Politic

Politic

sigla-USLDupă ce preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a atacat, ieri, pe un ton dur, guvernarea USL şi pe reprezentanţii acesteia, adversarii politici au replicat, astăzi, printr-un comunicat de presă, dând tonul unui început de campanie care nu se anunţă deloc liniştită, cel puţin la nivelul judeţului Prahova.

Read more: BEZELE DE CAMPANIE. USL Prahova: „Trioul Anastase – Dobre – Volosevici nu poate reprezenta...
Politic

 

 

guvernul-romanieiAgenţia Naţională de Integritate l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe Liviu Pop, întrucât în calitate de ministru interimar al Educaţiei ar fi avantajat patrimonial Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, unde a fost secretar general anterior preluării portofoliului ministerial.

Read more: Trei minştri sunt cercetaţi de ANI
Politic

roberta anastase adrian semcu 3Liderii ARD Prahova, Roberta Anastase şi Adrian Semcu, au anunţat, într-o conferinţă comună de presă, că vor depune un document la Prefectură care cuprinde o analiză a Alianţei România Dreaptă după şase luni de funcţionare a Guvernului Ponta.

Read more: Raport critic ARD la adresa Guvernului / Roberta Anastase: „USL – şase luni de minciună,...
Politic

pontaMiercuri, Guvernul va reglementa prin ordonanţă de urgenţă, condiţiile în care candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie îşi vor face campanie.

Premierul Victor Ponta a anunţat că cei care candidează nu vor avea voie să le ofere cetăţenilor alimente, băuturi sau bani.

Read more: Fără alimente, băuturi şi bani pentru alegători în campania electorală
Politic

Traian-Basescu3Potrivit agenţiei de presă Mediafax, preşedintele Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere la Sinaia. Traian Băsescu a împlinit 61 de ani, iar la aniversare au participat mai mulţi membri ai PDL printre care Anca Boagiu şi Adriean Videanu. Evenimentul s-a desfăşurat la Castelul Foişor, locul unde preşedintele se cazează când vine la Sinaia.

Read more: Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în Prahova / Vezi ce i-au urat politicienii
Joomla SEF URLs by Artio