Politic

Politic

daniel_niculae_unpr1Liderii coaliţiei de guvernare au semnat astăzi Protocolul politic referitor la rati¬fi¬ca¬rea de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea și convergenţa în ca¬drul Uniunii Economice şi Monetare, transmite UNPR Prahova, prin intermediul unui comunicat de presă.

Read more: Liderii coaliţiei de guvernare au semnat protocolul pentru ratificarea Tratatului de stabilitate...
Politic

sigla-USLUSL Ploiești și Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) Filiala 1 Ploiești au încheiat un protocol de colaborare, prin care își vor asigura sprijin reciproc pe parcursul anului 2012, precum și în perioada următoare, pentru promovarea unor acte normative privind statutul cadrelor militare disponibilizate, anunţă USL într-un comunicat dat publicităţii în data de 14 februarie 2012.

Read more: Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate sprijină USL în alegeri / Ce oferă USL în schimbul...
Politic

sigla-USLConducerea USL Prahova face apel, prin intermediul unui comunicat de presă, la membrii și simpatizanții din județ, precum și la toți cetățenii care au posibilitatea, să doneze alimente neperisabile, lopeți pentru deszăpezire, aparate de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid, precum și generatoare de energie electrică, pentru a veni în sprijinul sinistraților din judeţele Vrancea şi Buzău, dar şi din alte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

Read more: USL Prahova cheamă la solidaritate cu sinistrații din zonele înzăpezite
Politic

pdl_pungi_electoralePDL Prahova anunţă, printr-un comunicat trimis presei, că începe o campanie umanitară de strângere de alimente (pâine, făină, mălai, ulei, conserve), apă, pături şi medicamente pentru sinistraţii din judeţele Vrancea şi Buzău, grav afectaţi de masivele căderi de zăpadă din această perioadă.

Read more: PDL: Distribuirea de alimente nu este mită electorală, ci campanie umanitară asumată
Politic

pdl_pungi_electoraleBiroul de presă al PSD Ploieşti a publicat un comunicat în care acuză PDL că a împărţit, vineri, sacoşe electorale în care se găseau alimente. Conform informaţiilor oferite de PSD, preluate şi pe pagina de Facebook a senatorului social-democrat Iulian Bădescu, alimentele s-au împărţit în colegiile parlamentare ale deputaţilor Roberta Anastase, Sever Voinescu şi Andrei Sava.

'' în cursul după-amiezii de vineri, 10 februarie 2012, mai mulți locuitori ai Ploieștiului au sesizat faptul că deputatul PDL, Roberta Anastase, și-a transformat cabinetul parlamentar în depozit de alimente, care au fost ambalate în pungi de plastic cu sigla PDL. Pungile conțineau pâine, o pungă de lapte, o cutie cu pate de ficat, pui și ulei.

În colegiul Robertei Anastase, pungile conțineau pui și ulei, în timp ce în zonele de sud, nord și centru ale Ploieștiului, unde se află colegiile lui Sever Voinescu și Andrei Sava, criza s-a făcut simțită și în pungile electorale. Acestea conțineau doar lapte, pâine și pate de ficat.

Distribuția s-a realizat cu autoturisme înmatriculate cu numerele B-155-MIC, B-26-SOK, PH-69-SHW, PH-10-NGT, PH-34-SIL, PH-11-GHI, PH-08-UIX, PH-05-HNL și PH-83- LGA. Toate pungile conțineau fluturași alb-negru, cu adresele cabinetelor parlamentare ale deputaților PDL, Roberta Anastase și Sever Voinescu, precum și programul de audiențe al președintelui PDL Ploiești, primarul Andrei Volosevici'', scrie Bădescu, pe pagina de socializare, citând comunicatul PSD.
Politic

badescuSenatorul Iulian Bădescu (PSD) critică, într-un comunicat trimis presei, demersul Ministerului Comunicaţiilor şi societăţii Informaţionale privitor la semnarea controversatului tratat al Acordului Comercial împotriva Contrafacerii (ACTA). Senatorul consideră că statul român trebuia să organizeze o consultare publică, înainte să accepte semnarea tratatului, nu să informeze publicul român după semnarea acestuia.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu: ACTA, încălcarea intimităţii, fără consultarea românilor
Politic

sorin_chivuSenatorul prahovean Sorin Chivu îl laudă, astăzi, într-un comunicat de presă, pe noul prim-mi¬nistru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, amintind, totodată, că premierul desemnat va întâmpina o poziţie dură din partea opoziţiei atunci când se va prezenta, pentru investitură, în faţa parlamentului. Chivu îl atacă, în respectivul comunicat de presă, pe liderul PNL, Crin Antonescu, catalogându-l drept „pueril" şi condus de o „încăpăţânare juvenilă".

Read more: Senatorul Sorin Chivu despre Crin Antonescu: „Pueril şi stupid"
Politic

badescuSenatorul prahovean Iulian Bădescu (PSD) a adresat o interpelare reprezentanţilor Guvernului prin care critică atitudinea statului, în ceea ce priveşte aplicarea legii privitoare la sancţionarea pentru neplata rovinietei, subliniind că ordonanţa sancţionează, în mod abuziv, nerespectarea pentru fiecare zi a obligaţiei de a plăti rovinieta, instituind, în acelaşi timp, cu rea-voinţă, şi obligaţia zilnică de plată a contravalorii anuale a rovinietei de către contravenienţi.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu: „În ceea ce priveşte rovinieta, actul normativ nu vizează decât banii...
Politic

semcu_pnlVicepreşedintele Consiliului judeţean Prahova, Adrian Semcu, pare să fi depăşit frustrările legate de înlăturarea sa din funcţia de preşedinte al PNL Prahova de către un grup de pucişti din partid, în frunte cu fostul său protejat Mircea Roşca, actual preşedinte interimar la organizaţia judeţeană a PNL PH. Semcu declară, într-un comunicat de presă, că Roşca are toată susţinerea sa pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Read more: BLAT PENTRU MANDAT / Adrian Semcu îl susţine pe Mircea Roşca pentru funcţia de vicepreşedinte al...
Joomla SEF URLs by Artio