Politic

Politic

victor-ponta 1Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi, în exclusivitate pentru Gândul, că, „în calitate de simplu cetăţean", susţine cererea de graţiere a lui Gică Popescu. „În calitate de şef al Executivului" însă, Victor Ponta a afirmat că nu se poate pronunţa.

"Ca premier nu mă pot pronunţa. Ca simplu cetăţean al României, sigur că susţin cererea de graţiere", a declarat în exclusivitate pentru gândul Victor Ponta, atunci când a fost întrebat dacă va susţine cererea de graţiere individuală a lui Gică Popescu.
Sursa: gandul.info

Politic

victor ponta premierÎn prima ședință a noului guvern, premierul Victor Ponta a declarat că îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului pentru un program de acţiuni, nu pe un program de guvernare. „Am văzut un val de optimism că e pace între Guvern şi preşedinte. Nu îmi fac asemenea iluzii, nu va fi pace până în decembrie", a spus Victor Ponta.

Read more: Victor Ponta: Răspundere pentru un program de acţiuni, nu pentru un program de guvernare
Politic

Ponta-cu-BasescuTraian Băsecu a declarat, miercuri seara, că a ajuns la un acord verbal cu premierul Victor Ponta prin care acesta s-a angajat că își va asuma răspunderea pe un nou programm de guvernare, iar președintele va valida, în această seară, miniștrii care au primit, ieri, votul Parlamentului.

Read more: ACORD VERBAL între Traian Băsescu și Victor Ponta: Premierul actualizează programul de guvernare,...
Politic

traian-basescu-declaratiiUPDATE: Victor Ponta, a declarat, în Parlament, că speră ca preşedintele Băsescu să accepte noul Guvern, precizând că se află în Parlament în baza articolului 85 din Constituţie privind strict schimbarea compoziţiei politice a Guvernului.

Read more: Traian Băsescu cere premierului un nou program de guvernare, în raport cu noua competență politică
Politic

daniel-savuOrganizaţia judeţeană PSD Prahova a solicitat Inspectoratului de Poliţie Prahova să dispună măsurile legale pentru soluţionarea de urgenţă a cazului relatat de presa locală şi centrală, în care fiul unui jurnalist din Ploieşti a fost agresat şi ameninţat de persoane necunoscute, în localitatea Plopeni, se afirmă într-un comunicat de presă al PSD Prahova. Comunicatul este semnat de președintele interimar al organizației politice județene, senatorul Daniel Savu, care l-a înlocuit pe Mircea Cosma la conducerea organizației.

Read more: PSD Prahova reacționează după amenințările la adresa directorului Telegrama: „Condamnăm vehement...
Joomla SEF URLs by Artio