Politic

Politic

mircea-cosma-uslroberta_anastase2Vineri, înte-o conferinţă de presă, Mircea Cosma a declarat că: "„N-am să particip la dezbateri murdare care au început pe aici, a fost ieri o doamna (n.r.-Roberta Anastase) care-mi explica mie câți ani am și alte chestiuni… eu vreau să spun doar atât: atâta timp cât unul care vrea să mă critice n-are atâția ani de viață cât am eu de muncă, îi recomand să vorbească despre copilărie, iar eu o să vorbesc despre ceea ce trebuie”. În replica, Roberta Anastase a declarat: "Dacă eu am atâţia ani de viaţă cât are dânsul de muncă, atunci e momentul unei pensii pentru Mircea Cosma".
Politic

fluturas-ppddPDL Prahova a organizat o conferinţă de presă privind incidentul petrecut în comuna Pucheni. Mai exact, vineri, în jurul orei 14 mai multe persoane împărţeau fluturaşi contra candidatul PDL, Constantin Negoi. Fluturaşii aveau sigla PP-DD şi poza lui Dan Diaconescu. Primarul a fost anunţat în jurul orei 15 că se împrt fluturaşi, a ajuns la locul faptei tocmai când jandarmii încercau să legitimeze cele două persoane. Potrivit deputatului PDL George Ionescu jandarmii au primit un telefon de la cineva, s-au urcat în maşină cu cele două persoane şi au plecat la o benzinărie din Gorgota. Cele două persoane au fost identificate ca fiind Emil Drăgănescu, şeful Direcţiei de Pază a CJ Prahova şi Florea Gheorghe, angajat al aceleiaşi instituţii. De altfel, potrivit lui George Ionescu aceştia foloseau pentru împărţirea fluturaşilor maşina consiliului judeţean cu numărul PH 22 DJP.

În urma acestui incident, primarul din Pucheni a făcut plângere la poliţie. În aceiaşi zi, George Ionescu a depistat un auto în zona şcolii din Puchenii Moşneni. Poliţia i-a legitimat pe cei doi, unul dintre ei fiind nepotul lui Costin Tătuc, şeful Direcţiei rutiere de la IGPR, Marian Cornel Tătuc, acelaşi care, potrivit deputatului Ionescu a aprticipat alături de alte persoane a participat într-un incident din campania din 2008 când echipele de afişaj ale PDL-ului au fost atacate cu bâte, topoare şi pietre.

Contctat de conducerea PDL, Radu Socoleanu, preşedintele PP_DD Prahova a negat orice legătură cu fluturaşii împărţiţi în Pucheni.

Politic

roberta-anastase-3Prezentă într-o conferinţă de presă organizată la Ploieşti, Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că incidentul petrecut zilele trecute în comuna Pucheni, în care mai mulţi oameni, printre care se regăseşte şi şeful serviciului de pază din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, au fost surprinşi împărţind materiale tipărite împotriva primarului PDL din localitate, se încadrează în tipul de acţiuni ale PSD Prahova.

Read more: Roberta Anastase: „Victor Ponta conduce un partid care lucrează cu interlopii"
Politic

mircea-cosma-uslMircea Cosma, președintele PSD Prahova a anunțat într-o conferință de presă că, miercuri 21 martie, USL își va prezenta toți candidații la funcția de primar pentru localitățile din Prahova. „N-am să particip la dezbateri murdare care au începu pe aici, a fost ieri o doamna (n.r.-Roberta Anastase) care-mi explica mie câți ani am și alte chestiuni… eu vreau să spun doar atât: atâta timp cât unul care vrea să mă critice n-are atâția ani de viață cât am eu de muncă, îi recomand să vorbească despre copilărie, iar eu o să vorbesc despre ceea ce trebuie”, a mai spus Mircea Cosma în conferința de presă.

Politic

Cosma_MirceaPSD Prahova s-a grăbit să dezmintă, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţiile prezentate de pedelişti conform cărora primăriţa comunei Călugăreni, Ileana Cârlan, va candida din partea PDL pentru un nou mandat. „PDL dezinformează, primarul comunei Călugăreni este în continuare membru PSD şi va candida pentru un nou mandat din partea USL", transmite comunicatul de presă al PSD Prahova.

Read more: Cosma îi răspunde Robertei: „PDL dezinformează"
Politic

primarita-calugareniIleana Cârlan care ocupă funcţia de primar al comunei Călugăreni din partea PSD, va candida la alegerile din 2012 pe listel PDL. Acest anunţ a fost făcut de Cristian Apostol într-o conferinţă de presă, acesta spunând că a avut mai multe discuţii cu edilul-şef.
(sursă foto: ziarulprahova.ro)
Politic

cristian-apostolCristian Apostol, secretar de stat în Ministerul Mediului şi al Pădurilor a declarat la Ploieşti că va candida pentru un post de deputat pe colegiul nr. 8 Mizil împotriva lui Adrian Năstase. "Am ales acest colegiu pentru că vreau să candidez împotriva lui Adrian Năstase. Sper să-l prind căci am auzit că s-ar putea să nu mai candideze", a declarat Cristian Apostol.
Politic

pdl-colegiul7-si-8Într-o conferinţă de presă susţinută la PDL Prahova, Cristian Apostol a prezentat candidaţii la funcţia de primar pentru colegiile 7 şi 8. Este vorb doar de primarii în funcţie urmând ca la o dată ulterioară să fie prezentaţi şi cei care candidează în localităţile unde nu au primari sau viceprimari în funcţie. Candidaţii sunt următorii:

Colegiul nr. 7

Constantin Safta - Iordăcheanu

Colegiul nr. 8 Mizil

Boldeşti Grădiştea – Emil Ionescu

Ceptura – Gheorghe Pană

Colceag - Gabriel Papainog

Draganeşti - Ion Dumitrache

Gura Vadului - Marius Nicolae Sora - viceprimar în funcţie

Râfov - Mircea Chiuvu

Sălciile - Nistor Stan

Vadu Săpat - Vasile Zamfirescu

Joomla SEF URLs by Artio