Politic

Politic

badescu„Nimeni nu a știut de „procedurilor de restructurare" ale „Mundifarma", firma care asigură morfina pentru cei peste 500.000 de bolnavi de cancer din România! Șoc, panică și teroare. Ca de obicei, o noua criză ce necesită bani din eternul Fond de Rezerva al Guvernului, cel folosit de atâtea ori, într-o formă sau alta, drept „atenție" și „cadou" pentru protejații Puterii", declară senatorul Iulian Bădescu (PSD), într-un comunicat trimis presei.

Read more: Senatorul Iulian Bădescu despre numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu: „Aceeaşi Mărie cu altă pălărie"
Politic

lungu_horghidan_pnl_2203 tineri membri ai organizaţiei de studenţi şi ai organizaţiilor de tineret de la nivelul municipiului Ploieşti şi al judeţului Prahova şi-au dat demisia din Partidul Naţional Liberal. Anunţul fost făcut astăzi prin intermediul unui comunicat trimis presei. De asemenea, în cursul zilei de ieri, 27 februarie 2012, atât Răzvan Lungu, preşedinte al organizaţiei de Tineret al PNL Prahova, cât şi Cătălin Radu, preşedintele Clubului Studenţesc Liberal - Filiala Prahova şi Radu Simionescu, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PNL Ploieşti, şi-au dat demisia din Partidul Naţional Liberal.

„Este decizie pe care o luăm cu tristeţe şi părere de rău. Suntem nevoiţi să părăsim Partidul Naţional Liberal din cauza unei conduceri de partid care nu mai respectă statutul, nu mai respectă libertatea de alegere, nu mai respectă democraţia, valori în care liberalii cred şi pentru care noi ne-am înscris în acest partid.

Protestul nostru de ieri, 27 februarie 2012, de la sediul central al PNL din Bucureşti, s-a dorit a fi un ultim semnal de alarmă transmis preşedintelui Crin Antonescu, faţă de o încălcare grosolană a libertăţii noastre de alegere, abuz comis de conducerea interimară a filialei Prahova, cu complicitatea secretariatului general al partidului.

Ieri, la Bucureşti, i-am cerut lui Crin Antonescu să-şi respecte cuvântul dat atunci când a cerut impunerea conducerii interimare: organizarea conferinţei judeţene de alegere a liderilor PNL-Prahova în termenul prevăzut de statut, de trei luni de zile. Adică, cel mai târziu, pe 10 martie.

Domnul Crin Antonescu a ratat şansa de a acţiona ca garant al respectării regulilor, a democraţiei şi a libertăţii în interiorul PNL şi a decis să încalce în continuare statutul Partidului Naţional Liberal.

Din păcate, Crin Antonescu a luat această decizie cu preţul pierderii a 203 tineri care au lucrat, din 2007 încoace, la toate campaniile PNL şi care au pus umărul la transformarea organizaţiei Prahova într-una dintre cele mai performante organizaţii liberale din ţară.

Este vorba de aceiaşi tineri care au lucrat şi la campania domnului Antonescu din 2009, asigurându-i cel mai bun scor la nivel naţional - 28% în Municipiul Ploieşti.

Ne pare rău că domnul Crin Antonescu nu s-a trezit la timp şi am ajuns la această situaţie, care face rău organizaţiei pentru care am muncit cu toţii ani la rândul, mai ales acum, în prag de alegeri locale.

Suntem mândri că am fost parte a Partidului Naţional Liberal atât timp cât s-au respectat libertatea şi democraţia şi dezamăgiţi că suntem nevoiţi să îl părăsim pentru că actuala conducere a anulat aceste principii în interiorul PNL", se încheie comunicatul de presă semnat de cei 203 demisionari.
Politic

CRIN_SEMCU_8Adrian Semcu, fostul preşedinte al PNL Prahova, a atacat, prin intermediul unui comunicat, actualul birou interimar de conducere al PNL Prahova, acuzându-l de incompetenţă şi iresponsabilitate. Semcu şi-a exprimat, totodată, dezacordul, faţă de hotărârea Biroului Permanent Central al PNL de a hotărî data alegerilor din PNL Prahova într-o delegaţie permanentă convocată în 12 martie.

Read more: ATAC LA CRIN / Adrian Semcu: „Conducerea interimară impusă de la Bucureşti este incompetentă şi...
Politic

socoleanuSâmbătă, 25 februarie în cadrul ADUNĂRII GENERALE A ORGANIZAȚIEI JUDEȚENE PRAHOVA A P.P.- D.D. a fost ales Radu Socoleanu în funcţia de președinte la filiala judeţeană a partidului. Totodată, Partidul Poporului – filiala Prahova și-a desemnat şi membrii Biroului Permanent Județean.

Read more: TOŢI OAMENII DOMNULUI DAN / Radu Socoleanu este preşedinte la Partidul Poporului – filiala Prahova
Politic

daniel_niculae_unpr1„Poate astfel ar fi arătat și imaginea României, dacă Guvernul Boc nu și-ar fi asumat măsurile de austeritate luate încă de acum doi ani, poate nu. Cert este doar că acestea au făcut posibilă o traiectorie economico-financiară scutită de frecvențe acute, iar sacrificiile se vor dovedi, pe termen mediu și lung, că n-au fost făcute în van. Toate acestea ar trebui recunoscute și de opoziție, nu ca merite, ci așa cum sunt – ca fapte asumate, în interesul României și a românilor, pentru un viitor prosper, ca stat membru al unei Uniunii Europene stabile", se afirmă într-un comunicat de presă al UNPR Prahova. Comunicatul progresiştilor apără măsurile demarate cu doi ani în urmă de Guvernul Boc, amintind de situaţia Greciei care nu a reuşit să se reformeze, conform opiniei reprezentanţilro UNPR.

Read more: UNPR Prahova apără măsurile de austeritate ale Guvernului / Opoziţia să mediteze mai mult la...
Politic

nastase"Acest tratat acoperă greşelile de tinereţe, ca să spun aşa, ale celor mai puternici, care şi-au dezvoltat sistemele de infrastructură, mergând pe deficite bugetare mult mai ridicate, iar acum când lucrurile s-au complicat la nivelul întregii Europe, intrăm cu toţii în procedura de austeritate.

Read more: Adrian Năstase despre adoptarea Tratatului fiscal în interiorul UE: Acoperă greşelile celor mai...
Politic

daniel_niculae_unpr1UNPR Prahova susține reluarea dialogului politic dintre putere și opoziție și propune ca momentul simbolic al deblocării activității parlamentare prin revenirea opoziției la lucrările Parlamentului să fie votul tuturor partidelor pe proiectul de lege al UNPR privind taxarea averilor mari și foarte mari, afirmă organizaţia Prahova a UNPR într-un comunicat de presă.

Read more: UNPR Prahova invită opoziţia să-şi reia locul în parlament / Progresiştii vor unanimitate pe...
Joomla SEF URLs by Artio