Politic

Politic

nastase„Provocările politice ale anului 2012" – astfel se intitulează o postare de pe blogul fostului premier al României, Adrian Năstase, actual deputat de Prahova, în care sunt criticate deciziile Guvernului României privitoare la comasarea alegerilor.

Read more: Năstase sorcoveşte Guvernul din primele zile ale lui 2012 / Comasarea alegerilor: „încălcarea...
Politic

daniel_niculae_unpr1Prezent la Ploieşti, alături de preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, Vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, senatorul Sorin Chivu a anunțat, într-o conferinţă de presă, lansarea la nivel național a Uniunii Social Progresiste. În cadrul evenimentului, Chivu a mai declarat că ţinta UNPR pentru alegerile de anul viitor este cel puţin 10 la sută.

Read more: UNPR anunţă lansarea Uniunii Social Progresiste
Politic

nastase_adrianFostul prim-ministru Adrian Năstase, actual deputat de Prahova, a infirmat, pe blogul său, că şi-ar dori să devină preşedinte al PSD, prim-ministru sau candidat la preşedinţie.

„Am declarat că nu vreau să fiu Patriarh, ca nu cumva cei care par să aibă o mare prietenie şi admiraţie pentru mine, după achitarea – în primă instanţă – în procesul "Mătuşa Tamara" (...) să sugereze acest lucru, aşa cum sugerau că voi prelua, renăscut politic, precum Pasărea Phoenix, viitorul post de prim-ministru de la Victor Ponta, funcţia de preşedinte al partidului – de la acelaşi – sau pe cea de candidat la preşedintie în dauna lui Crin Antonescu", a afirmat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, citat de Evenimentul Zilei.
Politic

AndreiSava_PDLDeputatul prahovean Andrei Sava (PDL) critică reacţia lui Victor Ponta avută ieri, 22 decembrie a.c., în Parlamentul României, în contextul respingerii moţiunii îndreptate de USL împotriva Guvernului, ca urmare a asumării răspunderii pentru legea comasării alegerilor în anul 2012.

Read more: Deputatul Andrei Sava (PDL): „Victor Ponta, demn de apelativul micul Hrusciov"
Politic

semcu_pnlCNeX al PNL a decis, cu 25 de voturi pentru şi trei împotrivă, demiterea lui Adrian Semcu din funcţia de preşedinte al PNL Prahova. Acelaşi for va stabili şi componenţa Biroului Interimar Judeţean al PNL Prahova, după ce, în aceeași ședință terminată cu puțin timp în urmă, s-a votat și dizolvarea Biroului Politic Teritorial. Cu alte cuvinte, liberalii prahoveni intră într-o etapă de pregătire pentru alegeri în organizaţia prahoveană.

Read more: Consiliul Naţional Executiv al PNL l-a demis pe Adrian Semcu
Politic

MONICA-MACOVEIEurodeputatul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, afirmă, pe blog, că aşteaptă soluţia finală în dosarul "Mătuşa Tamara", menţionând că Adrian Năstase are încă de dat explicaţii despre milionul de euro despre care presa a scris ca a fost trecut de premier în declaraţia de avere din 2005.

Read more: Monica Macovei, despre decizia în dosarul Tamara: Rămân cel puţin două necunoscute: Dispariția...
Politic

semcu_pnl„A fost un puci pentru un singur scop: accesul la ciolan", a susţinut Adrian Semcu într-o conferinţă de presă organizată ieri în sediul PNL Ploieşti. Liderul liberal susţine că a ales locaţia organizaţiei municipale Ploieşti, pentru că la judeţ nu mai are acces.

Read more: Adrian Semcu contraatacă: „Puciul din cadrul PNL Prahova nu este altceva decât o luptă pentru...
Politic

badescu_voloseviciSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) a sesizat, la sfârşitul lunii august, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu realizarea contractului de finanţare pentru amenajarea şi construirea Parcului Municipal Vest. Instanţa Curţii de Apel Ploieşti, unde a fost trimis dosarul spre soluţionare, şi-a declinat competenţa, acum două săptămâni, către DNA Ploieşti.

Read more: Bădescu vs Volosevici / Drumul Parcului Municipal Vest trece pe la DNA
Joomla SEF URLs by Artio