Politic

Politic

george-ionescu-pdlÎntr-o conferinţă de presă ce a avut loc la PD-L Prahova, George Ionescu, deputat Colegiul nr. 9 a prezentat primarii care vor candida la alegerile din 2012 din partea partidului. Printre aceştia se numără şi un viceprimar PSD, Constantin Niţoi din Măneşti, primarul din Filipeştii de Târg, Aurelian Manole care a câştigat pe listele PNG şi Nicolae Drăgan de la Târgşoru Vechi care este membru PNŢCD. Ceilalţi candidaţi sunt: Bărcăneşti - Gheorghe Dima, Brazi - Ilie Radu, Cocorăşti Colţ - Doru Bardaş, Gorgota - Veronica Diaconu, Puchenii Mari - Constantin Negoi, Şirna - Preda Gheorghe şi Tinosu - Iulian Gabriel Andrei.
Politic

ahmed-garbea-starchiojdPrezent la conferinţa de presă susţinută miercuri, 7 martie, primarul Starchiojdului, Ahmed Gârbea a recunoscut că va candida pentru un nou mandat la Primăria Starchiojd din partea PDL. El a invitat presă să vină la Starchiojd pentru a vedea realizările sale fiind nemulţumit de cum a fost reprezentată comuna în mass-media.
Politic

cristian_burlacuDeputatul Cristian Burlacu (Colegiul Valea Prahovei) critică autorităţile din Sinaia pentru proasta gestionare a serviciului de apă potabilă pentru populaţie. De asemenea, Burlacu afirmă, într-o declaraţie trimisă presei, că serviciul asigurat către populaţie de Hidro Prahova, furnizorul aflat în subordinea CJ Prahova, este specific standardelor secolului XIX, afirmând că există riscul de îmbolnăvire a consumatorilor. Deputatul de Valea Prahovei spune că apa se întrerupe permanent în zona Sinaia, chiar în plin sezon turistic.

Read more: Deputatul Cristian Burlacu critică Hidroprahova şi Primăria Sinaia pentru calitatea proastă a...
Politic

savu_danielSenatorul PSD Daniel Savu consideră că apariţia şefilor CNAS şi ANAF la tv, simultan cu premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu, este o strategie de imagine prin care se transmite, subliminal, faptul că cei doi au deplinul sprijin al primului-ministru.

„M-aş fi aşteptat ca premierul României să anunţe încă dinainte de Colegiul Director al PDL demiterea din funcţie a celor doi. În loc de aceasta, am aflat că premierul le analizează activitatea şi va lua, undeva, cândva, o decizie. Asta, în timp ce domnii Duţă şi Blejnar îl secondau pe premier la televizor, la ore de maximă audienţă, susţinând fie că românii şi-au închipuit că a existat o criză a citostaticelor, fie ameninţând în continuare liderii opoziţiei.

Mihai Răzvan Ungureanu nu poate din păcate să se atingă de cei doi. Interesele care îi susţin pe aceştia exced autoritatea lui Ungureanu. Fără o decizie în cazul celor doi, nu pot afirma decât că, prin pasivitate, primul ministru girează acţiunile domnilor Duţă şi Blejnar şi a mafiilor din spatele celor doi. Mai mult, apariţia simultană a celor trei lasă impresia că s-a dorit transmiterea semnalului că şefii ANAF şi CNAS au deplina susţinere a premierului”, a spus Daniel Savu.

Joomla SEF URLs by Artio