Politic

Politic

ludovic-orbanFostul prim-vicepreşedinte PNL Ludovic Orban crede că partidul are mai mulţi oameni care ar putea fi candidaţi la preşedinţia României, nu doar liderul formaţiunii, Crin Antonescu, sau fostul premier Călin Popescu Tariceanu, care a declarat că ia şi el în calcul această variantă.

"PNL are mai multi candidati, nu doar unul sau doi, care sa fie buni pentru tara", a spus deputatul PNL pentru Ziare.com.


 

Politic

banner-cimitirPe 26 noiembrie apărea în Jurnalul Naţional un material sub titlul "UMOR NEGRU de campanie. Cum o ARD doi candidaţi printre morminte" în care se arată că un banner al candidaţilor Cristian Burlacu şi Alexandru Matei a fost expus pe gardul unui cimitir de la intrarea în Sinaia.

Ca răspuns la articol, Cristian Burlacu a trimis un comunicat presei în care acuză reprezentanţii USL că ar fi furat bannerul din Comarnic pentru a-l monta pe gardul cimitirului în scopul discreditării sale. De remarcat că informaţia legată de bannerul de pe cimitir a apărut în Jurnalul Naţional şi în România TV, televiziune controlată de un candidat USL din Prahova, omul de afaceri Sebastian Ghiţă. Iată mai jos comunicatul lui Burlacu:

Read more: Cristian Burlacu susţine că i s-a furat un banner de la Comarnic care a fost pus pe gardul unui...
Politic

virgil-guranAlianta pentru o Românie Curată a lansat duminică prima baza de date, alcatuită împreună cu jurnaliştii colaboratori şi voluntarii săi, prin care poate fi verificată integritatea candidaţilor eligibili.

Read more: Alianta pentru o Românie Curată a lansat o bază de date prin care poate fi verificată integritatea...
Politic

sebastian-ghitaPotrivit hotnews.ro, premierul Victor Ponta a plecat, joi în jurul prânzului, spre Bruxelles, cu un avion particular al companiei Eurojet, în delegaţia premierului numărându-se, între altii, Sebastian Ghiţă, patronul postului de televiziune România TV. Informaţia a fost confirmată pentru HotNews.ro de surse din aeroportul Băneasa şi de surse de la Bruxelles.

CITEŞTE MAI MULT pe hotnews.ro

Joomla SEF URLs by Artio