Politic

Politic

daniel savuPrezent la conferinţa alegerilor PSD Prahova, senatorul Daniel Savu a catalogat „epoca Băsescu", susţinând că aceasta este „epoca lipsei de bun-simţ". Senatorul social democrat a vorbit despre promovările pe linie de obedienţă politică din perioada guvernării PDL, declarând că speră ca USL să pună oameni buni peste tot, astfel încât clientela de partid a PSD să fie „mai profesionistă" decât clientela PDL. Declaraţia, cel puţin amuzantă, a senatorului social-democrat a fost încununată de încă o cugetare emisă la microfonul conferinţei: "Corupţia merge peste tot, nu există stat ideal în care să se fi eradicat corupţia."

Read more: Senatorul Daniel Savu: „Sper ca clientela noastră de partid să fie mai profesionistă decât...
Politic

mircea cosmaÎn discursul susţinut la conferinţa alegerilor din PSD Prahova, Mircea Cosma nu a uitat de oponenţii săi politici, declarând că PDL a dorit să transforme localităţi mari, cum este municipiul Câmpina, în „comune", prin slaba implicare în susţinerea investiţiilor locale.

Read more: Cosma, ATAC la Tiseanu / „PDL doreşte transformarea Câmpinei într-o comună"
Politic

mircea cosma 2Mircea Cosma, preşedintele reales al PSD Prahova, a susţinut, în faţa delegaţiilor prezenţi la Conferinţa de alegeri a partidului, că singura soluţie pentru dezvoltarea ţării este „industrializarea", spunând că economia românească trebuie să regimenteze, în viitor, un număr dublu de angajaţi, faţă de situaţia prezentă. Preşedintele CJ Prahova nu a uitat să amintească faptul că Prahova reprezintă un exemplu pentru ţară, amintind de existenţa a opt parcuri industriale care atrag forţa de muncă, dar şi de construcţia altor trei parcuri industriale noi, în Mizil, Ciorani şi Câmpina.

Read more: Mircea Cosma: Este în afara logicii ca trei milioane de salariaţi să ţină 20 de milioane. Trebuie...
Politic

conferinta psdSâmbătă, 30 martie 2013, a avut loc, începând cu ora 10, conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD Prahova, în care a fost stabilită structura de conducere a partidului. La alegeri au participat aproximativ nouă sute de delegaţi, din toate cele 104 localităţi ale judeţului, care au votat, în unanimitate conducerea judeţeană, Consiliul Judeţean PSD Prahova, dar şi delegaţii care vor participa la Congresul PSD organizat, la Bucureşti, în data de 20 aprilie.

Read more: Rezultatul alegerilor din PSD Prahova: Vezi principalele declaraţii şi GALERIA FOTO
Politic

psd-logoConferinţa de alegeri a Organizației judeţene PSD Prahova are loc sâmbătă, 30 martie 2013, ora 10.30, în sala mare a Casei Sindicatelor din Ploieşti, în prezenţa ministrului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD şi vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Socialiştilor Europeni.

Read more: PSD Prahova îşi alege noua conducere, pentru un mandat de patru ani
Politic

cj prahova martie 2013PPDD Prahova, prin vocea liderului judeţean al partidului, Radu Orzaţă, critică modul în care s-a desfăşurat ultima şedinţă a Consiliului judeţean, în care s-a aprobat bugetul pentru anul 2013.

Prin intermediul unui comunicat de presă, PPDD Prahova pune sub semnul întrebării legalitatea prelungirii mandatului de management al directoarei Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, dar şi felul în care s-au aprobat statele de funcţii legate de consilierii judeţeni. Consilierii judeţeni PPDD Prahova spun că s-au găsit în situaţia de a fi trecuţi "de facto" ca iniţiatorii proiectului de prelungire a mandatului directoarei muzeului de istorie, fără ca măcar să fie consultaţi de conducerea CJ Prahova cu privire la acest aspect.

Read more: CRITICA POPORULUI / PPDD Prahova: "Nimeni nu este mai presus de lege. Nici doamna Voicu, nici...
Politic

george stanciuPlecat din PSD şi demisionar din Consiliul Local Ploieşti, George Stanciu nu va sta de tot „pe bară". Conform observatorulph.ro, acesta a anunţat că-şi va ajuta colegii din PSD, în calitate de „simplu cetăţean". Nu pe toţi, ci doar pe cei „care au onoare". Potrivit aceleiaşi surse, George Stanciu nu se va înscrie în alt partid, deşi ar fi primit oferte de la membri PDL şi PNL.

Read more: Ofertat de PDL şi PNL / George Stanciu nu sare în altă barcă. Înoată pe lângă cea a PSD-ului
Politic

gheorghe sarbuContactat telefonic de observatorulph.ro pentru a oferi un punct de vedere cu privire la votul de la Convenţia PDL, consilierul Gheorghe Sârbu a susţinut că nu a participat la alegerile din partid, fiind plecat în afara ţării.

Read more: EXCLUSIV. Visul lui Gheorghe Sârbu: A declarat că nu a fost la Convenţia PDL, însă mai mulţi...
Politic

traian basescu martie 2013Preşedintele Traian Băsescu a reacţionat, imediat, după rezultatul votului de la convenţia PDL, în care a fost reales Vasile Blaga. Într-un videoclip postat pe Facebook, preşedintele României a anunţat că va demara construcţia unei ALTERNATIVE DE DREAPTA la actualul PDL, considerând că 50 la sută din actualul partid este "ancorat în năravurile FSN".

Read more: REPLICA LUI BĂSESCU după Convenţia PDL: "Aripa fesenistă a răbufnit. ADIO PDL. Mă voi dedica...
Politic

blagaPDL a votat: Vasile Blaga a fost reales preşedintele partidului. Democrat-liberalii s-au reunit, sâmbătă, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele dintre candidaţii Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei, deznodământul competiţiei fiind imprevizibil până la finalul numărătorii voturilor, datorită scorului apropiat dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga. În urma numărătorii complete a votului exprimat de cei peste 5000 de delegaţi prezenţi la Convenţie, reiese că Vasile Blaga a fost reales în funcţia de preşedinte al Partidului Democrat-Liberal.

Rezultatul oficial al votului: Vasile Blaga - 2.344, Elena Udrea - 2.014, Monica Macovei - 209