Politic

Politic

vlad cosma 2Potrivit unui comunicat trimis presei, deputatul PSD Vlad Cosma a depus în Parlament o propunere legislativă pentru înăsprirea consistentă a pedepselor și amenzilor privitoare la braconaj, pentru toate categoriile de infracțiuni prevăzute în legislația actuală.

 

Read more: Braconieri, şase, vine Vlad Cosma! / Deputatul PSD propune înăsprirea pedepselor pentru persoanele...
Politic

pontaToţi şefii instituţiilor care urmează să fie cuprinse în procesul de descentralizare urmează să fie eliberaţi din funcţie până la 1 ianuarie 2014, iar după aceasta dată urmează să aibă loc noi concursuri pentru şefia direcţiilor judeţene. Prevederea este cuprinsă în proiectul legii descentralizării pentru care guvernul Ponta urmează să-şi asume răspunderea luna aceasta.

Read more: MAREA DESCENTRALIZARE. Toţi şefii instituţiilor din teritoriu vor fi „eliberaţi din funcţie” până...
Politic

nae alexandriŞAH LA PSD. Liberalii ploieşteni atenţionează partenerii social-democraţi din Consiliul Local Ploieşti că vor da un vot negativ în privinţa proiectului de hotărâre legat de atribuirea locurilor de parcare, prin licitaţie, în zonele rezidenţiale din municipiul Ploieşti. Printr-un comunicat trimis presei, reprezentanţii PNL Ploieşti spun că nu vor vota proiectul de hotărâre propus de municipalitate - document aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploieşti, www.ploiesti.ro - până când forma propusă de executiv nu va fi modificată pentru a nu „genera situaţii conflictuale între ploieşteni". Liberalii „sfătuiesc" conducerea primăriei să nu privească acest proiect cu „superficialitate" venind cu câteva propuneri de completare a actului ce urmează a fi supus votului. Iată comunicatul PNL Ploieşti

 

Read more: Subiectul atribuirii locurilor de parcare – Liberalii ameninţă PSD cu un vot negativ în Consiliul...
Politic

fabioara ionescu 1Ieri, 8 octombrie a avut loc conferinţa judeţeană de alegeri în cadrul organizaţiei OFSD Prahova, eveniment în cadrul căruia s-a stabilit noua structură de conducere a organizaţiei. Fabioara Ionescu a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a femeilor social democrate. Iată rezultatul alegerilor pe colegii electorale:

Read more: Fabioara Ionescu, reconfirmată în funcţia de preşedinte la Organizaţia Femeilor Social Democrate...
Politic

honeywell pontaMarţi, 8 octombrie, prim-ministrul României, Victor Ponta, a participat la deschiderea fabricii Honeywell Friction Materials, situată în Parcul Industrial Ploieşti West Park, din comuna Ariceştii Rahtivani. Zeci de oficialităţi din partea administraţiei judeţene şi locale, deputaţi şi senatori de Prahova au profitat de ocazie pentru a apărea alături de premier. Fabrica a fost pusă în funcţiune în urmă cu aproape un an, în noiembrie 2012, însă a fost inaugurată marţi. Opoziţia din Prahova a reacţionat imediat după vizita premierului, preşedintele PDL, Roberta Anastase, spunând că Victor Ponta taie panglici la investiții vechi de doi ani pentru care nu are niciun merit.

Read more: Ponta a venit la Ariceştii Rahtivani să inaugureze fabrica Honeywell / Roberta Anastase: „Ponta...
Politic

gunia dragosDeputatul prahovean Dragoş Gunia crede că principiile pe baza cărora au fost stabilite amenzile din noul Cod Rutier nu au susţinere în peisajul economic al României, parlamentarul susţinând că valoarea ridicată a acestora ar stimula „şpaga" către organele de poliţie. Gunia nu este de acord nici cu adoptarea legii prin ordonanţă de urgenţă, aşa cum preferă actuala majoritate guvernamentală, opinând că modificarea Codului rutier trebuia făcută în urma unei dezbateri în Parlamentul României.

Read more: Modificarea CODULUI RUTIER / Deputatul Dragoş Gunia: „Amenzile trebuie să fie suportabile pentru...
Politic

Varujan VosganianVarujan Vosganian şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Economiei. Vosganian a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, titrează Mediafax.

Read more: Varujan Vosganian A DEMISIONAT din funcţia de ministru al Economiei
Politic

sebastian-ghitaDeputatul prahovean Sebastian Ghiţă face câteva declaraţii interesante într-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei. Ghiţă afirmă că Victor Ponta poate fi un politician de calibrul fostului preşedinte Ion Iliescu sau a lui Traian Băsescu, însă "trebuie să treacă proba timpului".

Read more: Deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, despre Ponta şi Antonescu: "Va candida la preşedinţie cel cu cele...
Joomla SEF URLs by Artio