Politic

Politic

roberta anastaseEstimările rezultate în urma numărătorii paralele preliminare  îi dau şanse importante Robertei Anastase pentru un nou mandat, după ce, din primele informaţii primite la redacţie, contracandidatul său, Paul Dumbrăvanu (USL) nu a reuşit să întrunească peste 50 la sută din opţiunile electoratului. Numărătoarea este în curs, revenim cu informaţii.

Politic

Gabriel sandu aphUltimele zile ale campaniei electorale încing spiritele peste limita admisă de lege. Odată cu lupta electorală, acuzele legate de fapte penale au început să curgă de pe ambele părţi ale baricadei politice. 

Read more: Gabriel Sandu, candidat la Senat pe Colegiul 3: „Şeful de campanie al domnului Nicolae Alexandri a...
Politic

socoleanuCu puţin timp în urmă un comunicat de presă a sosit pe adresa redacţiei în care preşedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu, este acuzat că pune beţe în roate propriilor colegi care candidează pe alte colegii. Comunicatul este semnat de Comitetul Biroului executiv al PP-DD Prahova, autorii spunând că Radu Socoleanu nu mai reprezintă pe nimeni în partid. Şi, ca să dea culoare documentului, autorii îl somează pe Radu Socoleanu să nu mai încuie uşa de la sediul partidului, pentru a împiedica şedinţele. Pentru distracţie, vă prezentăm comunicatul integral.

Read more: Radu Socoleanu, acuzat de membrii PP-DD că sabotează candidaţii propriului partid
Politic

ludovic-orbanFostul prim-vicepreşedinte PNL Ludovic Orban crede că partidul are mai mulţi oameni care ar putea fi candidaţi la preşedinţia României, nu doar liderul formaţiunii, Crin Antonescu, sau fostul premier Călin Popescu Tariceanu, care a declarat că ia şi el în calcul această variantă.

"PNL are mai multi candidati, nu doar unul sau doi, care sa fie buni pentru tara", a spus deputatul PNL pentru Ziare.com.


 

Politic

banner-cimitirPe 26 noiembrie apărea în Jurnalul Naţional un material sub titlul "UMOR NEGRU de campanie. Cum o ARD doi candidaţi printre morminte" în care se arată că un banner al candidaţilor Cristian Burlacu şi Alexandru Matei a fost expus pe gardul unui cimitir de la intrarea în Sinaia.

Ca răspuns la articol, Cristian Burlacu a trimis un comunicat presei în care acuză reprezentanţii USL că ar fi furat bannerul din Comarnic pentru a-l monta pe gardul cimitirului în scopul discreditării sale. De remarcat că informaţia legată de bannerul de pe cimitir a apărut în Jurnalul Naţional şi în România TV, televiziune controlată de un candidat USL din Prahova, omul de afaceri Sebastian Ghiţă. Iată mai jos comunicatul lui Burlacu:

Read more: Cristian Burlacu susţine că i s-a furat un banner de la Comarnic care a fost pus pe gardul unui...
Politic

virgil-guranAlianta pentru o Românie Curată a lansat duminică prima baza de date, alcatuită împreună cu jurnaliştii colaboratori şi voluntarii săi, prin care poate fi verificată integritatea candidaţilor eligibili.

Read more: Alianta pentru o Românie Curată a lansat o bază de date prin care poate fi verificată integritatea...
Joomla SEF URLs by Artio