Politic

Politic

valentin marcuValentin Marcu, președintele UNPR Ploiești, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care își exprimă îndoiala față de anunțul Mișcării Populare potrivit căruia peste 100 de lideri locali ar fi migrat din PDL către PMP. Președintele UNPR Ploiești se arată surprins de faptul că în PDL ar mai fi existat 100 de lideri locali la nivelul Ploieștiului, mai ales după migrația către UNPR, din mai-iunie, anul trecut.

Read more: Președintele UNPR Ploiești, Valentin Marcu: „Cred că în PDL au mai rămas doar consilierii locali...
Politic

daniel chitoiuModificări la vârful Partidului Național Liberal. Surse din apropierea formațiunii politice au confirmat, pentru digi24.ro, înlocuiri de miniștri. Înainte de Delegația Permanentă de mâine, se pare că, în această seară, va avea loc o întâlnire de urgență a partidului, la Parlament, pentru a fi discutate mai multe decizii de înlocuire a unor miniștri.

Read more: SCHIMBĂRI ÎN PNL: Nicolăescu la Finanțe, în locul lui Chițoiu. Vezi ce se întâmplă cu partidul
Politic

pntcd logoPNŢCD îi cheamă pe românii întreprinzători şi cinstiţi la proteste de stradă împotriva asasinatului economic practicat de guvernarea USL prin limitarea plăţilor în numerar, anunță PNȚCD prin intermediul unui comunicat trimis presei.

Read more: PNȚCD, atac la adresa USL pe tema noilor reglementări bancare: „Limitarea plăților în numerar –...
Politic

Sigla pnlReprezentanții Partidului Național Liberal din cadrul CL Ploiești au introdus pe ordinea de zi a ședinței CL din data de 7 februarie un proiect de hotărâre prin care cer suspendarea contractului dintre municipalitate și asociația Lupii Galbeni. Reamintim că toți reprezentanții CL Ploiești au fost audiați la DNA în legătură cu această asociere prin care au fost plătite sume de bani publici în contul premierii jucătorilor Petrolul Ploiești. Proiectul este supus votului în ședința de consiliu local în care se va vota bugetul de venituri și cheltuieli al Ploieștiului pentru anul 2014.

Read more: Ploiești: Consilierii PNL cer suspendarea contractului dintre municipalitate și asociația Lupii...
Politic

premier victor pontaArticolul privind interceptările, din Codul de Procedură Penală, nu va fi modificat, a anunțat premierul Victor Ponta, după ce a discutat cu ministrul Justiției Robert Cazanciuc. Totuși, în măsura în care există „inadvertențe care pot afecta în vreun fel sau altul activitatea instanțelor sau a parchetelor", vor fi operate „mici ajustări".

Read more: Codul penal și Codul de procedură penală intră în vigoare mâine. Ponta: „Miercuri vor fi aprobate...
Politic

partidul miscarea popularaPreședintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, vineri, la Sighișoara, că formațiunea sa are acum 15 parlamentari. Noii membrii veniți de la PDL sunt Camelia Bogdănici, Florin Secară, Mihai Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoș Gunia, Andrei Volosevici și Florin Popescu.

Read more: Eugen Tomac: 15 parlamentari s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară / Doi parlamentari...
Politic

elena udrea 1Deputatul PDL Elena Udrea a demisionat joi din partid. Ea a ales să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Udrea a spus că aderat la PMP ca simplu membru în partid şi nu s-a discutat până în prezent despre ocuparea unei funcţii oficiale în cadrul formaţiunii.

Read more: Elena Udrea și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară
Politic

gunia dragosDeputatul democrat-liberal Dragoș Gunia critică dur conducerea centrală a partidului, declarând, pentru APH, că actualii lideri ai PDL „au pierdut competiția politică și controlul asupra partidului". Totodată, Gunia consideră că demisia Elenei Udrea reprezintă o pierdere „imensă" pentru PDL, acest eveniment deschizând calea unei rupturi „foarte mari" în rândul Partidului Democrat Liberal.

Read more: Deputatul PDL Dragoș Gunia, ATAC DUR la adresa lui VASILE BLAGA: „Actuala conducere a pierdut...