regelui Mihai.

Stenograme: Ceartă Firea-Tudose, după Piața Victoriei. Despre caracter, comportament și preluarea PSD

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 02 December 2017 16:18  |  Category: Politic

stenograme firea tudoseGabriela Firea și Liviu Pleșoianu l-au atacat frontal pe premierul Mihai Tudose, într-o discuție între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie, scrie dcnews.ro

Potrivit sursei citate, discuția a fost prilejuită de ieșirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, care a umplut paharul nemulțumirilor din partid. Primul ministru este acuzat că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei și că vrea să preia PSD. Premierul este lăsat fără replică de către Gabriela Firea.

Semnal de alarmă tras de deputatul Dan Rădulescu: Un psiholog școlar are în grijă între 800 și 4.000 de elevi!

Written by Ioana POPA  |  Created on Saturday, 02 December 2017 08:27  |  Category: Politic

Într-o societate în permanentă schimbare, plină de provocări la care părinții și copiii lor fac față cu greu, rolul psihologului a devenit indispensabil. În ciuda acestui lucru și a repetatelor semnale venite din școli, sub forma unor incidente foarte grave, în România un psiholog școlar are arondați până la 4.000 de copii. Cum și-ar putea face meseria și cum s-ar putea chema munca lui ajutor calificat, în aceste condiții?

Deputatul Cătălina Bozianu taxează atitudinea PSD, ALDE și PNL, în contextul crizei transportului în comun

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 30 November 2017 12:04  |  Category: Politic

Consilierii locali din partea PSD, ALDE și ai PNL, dar și primarul Adrian Dobre, au fost mai preocupaţi să se atace reciproc, în spațiul public, decât să rezolve problemele care au dus la declanșarea grevei TCE și la blocarea orașului, timp de mai bine de 24 de ore. Acuzațiile sunt lansate de deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, care condamnă circul asigurat de mare parte din aleșii locali, în timp ce ploieștenii nu aveau, pur și simplu, cu ce să ajungă la școală, la serviciu sau înapoi acasă.

Traian Băsescu avertizează că mesajul Departamentului de Stat privind legile justiției reprezintă "expresia neîncrederii"

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 29 November 2017 15:43  |  Category: Politic

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri, în şedinţa plenului Senatului, că trebuie luat „foarte în serios" comunicatul Departamentului de Stat cu privire la legile justiţiei. Fostul președinte al României consideră că mesajul, care este "poziția oficială a SUA", reprezintă „expresia neîncrederii".

PNL o cheamă la audieri, în Parlament, pe Carmen Dan, după ce jandarmii călare au apărut printre protestatari, în Piața Victoriei

Written by Ioana POPA  |  Created on Tuesday, 28 November 2017 12:11  |  Category: Politic

Biroul executiv al PNL, reunit luni, a luat o serie de hotărâri privind teme de maxim interes la acest moment, printre care cele referitoare la înființarea comisiilor pentru modificarea legilor justiției, bugetul de stat pe anul viitor și ordonanța privind TVA split. Un subiect căruia i s- acordat o atenție deosebită a fost, însă, și modul de intervenție a forțelor de ordine la protestele de duminică seară.

Declarațiile făcute de președintele României, Klaus Iohannis, la Bruxelles, pe tema intrării Rep. Moldova în Uniunea Europeană, printr-o "scurtătură via Unirea cu România", pe care nu o consideră "o cale foarte fezabilă în acest moment", reprezintă "o jignire a sentimentelor naționale ale majorității românilor de pretutindeni și un mare neadevăr", consideră deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu.

"Split PSD, în loc de split TVA", a comentat, joi seară, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, arătând că moțiunea de cenzură supusă la vot în Parlament, chiar dacă a picat, a scos la iveală un aspect foarte important, care ar trebui să le dea multora de gândit.

Apelul lansat de deputatul Cătălina Bozianu către primarii din toate partidele, înaintea dezbaterii pe bugetul din 2018

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 23 November 2017 12:33  |  Category: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a lansat, din nou, un apel către primari, indiferent de partidul din care fac parte aceștia, cerându-le edililor să-i transmită propunerile lor, pe care să le transforme, în Parlament, în amendamente la proiectul bugetului de stat pe 2018.

Critici dure din partea PSD Prahova, la adresa lui Adrian Dobre, pentru bugetul alocat sărbătorilor de iarnă

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 23 November 2017 05:26  |  Category: Politic

PSD Prahova critică planurile administrației locale ploieștene, conduse de Adrian Dobre, pentru sărbătorile de iarnă, acuzând "o risipă și o debandadă bugetară" în condițiile în care, până acum, pe distracție s-au cheltuit 1,15 milioane de lei, deși, pe de altă parte, autoritățile locale se plâng că nu au bani de investiții.

Campanie de donare de sânge lansată de TSD Prahova. Deputatul Laura Moagher şi-a anunţat prezenţa

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 14:23  |  Category: Politic

campanie donare sange tsd phMembrii organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat Prahova derulează, joi, o campanie de donare de sânge. Evenimentul, la care este anunţată prezenţa câtorva zeci de persoane, este promovat şi de seniorii formaţiunii. Parlamentarul prahovean Laura Moagher şi-a îndemnat prietenii să participe şi a distribuit pe pagina personală de Facebook mai multe informaţii despre această campanie a TSD.