Politic

Politic

roberta_anastase2Partidul Democrat Liberal anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că în momentul de faţă se desfăşoară în Ploieşti o campanie murdară de dezinformare, iniţiată de Iulian Bădescu, candidatul USL pentru Primăria municipiului Ploieşti care, conform acuzelor pedeliştiltilor, îşi trimite apropiaţii să ceară bani, pretinzând că scopul acestora este sprijinirea campaniei Partidului Democrat Liberal.

Read more: PDL Prahova, acuzaţii la adresa lui Bădescu: „Îşi trimite apropiaţii să ceară bani în numele...
Politic

sigla-USLUSL Câmpina şi-a depus astăzi lista de candidaţi. Iată care sunt aceştia:
1. Virgil Guran – PNL
2. Ion Dragomir – PSD
3. Gheorghe Tudor – PSD
4. Daniel Ioniţă – PNL
5. Mihaela Neagu Petrovici – PSD
6. Florin Severius Frăţilă – PNL
7. Horaţiu Zăgan – PSD
8. Rodica Mariana Papuc – PNL
9. Călin Iulian Tiu – PSD
10. Dragomir Enache – PNL
11. Livia Rodica Lupu – PSD
12. Dumitru Bolocan – PC
13. Manuel Chejnoiu – PSD
14. Mirel Roman – PNL
15. Andrei Duran – PSD
16. Duşan Liubomir Marianov – PC
17. Georgeta Gabriela Dobrescu – PSD
18. Cezarina Elena Magda Stănică – PNL
19. Marius Rânciog – PSD
20. Violeta Beldianu – PNL
21. Iulian Dumitrache – PSD
22. Iulia Ivonne Gheorghiu – PNL
23. Isaia Ioniţă – PSD
24. Vasile Soare – PC
Politic

Sava_Andrei_1Surse din PSD ne-au informat că fostul deputat PDL Andrei Sava, înscris astăzi în PSD, şi-a negociat, odată cu trecerea în Partidul Social Democrat, o viitoare candidatură în toamnă împotriva lui Sever Voinescu, pe colegiul în care acesta este în prezent deputat.
Revenim cu amănunte
Politic

andrei_savaAndrei Valentin Sava a depus o adeziune la PSD, fiind recomandat chiar de preşedintele PSD Victor Ponta, titrează Mediafax. Deputatul ploieştean a demisionat, astăzi, din PDL.

Revenim cu amănunte
Politic

nastase_adrianOrganizaţia PSD Mizil, alături de Adrian Năstase, deputat PSD, va desfăşura sâmbătă, 28 aprilie 2012, o acţiune pentru membrii şi simpatizanţii din localităţile Mizil, Gura Vadului şi Boldeşti-Grădiştea, care au nevoie de consultaţii medicale, se arată într-un comunicat de presă al PSD Prahova.

Read more: Năstase consultă electoratul din Mizil / Pesediştii vor măsura tensiunea membrilor de partid
Politic

badescuÎntr-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, senatorul Iulian Bădescu l-a acuzat pe Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, că a semnat câteva documente prin care un teren privat al unui ploieştean a fost împrejmuit, construindu-se acolo un loc de joacă. Iulian Bădescu susţine că fapta primarului este de natură penală. În replică, Primăria Ploieşti a emis un comunicat de presă privind această situaţie. Iată mai jos comunicatul primăriei:

Avand in vedere declaratiile facute la conferinta de presa a aliantei politice USL referitor la un loc de joaca de pe str. Hasdeu nr. 22, va transmitem urmatorul punct de vedere:

“Terenul la care se face referire a fost revendicat  in instanta de domnul Mihailescu Bogdan, iar in 28.01.2010 a fost semnat  protocolul nr. 26379 de predare-preluare al acestui teren. In cadrul  protocolului sunt stipulate urmatoarele:  “Dupa indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara  se va proceda la intocmirea procesului verbal de punere in posesie”.

