Politic

Politic

elena udreaDupă avertismentele din ultima perioadă, conducerea PDL consideră că excluderea din partid a Elenei Udrea este singura soluție pentru a tranșa disputa internă suținută de fostul ministru, decizia urmând a fi formalizată sâmbătă, în următoara ședință a liderilor democraţi-liberali, titrează gandul.info. Elena Udrea a fost invitată să-și prezinte punctul de vedere în fața colegilor săi.

Read more: Elena Udrea a demisionat din PDL. Vezi ce planuri are!
Politic

traian-basescu-declaratiiPreședintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că își asumă promulgarea Codului de Procedură Penală pentru că asta este responsabilitatea președintelui.

Read more: Băsescu despre Codul de Procedură Penală: „Dacă premierul nu își asumă emiterea unei OUG care să...
Politic

adrian dobreConsilierii locali ploieșteni ai Partidului Democrat Liberal, alături de președintele organizației municipale a PDL, Adrian Dobre, au anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că vor cere demisia primarului Iulian Bădescu, în situația în care se va accepta o nouă cerere de majorare a tarifului la gigacalorie, titrează muntenia.info

Read more: Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești: „Vom strânge semnături pentru demiterea primarului, dacă...
Politic

gratiela gavrilescuTragedia produsă în munții Apuseni a readus în discuție o temă de care depinde viața și siguranța cetățenilor, anume intervenția rapidă prin intermediul serviciul unic de urgență 112.

Read more: Inițiativă legislativă după tragedia aviatică din Munții Apuseni / Deputatul liberal Grațiela...
Politic

Corina-UngureanuCorina Ungureanu și-a anunțat demisia din funcția de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieștiului. Fosta gimnastă anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că se pregătește pentru candidatura la alegerile europarlamentare de anul acesta.

Read more: Corina Ungureanu a demisionat din funcția de consilier al primarului Ploieștiului / „Mă pregătesc...
Politic

costel-horghidan 1Conducerea PDL Ploiești a propus excluderea din partid a consilierului local Costel Horghidan. Organizația municipală a partidului, din care Horghidan face parte, a înaintat această propunere forului județean.

Read more: Consilierul municipal Costel Horghidan, propus pentru EXCLUDERE din PDL / Horghidan: „Îi dau în...
Politic

adrian nastaseFostul premier al României, Adrian Năstase, susține că președintele a influențat completul de judecată în cazul său. Năstase susține că ar trebui să se verifice dacă afirmațiile făcute de Traian Băsescu la 6 ianuarie în privința lui au încălcat sau nu independența justiției. Este vorba despre următoarea afirmație: „Năstase a reuşit să instituie un sistem clientelar care a fost şi este extrem de greu de dizlocat".

Read more: Adrian Năstase, plângere la CSM împotriva lui Băsescu / Afirmațiile președintelui ar fi influențat...
Politic

dan-voiculescuPreşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, îi transmite preşedintelui Traian Băsescu „să se oprească din a face rău României", într-o postare pe blogul personal intitulată „Traiane, te avertizez! Nu mai calomnia România".

Read more: Declarație halucinantă / Dan Voiculescu (nume de cod Felix), între "Traiane, te avertizez" și...
Politic

victor pontaPremierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că a discutat cu preşedintele PE, Martin Schulz, pentru a lămuri situaţia declanşată de declaraţiile lui Elmar Brok şi că din discuţie a înţeles că acesta nu se referea la amprentarea tuturor românilor, astfel că şi reacţia sa a fost nefericită.

Read more: Ponta, după discuția cu Schulz: Reacţia mea la declaraţiile lui Brok a fost nefericită. Regret
Politic

unprPreşedinţii PSD şi UNPR, Victor Ponta şi Gabriel Oprea, au anunţat, luni, după şedinţa USL, că cele două formaţiuni vor merge împreună la alegerile europarlamentare, în timp ce liderul PC, Daniel Constantin, a precizat că, deocamdată, "apreciază" invitaţia social-democraţilor, titrează ph-online.ro.

Politic

crin antonescu 1În scenariul în care legea fundamentală va fi revizuită - or aici PSD are, dacă vrea, capacitatea de a pune în mişcare maşinăria de vot a primarilor, stimulată de la Guvern, pentru a valida referendumul cu 50%+1 - din ''revoluţia antibăsistă'' a lui Crin Antonescu nu se va alege decât o lungă perioadă de odihnă, scrie jurnalista Clarice Dinu, într-o analiză publicată pe gandul.info.

Read more: Scenariul PSD de revizuire a Constituției: funcția prezidențială este golită de conținut / Crin...