Politic

Politic

roberta anastaseSenatorul Andrei Volosevici a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa Robertei Anastase, după ce fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a declarat la o emisiune de la Wyl TV că are o relaţie rece cu el. Printre mai multe acuzaţii la adresa preşedintei PDL Prahova, Andrei Volosevici ridică semne de întrebare asupra ultimelor alegeri locale, în care, spune fostul primar, voturile ar fi fost numărate premeditat în defavoarea sa, cu sprijinul Robertei Anastase. „Am înţeles şi cum este posibil să pierzi o campanie în care oamenii votează într-un fel, dar rezultatele sunt numărate în direcţia opusă, iar primul gest pe care îl face buna ta prietenă, preşedinte al organizaţiei, este acela de a pune mâna pe telefon să fie prima care îl felicită pe noul primar", declară actualul senator Andrei Volosevici, fost primar al municipiului Ploieşti.

 

Read more: Senatorul Andrei Volosevici despre Roberta Anastase: „Buna mea colegă mă lasă rece" / Anastase,...
Politic

pntcd logoLiderul PNL, Crin Antonescu, este ţinta unor critici dure venite din partea conducerii PNŢCD. Liderii PNŢCD declară, prin intermediul unui comunicat trimis presei, că liderul PNL, "aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta", este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluţie onestă şi credibilă la aspiraţiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează acesta.

Read more: PNŢCD despre Crin Antonescu: „Un escroc politicianist dispus la orice compromis de dragul puterii"
Politic

vlad cosma 2Potrivit unui comunicat trimis presei, deputatul PSD Vlad Cosma a depus în Parlament o propunere legislativă pentru înăsprirea consistentă a pedepselor și amenzilor privitoare la braconaj, pentru toate categoriile de infracțiuni prevăzute în legislația actuală.

 

Read more: Braconieri, şase, vine Vlad Cosma! / Deputatul PSD propune înăsprirea pedepselor pentru persoanele...
Politic

pontaToţi şefii instituţiilor care urmează să fie cuprinse în procesul de descentralizare urmează să fie eliberaţi din funcţie până la 1 ianuarie 2014, iar după aceasta dată urmează să aibă loc noi concursuri pentru şefia direcţiilor judeţene. Prevederea este cuprinsă în proiectul legii descentralizării pentru care guvernul Ponta urmează să-şi asume răspunderea luna aceasta.

Read more: MAREA DESCENTRALIZARE. Toţi şefii instituţiilor din teritoriu vor fi „eliberaţi din funcţie” până...
Politic

nae alexandriŞAH LA PSD. Liberalii ploieşteni atenţionează partenerii social-democraţi din Consiliul Local Ploieşti că vor da un vot negativ în privinţa proiectului de hotărâre legat de atribuirea locurilor de parcare, prin licitaţie, în zonele rezidenţiale din municipiul Ploieşti. Printr-un comunicat trimis presei, reprezentanţii PNL Ploieşti spun că nu vor vota proiectul de hotărâre propus de municipalitate - document aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploieşti, www.ploiesti.ro - până când forma propusă de executiv nu va fi modificată pentru a nu „genera situaţii conflictuale între ploieşteni". Liberalii „sfătuiesc" conducerea primăriei să nu privească acest proiect cu „superficialitate" venind cu câteva propuneri de completare a actului ce urmează a fi supus votului. Iată comunicatul PNL Ploieşti

 

Read more: Subiectul atribuirii locurilor de parcare – Liberalii ameninţă PSD cu un vot negativ în Consiliul...
Politic

fabioara ionescu 1Ieri, 8 octombrie a avut loc conferinţa judeţeană de alegeri în cadrul organizaţiei OFSD Prahova, eveniment în cadrul căruia s-a stabilit noua structură de conducere a organizaţiei. Fabioara Ionescu a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a femeilor social democrate. Iată rezultatul alegerilor pe colegii electorale:

Read more: Fabioara Ionescu, reconfirmată în funcţia de preşedinte la Organizaţia Femeilor Social Democrate...
Politic

honeywell pontaMarţi, 8 octombrie, prim-ministrul României, Victor Ponta, a participat la deschiderea fabricii Honeywell Friction Materials, situată în Parcul Industrial Ploieşti West Park, din comuna Ariceştii Rahtivani. Zeci de oficialităţi din partea administraţiei judeţene şi locale, deputaţi şi senatori de Prahova au profitat de ocazie pentru a apărea alături de premier. Fabrica a fost pusă în funcţiune în urmă cu aproape un an, în noiembrie 2012, însă a fost inaugurată marţi. Opoziţia din Prahova a reacţionat imediat după vizita premierului, preşedintele PDL, Roberta Anastase, spunând că Victor Ponta taie panglici la investiții vechi de doi ani pentru care nu are niciun merit.

Read more: Ponta a venit la Ariceştii Rahtivani să inaugureze fabrica Honeywell / Roberta Anastase: „Ponta...
Politic

gunia dragosDeputatul prahovean Dragoş Gunia crede că principiile pe baza cărora au fost stabilite amenzile din noul Cod Rutier nu au susţinere în peisajul economic al României, parlamentarul susţinând că valoarea ridicată a acestora ar stimula „şpaga" către organele de poliţie. Gunia nu este de acord nici cu adoptarea legii prin ordonanţă de urgenţă, aşa cum preferă actuala majoritate guvernamentală, opinând că modificarea Codului rutier trebuia făcută în urma unei dezbateri în Parlamentul României.

Read more: Modificarea CODULUI RUTIER / Deputatul Dragoş Gunia: „Amenzile trebuie să fie suportabile pentru...