Pana astazi, 26 aprilie 2012, nu s-a semnat acest proces verbal de punere in posesie, prin urmare terenul se afla inca in patrimoniul municipalitatii.

Politic

adrian_dobreFostul prefect Adrian Dobre a susţinut prima sa conferinţă de presă în calitate de candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.


În cadrul conferinţei, Adrian Dobre l-a atacat pe Mircea Cosma, contracandidaul său în legătură cu un pliant distribuit de Cosma în judeţ în care acesta îşi prezintă realizările din mandatul său.

„Mircea Cosma a împărţit în judeţul Prahova pliante în care îşi prezintă realizările. Vreau să-i mulţumesc domnului Cosma că este de acord cu guvernarea PDL şi ceea ce a făcut ea pentru acest judeţ. Este grav însă că domnul Cosma îşi asumă toate realizările din judeţ. A constatat că nu a avut nicio realizare şi se promovează pe realizările guvernării PDL. În curând o să aflăm că Prahova îi aparţine domniei sale”.

Adrian Dobre a prezentat pliantul cu pricina arătând mai multe greşeli din conţinutul acestuia, ca de exemplu un pod care este trecut ca o investiţie în Podenii Noi este de fapt localizat în Sângeru, concluzionând că "Mircea Cosma nu ştie unde sunt făcute investiţiile în Prahova".

Întrebat din partea cărui partid va candida, fostul prefect a răspuns că deocamdată are un proiect pentru Prahova pe care îl va prezenta tuturor partidelor şi că va candida din partea partidului care îi va sprijini proiectul. De asemenea a promis că va prezenta şi presei acest proiect în momentul în care îşi va depune candidatura oficial.

Politic

semcu_pnlMiercuri, 25 aprilie, liberalii Liberalii l-au exclus pe Adrian Semcu din PNL. Decizia a fost luată după ce Semcu a fost numit oficial în funcţia de prefect ;i se autosuspendase din PNL. Acest lucru presupune că nu mai deţine nicio funcţie la nivelul conducerii centrale a partidului motiv pentru care a ;i fost exclus din PNL.
Politic

Apostolache_MihaiDeputatul PDL Mihai Apostolache a anunţat, miercuri, că a depus o iniţiativă legislativă ce propune ca persoanele care candidează la alegerile locale să fie obligate să îşi plătească dările către stat.

Este vorba despre modificarea Legii 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, în sensul instituirii obligativităţii pentru cetăţenii care candidează pentru funcţiile de consilieri, primari sau preşedinţi ai consiliilor judeţene de a-şi achita obligaţiile legale faţă de bugetele locale.
"Până la urmă, în momentul în care ajungi ales local, primar, de exemplu, ai obligaţia ca tu să colectezi aceste taxe şi impozite de la cetăţeni şi este normal să dai exemplu că tu îţi respecţi obligaţiile constituţionale în primul rând", a explicat Mihai Apostolache, dându-l ca exemplu pe primarul din Drajna, Mihai Gavrilă, membru al PNL.

Deputatul a declarat că nu ştie vreun caz asemănător în PDL, precizând că, personal, este la zi cu plata dărilor.


Politic

DW_logoUn liberal aflat în opoziţie cu conducerea propriului partid, Ludovic Orban, a prevestit că USL se va rupe după alegeri. Deocamdată, în ciuda unor dispute locale, USL se dovedeşte suprinzător de rezistentă, dar după alegeri întrebarea are sens, comentează ediţia online a DEUTSCHE WELLE. Textul integral, AICI
Politic

inaugurare_judetean_cosma_semcuPrezent la inaugurarea Corpului de clădire administrativă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Prahova, prefectul Adrian Semcu nu a ezitat să critice investiţia chiar în discursul oficial rostit la inaugurare:
Read more: ATAC la Cosma / Prefectul Adrian Semcu: „Pe viitor, ar fi bine ca investiţiile să fie orientate...
Joomla SEF URLs by Artio