Politic

Politic

auras-dragomirAuraş Dragomir a declarat că nu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare decât dacă oamenii din partid îi vor cere acest lucru sau dacă sondajele făcute de PP-DD (partidul unde este membru) vor arăta că are şanse de reuşită.

Read more: După ce a candidat pentru preşedinţia CJ Prahova, Auraş Dragomir nu pare interesat de alegerile...
Politic

dan-diaconescuÎn seara zilei de 26 septembrie, viceprimarul oraşului prahovean Băicoi, Marius Constantin (USL), a fost demis, înlocuitorul acestuia fiind nominalizat din rândul Partidului Poporului - Dan Diaconescu. Din primele informaţii, această schimbare spectaculoasă a fost posibilă în urma formării unei majorităţi PDL-PPDD în cadrul Consiliului Local Băicoi, care a hotărât nominalizarea unei alte persoane pentru această funcţie administrativă importantă.

Read more: EXCLUSIV: Viceprimarul "poporului" la Băicoi / Vicele USL a fost demis aseară, fiind înlocuit cu...
Politic

andrei savaDeputatul de Ploiești Andrei Sava a depus o inițiativă legislativă care prevede neimpozitarea salariilor clericale pentru personalul care își desfășoară activitatea în țară, în cadrul cultelor din România, recunoscute potrivit legii. Propunerea vizează nu doar preoții, ci întreg personalul clerical, de la toate cultele recunoscute în România.

Read more: Deputatul Andrei Sava (USL): Neimpozitarea preoţilor reprezintă doar o mică recunoaştere a...
Politic

monica iacob ridziMonica Iacob Ridzi şi-a înaintat, miercuri dimineaţă, demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat-liberal urmând să activeze ca parlamentar independent până la finalul mandatului. Ea a afirmat că PDL a devenit "un partid al dublei măsuri".

 

 

 

 

Politic

vlad cosmaSurse din mediul politic dau ca sigură candidatura lui Vlad Cosma (PSD) pentru un post de parlamentar în colegiul 8 Mizil. Astfel, Vlad Cosma, care este fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova ar urma să candideze pe colegiul fostului deputat Adrian Năstase, zonă unde PSD stă foarte bine în preferinţele electoratului. La prima vedere, Cosma are toate şansele să obţină peste 50 la sută din voturi în cadrul alegerilor parlamentare. Principalul său contracandidat va fi Cristian Apostol, din partea PDL.

Politic

florin anghelDeputatul Florin Anghel renunţă la candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, anunţând că îşi va susţine fiul pentru a câştiga, în alegeri, un post de deputat. Informaţia a fost publicată, în exclusivitate, de portalul de ştiri www.phon.ro.

Alexandru Anghel, fiul deputatului Florin Anghel, este arhitect de profesie, are doi copii şi îşi desfăşoară activitatea în mediul privat. Alexandru Anghel poate reprezenta o veritabilă problemă pentru orice contracandidat din acest colegiul, numele tânărului nefiind legat de niciun scandal politic sau economic în care să fie implicat banul public sau afaceri cu statul. 

Politic

mruConvenţia Naţională a Forţei Civice se desfăşoară la Sala Polivalentă, în cadrul reuniunii fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu urmând să fie ales în funcţia de preşedinte al Forţei Civice.

Pe lista candidaţilor pentru funcţia de vicepreşedinte se regăsesc mai multe nume care au fost la PSD şi PNL. Fostul deputat PSD Marian Săniuţă candidează pentru un post de vicepreşedinte, la fel şi Adrian Semcu ex-preşedinte PNL Prahova şi un apropiat al lui Dinu Patriciu.

sursa: gandul.info

Joomla SEF URLs by Artio