Politic

Politic

premier victor pontaArticolul privind interceptările, din Codul de Procedură Penală, nu va fi modificat, a anunțat premierul Victor Ponta, după ce a discutat cu ministrul Justiției Robert Cazanciuc. Totuși, în măsura în care există „inadvertențe care pot afecta în vreun fel sau altul activitatea instanțelor sau a parchetelor", vor fi operate „mici ajustări".

Read more: Codul penal și Codul de procedură penală intră în vigoare mâine. Ponta: „Miercuri vor fi aprobate...
Politic

partidul miscarea popularaPreședintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, vineri, la Sighișoara, că formațiunea sa are acum 15 parlamentari. Noii membrii veniți de la PDL sunt Camelia Bogdănici, Florin Secară, Mihai Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoș Gunia, Andrei Volosevici și Florin Popescu.

Read more: Eugen Tomac: 15 parlamentari s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară / Doi parlamentari...
Politic

elena udrea 1Deputatul PDL Elena Udrea a demisionat joi din partid. Ea a ales să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Udrea a spus că aderat la PMP ca simplu membru în partid şi nu s-a discutat până în prezent despre ocuparea unei funcţii oficiale în cadrul formaţiunii.

Read more: Elena Udrea și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară
Politic

gunia dragosDeputatul democrat-liberal Dragoș Gunia critică dur conducerea centrală a partidului, declarând, pentru APH, că actualii lideri ai PDL „au pierdut competiția politică și controlul asupra partidului". Totodată, Gunia consideră că demisia Elenei Udrea reprezintă o pierdere „imensă" pentru PDL, acest eveniment deschizând calea unei rupturi „foarte mari" în rândul Partidului Democrat Liberal.

Read more: Deputatul PDL Dragoș Gunia, ATAC DUR la adresa lui VASILE BLAGA: „Actuala conducere a pierdut...
Politic

elena udreaDupă avertismentele din ultima perioadă, conducerea PDL consideră că excluderea din partid a Elenei Udrea este singura soluție pentru a tranșa disputa internă suținută de fostul ministru, decizia urmând a fi formalizată sâmbătă, în următoara ședință a liderilor democraţi-liberali, titrează gandul.info. Elena Udrea a fost invitată să-și prezinte punctul de vedere în fața colegilor săi.

Read more: Elena Udrea a demisionat din PDL. Vezi ce planuri are!
Politic

traian-basescu-declaratiiPreședintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că își asumă promulgarea Codului de Procedură Penală pentru că asta este responsabilitatea președintelui.

Read more: Băsescu despre Codul de Procedură Penală: „Dacă premierul nu își asumă emiterea unei OUG care să...
Politic

adrian dobreConsilierii locali ploieșteni ai Partidului Democrat Liberal, alături de președintele organizației municipale a PDL, Adrian Dobre, au anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că vor cere demisia primarului Iulian Bădescu, în situația în care se va accepta o nouă cerere de majorare a tarifului la gigacalorie, titrează muntenia.info

Read more: Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești: „Vom strânge semnături pentru demiterea primarului, dacă...
Politic

gratiela gavrilescuTragedia produsă în munții Apuseni a readus în discuție o temă de care depinde viața și siguranța cetățenilor, anume intervenția rapidă prin intermediul serviciul unic de urgență 112.

Read more: Inițiativă legislativă după tragedia aviatică din Munții Apuseni / Deputatul liberal Grațiela...
Joomla SEF URLs by Artio