Politic

Politic

pontaMiercuri, Guvernul va reglementa prin ordonanţă de urgenţă, condiţiile în care candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie îşi vor face campanie.

Premierul Victor Ponta a anunţat că cei care candidează nu vor avea voie să le ofere cetăţenilor alimente, băuturi sau bani.

Read more: Fără alimente, băuturi şi bani pentru alegători în campania electorală
Politic

Traian-Basescu3Potrivit agenţiei de presă Mediafax, preşedintele Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere la Sinaia. Traian Băsescu a împlinit 61 de ani, iar la aniversare au participat mai mulţi membri ai PDL printre care Anca Boagiu şi Adriean Videanu. Evenimentul s-a desfăşurat la Castelul Foişor, locul unde preşedintele se cazează când vine la Sinaia.

Read more: Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în Prahova / Vezi ce i-au urat politicienii
Politic

william branza"Listele pe diasporă s-au depus de două zile şi sunt semnate de toţi cei trei copreşedinţi ai ARD, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurelian Pavelescu. Eu reprezint Colegiul 1 Diaspora, în care sunt deputat şi candidez pentru un nou mandat de deputat", a precizat deputatul de Diaspora, William Brânză.

Prahoveanul nu a trecut testul Comisiei de Etică a Alianţei România Dreaptă. Numele său figurează printre cel 32 de candidaţi respinşi de comisia Monicăi Macovei, însă, din câte se pare, decizia este ignorată de liderii ARD.

Politic

paul dumbravanu tnl prahovaLa sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Adunarea generală de alegeri a tineretului liberal prahovean. În urma scrutinului, funcţia de preşedinte al TNL Prahova este adjudecată de Paul Dumbrăvanu, care ocupă şi postul de director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti.

Read more: Paul Dumbrăvanu este preşedintele TNL Prahova / Vezi care sunt cei opt vicepreşedinţi aleşi în...
Politic

semcu fc"Am optat pentru Forţa Civică pentru că are principii liberale, este condusă de un preşedinte liberal, şi sunt convins că din acest partid nu voi fi dat afară după 22 de ani, cum s-a întâmplat cu alt partid", a declarat Adrian Semcu, preşedintele intermiar al Forţei Civice - filiala Prahova.

Read more: Adrian Semcu vrea la Senat / Preşedintele Forţei Civice Prahova a vorbit o oră fără să zică unde...
Politic

adriana-saftoiuAdriana Săftoiu declară că la baza viitoarei colaborări între PNL şi Gigi Becali este "un calcul foarte cinic, care nu face foarte bine PNL-ului în ansamblu". "Practic, înţeleg că un criteriu care a contat în selecţia domnului Becali e că e stelist, nu-i aşa? Faptul că aparţine acestui club, faptul că cei doi lideri ai USL sunt stelişti se pare că a contat în această selecţie", a mai spus ea.

Read more: Adriana Săftoiu critică venirea lui Becali la PNL
Joomla SEF URLs by Artio