Politic

Politic

mihai-apostolacheMihai Apostolache a prezentat miercuri, 19 decembrie 2012, un raport al activităţii sale parlamentare în mandatul 2008-2012, deputatul PDL fiind singurul parlamentar prahovean care a iniţiat un astfel de demers, la încheierea mandatului.

 

Read more: Mihai Apostolache, singurul parlamentar care şi-a prezentat raportul de activitate pentru mandatul...
Politic

sebastian-ghitaPresa naţională speculează că prahoveanul Sebastian Ghiţă, ales deputat din partea USL în cadrul alegerilor generale, ar putea fi nominalizat în funcţia de ministru al Comunicaţiilor. Informaţia a fost dată de B1 TV cu puţin timp în urmă. Victor Ponta a infirmat informaţia: "Omul de afaceri Sebastian Ghiţă nu va fi ministru în noul guvern, iar numele lui a apărut ca urmare a unui război între trusturile de presă", a afirmat premierul Ponta

 

Read more: Victor Ponta: Sebastian Ghiţă nu e în cărţi pentru Ministerul Comunicaţiilor
Politic

vot parlamentÎn judeţul Prahova, după redistribuirea la nivel naţional, se înregistrează 16 deputaţi în viitorul mandat, în loc de 12 câţi erau până acum. Fenomenul are loc după redistribuirea naţională odată cu accesul în Parlament a Robertei Anastase, alături de redistribuirea a două mandate în favoarea PPDD, pe numele Gabrielei Lola Anghel, care a candidat pe Colegiul 10 Ploieşti Sud şi a lui Răzvan Tănase, candidat pe Colegiul 6 Boldeşti. De asemenea, Dragoş Gabriel Zisopol, din partea Uniunii Elene din România, este deputat de Prahova. Şi la Senat sunt surprize, judeţul Prahova mărindu-şi numărul de senatori de la cinci la şapte. Dan Aurel Ioniţă de la PPDD este senator, completându-se şi locul şapte cu mandatul câştigat la redistribuire de fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici.

Read more: Parlament umflat cu pompa / Prahova îşi măreşte numărul deputaţilor de la 12 la 16
Politic

roberta anastaseUltimele informaţii din interiorul ARD o încadrează pe Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, în lista deputaţilor câştigători la alegerile generale din 9 decembrie 2012, după ce candidatura sa a ajuns să fie evaluată la nivel naţional, pe lista redistribuirii finale.

Read more: ULTIMA ORĂ: Roberta Anastase intră în Parlament la redistribuirea naţională / Iată algoritmul...
Politic

badescuIulian Bădescu, primarul Ploieştiului, a declarat la Prahova TV că USL a câştigat, la numărul de voturi, pe toate colegiile Ploieştene. Totodată, primarul recunoaşte că, după redistribuire, Augustin Mitu şi Paul Dumbrăvanu pot pierde alegerile în faţa contracandidaţilor. "Din păcate pentru unii colegi din USL, aceştia vor pierde alegerile după redistribuire, deşi au obţinut cele mai multe voturi. Vorbescu, aici, inclusiv despre Paul Dumbrăvanu care, din primele noastre informaţii, a obţinut mai multe voturi decât Roberta Anastase, pe colegiul 11 Ploieşti Vest. Vom vedea, mai târziu, rezultatele confirmate", a declarat primarul Ploieştiului.

Politic

roberta anastaseEstimările rezultate în urma numărătorii paralele preliminare  îi dau şanse importante Robertei Anastase pentru un nou mandat, după ce, din primele informaţii primite la redacţie, contracandidatul său, Paul Dumbrăvanu (USL) nu a reuşit să întrunească peste 50 la sută din opţiunile electoratului. Numărătoarea este în curs, revenim cu informaţii.

Politic

Gabriel sandu aphUltimele zile ale campaniei electorale încing spiritele peste limita admisă de lege. Odată cu lupta electorală, acuzele legate de fapte penale au început să curgă de pe ambele părţi ale baricadei politice. 

Read more: Gabriel Sandu, candidat la Senat pe Colegiul 3: „Şeful de campanie al domnului Nicolae Alexandri a...
Politic

socoleanuCu puţin timp în urmă un comunicat de presă a sosit pe adresa redacţiei în care preşedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu, este acuzat că pune beţe în roate propriilor colegi care candidează pe alte colegii. Comunicatul este semnat de Comitetul Biroului executiv al PP-DD Prahova, autorii spunând că Radu Socoleanu nu mai reprezintă pe nimeni în partid. Şi, ca să dea culoare documentului, autorii îl somează pe Radu Socoleanu să nu mai încuie uşa de la sediul partidului, pentru a împiedica şedinţele. Pentru distracţie, vă prezentăm comunicatul integral.

Read more: Radu Socoleanu, acuzat de membrii PP-DD că sabotează candidaţii propriului partid
Joomla SEF URLs by Artio