Politic

Politic

cristian_burlacuDeputatul Cristian Ion Burlacu (foto 1) s-a adresat, în scris, Ministrului Dezvoltării şi Turismului, Preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi primarului municipiului Braşov, George Scripcaru (foto 2), cerându-le precizări în legătură cu stadiul în care se află pregătirea infrastructurii pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (F.O.T.E. februarie 2013) şi o mai serioasă implicare pentru ca obligațiile asumate la începutul Proiectului să poată fi respectate.

Read more: Scripcaru vrea să scoată stațiunile prahovene din calendarul Festivalului Olimpic al Tineretului...
Politic

baconschiTeodor Baconschi nu face deloc paşi înapoi. El a declarat, ieri, după anunţul demiterii sale, că termenii folosiţi în postarea de pe blogul său personal, pe tema protestelor, erau "deosebit de blânzi" pentru a califica un început de mişcare violent anarhistă.

Read more: Baconschi a ŞTERS de pe BLOG postarea pentru care a fost demis. Vezi AICI ce conţinea
Politic

sever_voinescu_1"Aşa cum spuneam, schimbările de care avem nevoie şi noi, şi guvernul sunt mult mai cuprinzătoare, mai serioase şi cu mult mai ample", a declarat, pentru gândul.info, vicepreşedintele PDL Sever Voinescu, deputat de Prahova.

Unul dintre cei care în urmă cu un an a susţinut schimbarea premierului din funcţie pentru a rezolva problema deficitului de imagine al partidului şi guvernului, liderul democrat-liberal spune că discuţia rămâne de actualitate. "Sunt convins cum am spus, tot spun acest lucru avem nevoie de o schimbare foarte serioasă în expresia politică a partidului nostru şi exprimarea politică a partidului nostru în acest moment este guvernul", a spus vicepreşedintele PDL citat de gandul.info.
Politic

daniel_niculae_unpr1Liderul UNPR Prahova, Daniel Niculae, a declarat că formaţiunea din care face parte va face demersuri, în Parlament, prin reprezentanţii săi, pentru introducerea unui amendament la legea de revizuire a Constituţiei în sensul extinderii dreptului de vot a persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani.

Read more: Daniel Niculae, preşedintele UNPR Prahova „Dorim extinderea dreptului de vot până la limita de 16...
Politic

avocat-george-botezAvocatul George Botez a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă a USL Prahova, că i-a făcut o plângere penală primarului Andrei Volosevici, notează portalul de ştiri PH-ONLINE. Motivul: Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Ploieşti, de astăzi, în care se discută prelungirea contractul cu Luxten privind iluminatul public.
Contractul actual expiră pe 15 ianuarie, iar primăria vrea să ofere acest serviciu propriei firme, Servicii de Gospodărire Urbană SA.

Potrivit sursei citate, Primăria Ploieşti a anulat fără motiv, acum un an, licitaţia pentru acest serviciu, atribuind în mod direct către prestator acest serviciu public.

Sursa: ph-online.ro
Politic

nastaseFostul premier al României, Adrian Năstase, actual deputat de Prahova (PSD) a lansat un atac, pe propriul blog, împotriva preşedintelui Traian Băsescu, declarând că, din scandalul dintre Băsescu şi Raed Arafat reiese clar un „complex de inferioritate" al preşedintelui în ceea ce îi priveşte pe intelectuali.

Read more: Cu dedicaţie, de la Năstase de pe blog: „Băsescu are un grav complex de inferioritate"
Politic

pnl-ploiestiDupă o ședință care a durat mai bine de două ore, Biroul Municipal al PNL Ploiești a fost dizolvat, ca urmare a prezentării demisiilor a șase membri, informează observatorulph.ro AICI.
Joomla SEF URLs by Artio