Politic

Politic

ioan rus 2IOAN RUS a depus jurământul, ca ministru al Transporturilor, miercuri seara, la Palatul Cotroceni. "Vă atenţionez că mergeţi într-un minister cu probleme", i-a spus preşedintele Băsescu noului ministru, adăugând că există informaţii potrivit cărora s-au produs acte de corupţie în acest minister.

Read more: IOAN RUS, noul ministru al TRANSPORTURILOR. Preşedintele României l-a atenţionat că intră "într-un...
Politic

bogdan nica 2Doctorul Bogdan Nica, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, vicepreședinte recent demisionar din cadrul PNL Prahova, critică în termeni extrem de duri conducerea actuală a organizației județene a PNL. Liberalul spune că hotărârea de fuziune sau de alianță cu PDL, mai ales în județul Prahova, este o măsură pripită. Nica afirmă, într-un interviu acordat site-ului local ph-online.ro, că schimbările din ultima perioadă efectuate în PNL Prahova nu au rolul decât de a îndepărta vocile incomode, care aduc critici conducerii.

Read more: Bogdan Nica, atac dur la adresa liderului PNL Prahova: "Mircea Roşca ia lumină de la interimarii...
Politic

gheorghe maior sef sriȘeful SRI, George Maior, a declarat, marţi, că a existat o informare a preşedintelui Traian Băsescu privind activităţile clanului Bercea în octombrie 2009, dar că şeful statului a avut dreptate atunci când a spus că nu a fost informat despre legăturile dintre Sandu Anghel şi fratele său.

Read more: Șeful SRI, Gheorghe Maior: Președintele a avut dreptate. Serviciile nu l-au informat privind...
Politic

biletel roz scandal tariceanuPartidul Mişcarea Populară a depus, marţi, o plângere penală la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, în episodul „bileţelul roz" din 2007. Preşedintele Senatului a declarat că are încredere în justiţie.

Read more: „BILEȚELUL ROZ” REVINE ÎN ACTUALITATE: PMP a depus plângere penală la DNA împotriva lui Tăriceanu...
Politic

ghitaDeputatul PSD de Prahova, Sebastian Ghiţă, este judecat de 12 ani şi 5 luni într-un dosar în care este acuzat de fals şi complicitate la înşelăciune. Acum dosarul este judecat de un complet al Curţii de Apel Bucureşti, unde se judecă un nou termen în dosarul "Tracia - Asesoft". Ghiţă este acuzat că a prejudiciat statul cu 20 de miliarde de lei vechi, prin neplata taxelor aferente unor tranzacţii cu produse petroliere.

Read more: Dosarul "Tracia-Asesoft" - Sebastian Ghită, pe masa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti